-
Sem tuuu
Sem tady živá a zdravá a hrabe mi a sem mega happy. ... *15* *15* *15* -
-
Re: Sem tuuu
Ok.. *15* ..já jsem tu a zachvíli jedu tu Klárushka.. *14* -
-
Re: Re: Sem tuuu
Kajuško si tu ještě??? *7* -
-
Re: Re: Re: Sem tuuu
Ano.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Sem tuuu
Supeeer ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem tuuu
Áá...se máš já si jdu proněj zítra... *14* -
Supeeer hnědý mám, tak si ho na víkend naláknu ... *14* *3* teďkonc mám černý ... *14* *14* -
Jsem si koupila nové Bravo Girl..a je tam malý obrázek Nessynky jaký lak nejvíc používá a je to Hnědý..ten si musím koupit a o Ashleynce tam nic není.. *14* *9*
-
-
-
-
-
-
.
Nevíte jak by se dalo smáznout všechny články najednou??
Nebo to musím mazat po jednom?? *9* *7* -
-
Re: .
Pojednom... *9* -
-
Re: Re: .
COO?? *9*
To je na nic ... to budu dělat celou větčnost mám tam přesně 196 článků... *9* -
-
Re: Re: Re: .
Ach jn.. *9*
-
-
-
-
´paaa=(
Tak se měj a dobrou noc kdyby si tu nebyla a nebo já tak paaa *14* -
-
Re: ´paaa=(
OK. Pááá ... *9* *14*
-
-
xD
Jak je jinak? Co si dělala celej tejden??? *14* *3* -
-
Re: xD
Nic byla u Pc měli jsme prázky a bylo tak škaredě takže jsem se nudila a když bylo hezky byla jsem venku s partou *14*
a ty?? *4* -
-
Re: Re: xD
No já si užívala válku s klukama ve škoel *15* *15* A myslela na tebe ... kdykoliv sem spatřila Tommýka Davidů takže skoro pořád *15* *15* A na nší VPA *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
*15* *15* ty si myslela na mně? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Anoo ... *14* Opravdu!! *14* Vím, že tady nejsem kolikrát jako na diksuui Avril a že si s tebou poslední dobou píšu minimálně ale nijak nechci dokázat že mi na tobě nezáleží naopak mám tě moc ráda a myslím na tebe furt a často se mi zdá jak k sobě přiběhneme až tu budeš a tak *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
*15* *15* Taky jsem o tebe dnes mluvila jak jsme se šli projit říkám mamce:Musí to vyjít o prázkách a mamka to teda ano *14* *15* -
Ani nevíš jak sem ráda že mě máš ráda, protože tě mám taky ráda a sem za to ráda že tě mám ráda a že ty mě máš taky ráda a že se máme rádi *15* *15* *15* *15* *15* a čert se v tom vyznej *15* -
jooo *14* Mám tě taky moc ráda *14*
-
-
-
-
-
-
Moje řeč
Podle návrhářky Very Wang jsou svatební šaty pro ženu mnohem víc, než jen nádherným oblečením pro slavnostní příležitost. Jsou ztělesněním snu, který si mnohdy neseme už z dětství. „To, co chci v nové kolekci ukázat je to, co všechno můžeme s modely svatebních šatů dokázat.“ A tato sezóna Very Wang je ve znamení klasických krémových šatů v moderním designu. Ale co bude absolutně out, to budou rukávy. Na ty zapomeňte, důležitá je vzdušnost a elegance.
Vera Wang chce zbořit všechna tabu v módě svatebních šatů. A nejen, pokud jde o šaty samotné. Kromě zajímavých modelů se zaměřuje i na šperky: asymetrické náhrdelníky, různobarevné korále, náušnice ve tvaru květin nebo netradiční prstýnky. „Důležité je odhadnout osobnost nevěsty a podle toho zvolit správný střih šatů a šperky. Vše musí dokonale ladit. Prostě správnou volbou budou takové šaty, které podtrhnou osobnost nevěsty" – řekla Vera Wang. -
-
Re: Moje řeč
=)
-
-
FeRRy004
dal bi mi nekdo icq na ashley tisdale???????? ozvete se dik.. *5* *5* *5* -
Ashley vs. Vanessa DEBILOVINA
Já Vanessu nepomlouvám..Jen říkám svůj názor..To snad můžu..Říct že se mi to její CD nelíbí..Víc nic..Já mám prostě ráda Ashley a Vanessu ne..Nepomlouvám ji, nic proti ní nemám!..ani ji neznám..nechápu lidi co pomlouvájí člověka koho neznají..Ashley FOREVER!!muck:-*..jj a ještě něco ti co tady píšou že sou nej.fanynky Ashley tak ste na omylu..nikdo není nej. fanynka..ste prostě obyčejný fanynky a víc nic..kdyby ste byly nej.museli byste mít každej plakát Ashley..každý oblečení co kdy nosila..každou fotkuu co nafotila..obleení z eckoredu kerý navrhla s Vanessou..vsadím se že ani jedna z vás nic takowýho nemá..nejste prostě nej. fanynky..já třeba mám pár oblečení z eckoredu..jestli teda vůbec víte kdeten obchod tady najdete..a nemusíte to objednávat přes internet...jinak Ashley FOREVER!!MUCK -
-
Re: Ashley vs. Vanessa DEBILOVINA
POSLOUCHEJ TY MEGA HLAVO A CHYTROLÍNE JÁ NEPOTŘEBUJU ŽÁDNÝ HADRY ANI CD ASHLEY ABYCH SE STALA FANINKOU TY TLUSTÝ DRŽKY A STEJNĚ SE MI NELÍBÍ MĚ SE LÍBÍ MILEY CIRUS A HANNAH MONTANA TY KRAVKO HAHAHAHAHAHAHAHA -
-
Re: Re: Ashley vs. Vanessa DEBILOVINA
hele tak ti taky nesji velka fanynka ashley ja se ejeji nejvetsi fanynka a ashley neni tlusta to by pak nebyla modelka spis miley je tlusta ma hubu jak neco(zemekoule)jak se nekomu muze libit tomu nechapu asley je ostokrat lepsi a hezci a zpiva nez nejaka miley cirus
-
-
Re: Ashley vs. Vanessa DEBILOVINA
A kdo tady říká že to bylo myšlený přímo na tebe *7* Akorát někdy tu někdo polouvá a nadává Vanesse festovně a ty by jsi asi Ashley taky chránila.
-
-
Těším těším těším!!
Moc se těším na další písničky..muck:-*určoo budou skvělý!! *14* *14* -
Cleo Sertori
jo kdyby jsme sem všichni chodila 9 krat za den tak možná že by to pomohlo...ale kolik lidí sem pujde 9 krat denne?..moc ne... *9* -
-
Pisen
znam pisnicku od Ashley Tisdale jmenemHe Said She Said na you tube! je fakt skvela *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Cleo Sertori
my co tu sme jako je blonde ,anulka 123,
simca 2, lucciiinek terysek a Cleo Sertori a dalsi! *1* *1* *1*
-
-
jj přesně
Jj blonde souhlasím s tím aby už nikdo nesrovnával Vanessu s Ashley..obě to v HSM zahráli skvěle..i když plo nás je BEST Ashley..jinak ve 3 hodiny to tu rozjedeme..už se mocko těším..tak zítra papa:-*