Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

..-

jo a deny napiš miči jak to jako myslela a potom mi napiš co ti napsala jio!!
    • syndynka

Re: ..-miči

jj miči napíšu a pak napíšu tobě *4*
  • simca2

jojo

jojo sem tu
  • kamickar

zvládneš

to zvládneš budu ti fandit
  • martinkooooooo

moje icq

586-237-112 moje icq piste mi sem ak chcete pokecat
  • medousssek

NEPOMLOUVáme

my nepomlouvánme, my říkáme uplnou pravdu o Vanesse Hudgens.. To fanoušci Vanessy pěkně pomlouvají, protože lžou§!! vymejšlijou si
    • simca2

Re: NEPOMLOUVáme

jo ve vsem ze ash nafotla nahý fotky a tak.... a hledaji kazdou blbost ktera dokazuje že van je lepsi nez ash coz nedokážou *15*
      • medousssek

Re: Re: NEPOMLOUVáme

jj Ashley je prostě Ashley... umí daleko líp zpívat, hrát a všecko mmožný prostě
        • ashleynka24

Re: Re: Re: NEPOMLOUVáme

ja sa o tomto už nemôžem bavviť *16* *16* *16* *16* *16* *15* a oni sú blbky hneď pomlovaj mňa *16* Ashley jE N&jlepši& *14* a "Nessynka-Trapoška"
          *16*
    • omajda

Re: NEPOMLOUVáme

jo presne
      • ashleynka24

ja som tym "Nessynám" čosi povedala a hneď to zmazaly ako keby som tam nadávala ako koň! *8* to by som si nedovolyla *16*
      • medousssek

měly by se vzpamatovat.. to co píšou na té své otřesné diskuzi je fakt ubohý...
  • miley.the.best

...

Ježiši ty pi*e od Lochnesy sem zas lezou? Fakt krávy, už vidím ty trapný komentáře 'ty jsi kráva' 'drž hubu' 'můžem si sem psát co chcem' bla bla bla *9*
  • anulka123

medoussek

dobře..:-)
  • simca2

jdu

jdu to psat na blog ale psat si s tebou budu:-D
    • medousssek

Re: jdu

no to seš hodnááááá *15* *15* *15* *15*
      • simca2

Re: Re: jdu

*15* *15* *15* *15* *15*
        • medousssek

Re: Re: Re: jdu

ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER
          • simca2

Re: Re: Re: Re: jdu

jak si to udelala???dobryyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: jdu

normálně ctrl c /ctrl v
      • simca2

Re: Re: jdu

*15* *15* *15* *15* *15*
  • kamickar

Markéta

no prý bude v česku ale nwm no já na něj chci jít do kina ale ne sama chci jít s nej kámoškou jenže ta moc Ash nemá ráda štve mě to.
    • kaculinka68

Re: Markéta

se nedivim
      • simca2

Re: Re: Markéta

JÁ TAKY JA TAKY NE *15*
    • simca2

Re: Markéta

JA NA TO JDU SE SEGROU A S NEJ KAMOSKOU TA MA RADA ASH *14*
      A NOA CO SAK TO JE JEDNO HLAVNĚ A´T SE JI LÍBÍ TEN FILM.-D *4*
      • kamickar

Re: Re: Markéta

tojo nebo půjdu sdruhou nej kámoškou ta má Ash ráda a navíc kdo by nešel do kina že??
        • simca2

Re: Re: Re: Markéta

TAKY PRAVDA *15*
          • simca2

Re: Re: Re: Re: Markéta

A S MISHELL NEHDES??? UŽ JSEM JI TU NEVIDĚLA ANI NEPAMATUJU *15*
            • kamickar

Re: Re: Re: Re: Re: Markéta

ona moc na net už nechodí no spíš sem a na lidé.cz možná půjdu sní ale pokud jí pustí máma ale pochibuju že by jí pustila
  • ashleynka24

Monča♥

Hoj ♥Best.Girl♥ len som vám chcela povedať že na osobnosti nechodím pretože sa učím a som vonku s Mončou teda s Milie *1* Ona je fakt úžasná a teraz je u mňa. Sme uplne najlepšie kamarátky *14* My sa hráme aj na Ash a Mil *15* Skúste hádať kto som ja? Ashley *14* a ona Miley *3* zmenila som si fotku a marketo ty máš fakt moc krásnu *3* a idem zmeniť monči fotku na miley pp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit