-
..-
jo a deny napiš miči jak to jako myslela a potom mi napiš co ti napsala jio!! -
-
Re: ..-miči
jj miči napíšu a pak napíšu tobě *4*
-
-
jojo
jojo sem tu -
zvládneš
to zvládneš budu ti fandit -
moje icq
586-237-112 moje icq piste mi sem ak chcete pokecat -
NEPOMLOUVáme
my nepomlouvánme, my říkáme uplnou pravdu o Vanesse Hudgens.. To fanoušci Vanessy pěkně pomlouvají, protože lžou§!! vymejšlijou si -
-
Re: NEPOMLOUVáme
jo ve vsem ze ash nafotla nahý fotky a tak.... a hledaji kazdou blbost ktera dokazuje že van je lepsi nez ash coz nedokážou *15* -
-
Re: Re: NEPOMLOUVáme
jj Ashley je prostě Ashley... umí daleko líp zpívat, hrát a všecko mmožný prostě -
-
Re: Re: Re: NEPOMLOUVáme
ja sa o tomto už nemôžem bavviť *16* *16* *16* *16* *16* *15* a oni sú blbky hneď pomlovaj mňa *16* Ashley jE N&jlepši& *14* a "Nessynka-Trapoška"
*16*
-
-
-
Re: NEPOMLOUVáme
jo presne -
-
ja som tym "Nessynám" čosi povedala a hneď to zmazaly ako keby som tam nadávala ako koň! *8* to by som si nedovolyla *16* -
měly by se vzpamatovat.. to co píšou na té své otřesné diskuzi je fakt ubohý...
-
-
-
...
Ježiši ty pi*e od Lochnesy sem zas lezou? Fakt krávy, už vidím ty trapný komentáře 'ty jsi kráva' 'drž hubu' 'můžem si sem psát co chcem' bla bla bla *9* -
medoussek
dobře..:-) -
jdu
jdu to psat na blog ale psat si s tebou budu:-D -
-
Re: jdu
no to seš hodnááááá *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: jdu
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: jdu
ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER ASHLEY IS BEST FOREVER -
-
Re: Re: Re: Re: jdu
jak si to udelala???dobryyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jdu
normálně ctrl c /ctrl v
-
-
-
-
Re: Re: jdu
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Markéta
no prý bude v česku ale nwm no já na něj chci jít do kina ale ne sama chci jít s nej kámoškou jenže ta moc Ash nemá ráda štve mě to. -
-
Re: Markéta
se nedivim -
-
Re: Re: Markéta
JÁ TAKY JA TAKY NE *15*
-
-
Re: Markéta
JA NA TO JDU SE SEGROU A S NEJ KAMOSKOU TA MA RADA ASH *14*
A NOA CO SAK TO JE JEDNO HLAVNĚ A´T SE JI LÍBÍ TEN FILM.-D *4* -
-
Re: Re: Markéta
tojo nebo půjdu sdruhou nej kámoškou ta má Ash ráda a navíc kdo by nešel do kina že?? -
-
Re: Re: Re: Markéta
TAKY PRAVDA *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Markéta
A S MISHELL NEHDES??? UŽ JSEM JI TU NEVIDĚLA ANI NEPAMATUJU *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Markéta
ona moc na net už nechodí no spíš sem a na lidé.cz možná půjdu sní ale pokud jí pustí máma ale pochibuju že by jí pustila
-
-
-
-
-
-
Monča♥
Hoj ♥Best.Girl♥ len som vám chcela povedať že na osobnosti nechodím pretože sa učím a som vonku s Mončou teda s Milie *1* Ona je fakt úžasná a teraz je u mňa. Sme uplne najlepšie kamarátky *14* My sa hráme aj na Ash a Mil *15* Skúste hádať kto som ja? Ashley *14* a ona Miley *3* zmenila som si fotku a marketo ty máš fakt moc krásnu *3* a idem zmeniť monči fotku na miley pp