Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

ms.amazing

tohle co si napsala můžu vyjádřit POUZE jedním slovem a to je UBOHOST.
    To co jsi napsala, mě vážně velmi rozesmálo. Ale tak co, každej má svůj názor, my ti ten tvůj trapný názor nebereme, ale nemusíš nám ho tady psát, my jsme se tě o to neprosili.. jsi jenom jedna UBOHá holka, která umí všechny jenom pomlouvat, takže tě vlastně lituju....pro mě je Ashley nejlepší a tak to i zůstane, tvůj názor mě vubec nezajímá, takže si ho běž psát někam jinam.......pááááápáááááá
  • simca2

no

no prave to sem m,yslela nevm co myslis tim pro
    • simca2

Re: no

nevim proc sem tam napsala to promin *15* *15* *15*
  • gabi123

ashley :-*

Ashley je uzasny a velice krasna *14* mam ji strasne rada i s Miley Cyrus----tyhle dve nejlepsi na svete..obe miluju *14* *14* *14*
  • anulka123

kamickar

Jojoj bydlím ve Znojmě a kdepak ty..??:-)
  • rac31

New téma

Vážně je tu docela nuda. Co takhle nějaký new téma?
  • anulka123

simco2

Seš tady simííku..??
  • nicky0012

...

tak co si jí napsala?už ti odepsala?lepší by bylokdybys jí zavolala bylo by to rychlejší ale to je jedno n icq přihlášená není!
  • simca2

ja

ja bydlim ve zline a papa dyztak nekdy jindy *4*
  • kamickar

nicky

ty si natý stránce bylůa já tam nic od Miley nenašlas nemohla by si mi pomoct prosím??jo a já tu sem
    • nicky0012

Re: nicky

jj hele tam máš spoustu oblečení a tam není oblečení s potosky miley ae oblečení které se mileylíbí nebo tuhle značku nekdy měla na sobě a taky víš a to není o pomosi prostě si prohledni všechny ty oblečky jo?!!a tam poto třeba uvidíš tričko co mla miley třeba někdy možná na sobě chápeš...!
  • simca2

jo

jo m se nejvic libi asi it s alright it s ok a hair a tobe?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit