-
bravo
Ashleynka a Nessynka jsou v našem novém Bravu jako scany ááá Ashleynka jak drží Blondie pejska a Vany že má nar a pak se ZACEM..áá *14* -
-
Re: bravo
Yeahh ... to si musím koupit, jaké jsou tam plakáty???
Jináč ... šťastné konce miluji ... a já s tebou a přestat se bavit ... NIKDY ... MILUJU TĚ ... !!! *14* *3* *14* -
-
Re: Re: bravo
Michael Jakson a Bill Kaulitz..Rihanna a nějaký Ryan..já jsem též Happy..a mám protebe novinku http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1012/german-bravo-c-50#pridat-ko mentar přečti si ten článek je tam plakát Ash jako Savannah.. *14* -
-
Re: Re: Re: bravo
Noo... :-//
Typický samý kokoti ... i když MJ mi nevadí a Riri mám ráda ... ale někoho jako Alexe Vashley a nebo Avril tam nedají kokoti ... *9* *9* *9*
Jo a to bravoo ... áá to bych též chtěla ... ty naše sou na h***o ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: bravo
Ano přesně..Vashleynku už dlouho nedali a ani tu Avril..pěkně dlouho ne.. *9* *14* přesně chci jen N.bravá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bravo
No aspoň že tám byl teďkonc Kikeee ... (Enrique Iglesias) ... Toho miluju ... *14* *3*
-
-
-
-
-
-
ehm
Ahojky..
strašně se omlouvám ale nešel nám net a pak kompl a pak jsem měla zaracha a pak jsem jela pryč no hrozný *9* -
-
Re: ehm
Ahaa... no tak jonoo ... *4* -
-
Re: Re: ehm
Čauky..no nevadí.. *4* to je v poho. *14* -
-
Re: Re: Re: ehm
Áááááá ...
Já ho milujuu ... *15*
Božeee ... on je v tom filmíku tááák sladkééj ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm
Jn *1* je..ale už ho nemám ráda tolik jako dřív *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
Já už taky nee...
Ale je hezkeej ... *15*
-
-
-
Re: Re: Re: ehm
vím že jste na mně nasraní.. *9* *9* tak jestli vám tu vadím tak klidně půjdu.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm
jžš nejsme ... klid ... my to chápeme ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
tak dobře.. *14*
-
-
-
-
-
-
Muchtolap xDD
Muchtolap ... nejlepší ... totálně zabitý ... *15* *15* *15* Prej: "To je tvůj parfém, nebo toxický odpad?" *15* *15* *15* *15* Chcípu ... -
-
Re: Muchtolap xDD
*15* *15* -
-
Re: Re: Muchtolap xDD
Áááá hezký gatě ... *15* *15* Maa mmaa prr prrr ma ma prr prr,... nejlepší *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Muchtolap xDD
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Muchtolap xDD
*15* *15* *15* *15* *15* Yeahhh I Just wanna be with you -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Muchtolap xDD
yes *15*
-
-
-
-
-
-
...
Budeš kecat s náma u Avril??? Nebo budeme tu??? *7* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Tady tam si mně moc nevšímaj a já je neznám *1* -
-
Re: Re: ...
OK ... Promiň, šla jsem si vyčistit zuby ... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
yeah *14* Ach objevily se fotky s Vánoce Nessky celé rodinky áá *14*
-
-
-
-
áá
OMG NEW FOTKY KONEČNĚ TO CHTĚLO!!
http://ashleytisdale.org /photos/thumbnails.php?album=1568 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: áá
Jaj konečně twe *14* *1* *14*
-
-
CM
Nevíte kolik měří????? -
-
Re: CM
myslim že 162
-
-
♥nEjKy♥
jaQo nEjKy Je AsH jaQo JeJííí PíSniČkY sE doBřE PosLoUcHaJ *7* *8* -
-
Re: ♥nEjKy♥
jako ty jí posloucháš??takovou cigánku smradlavou zavšivešnou??má rypák umělej kozy a co dál??druhej majk džeskn!!!! *1* píča to je -
-
Re: Re: ♥nEjKy♥
ano, plastiku nosu má...kdybys měla vychýlenou nosní přepážku o 80° a nemohla dýchat, taky bys jí měla, srry, to bys na ní napřed musela mít, vid??? Plastiku prsou nemá... a hlavně, jak o ní mužeš tvrdit, že je cikánka?? To je maximálně tak vanessa hudgensová, ne tahle krásná holka!!! *13* -
-
Re: Re: Re: ♥nEjKy♥
obe sou falesny umely absolutne netalentovany stetky,ale aspon ta vanessa nema rypak jak prase a vlasy jak pochcanou slamu,jo a to s tim nosem sis precetla v bravicku je mi to jasny -
-
Re: Re: Re: Re: ♥nEjKy♥
Nemusela si to číst v bravíčku mluvila o tom i na youtube.com někdy v loňském roce, kdy se jí na to ptali. Ale to bys asi napřed musela umět anglicky.
-
-
-
Re: Re: ♥nEjKy♥
Oomg...ty jsi tááák trapná,nejdřív nadáváš vanesse že je to cikánka a pak i ash???tak ty jsi fakt vadná,a necpi to sem cpi to swojí máti jestli je na to zvědavá kráwo vypatlaná,jsem zvědavá kam to ještě nasereš ty kundo blbá......sorry že jsem sprostá ae tohle má důůůvod!!!!!! -
-
Re: Re: Re: ♥nEjKy♥
já můžu nadávat komu chci ty náno,se uklidni nebo ti jednu vlepim!!!!pičko -
-
Jaj, holka tak ty jsi drsná. -
oj saro..ani neumíš napsat ?:-D *13* *13* *9* *1* *1* *15* *15* *5* *5* *3* -
neblbni,kdyz ji das pres hubu rozbreci se spadne ji uces,nebo si umaze saticky az spadne na zem,myslim ze kdyby si ji poradne prastila konecne by prestala obdivovat tu hnusku umelou -
a to se tě mám jakože asik bát???wow ty si teda věříš ty čubko,co si o sobě myslíš??akorát chceš na sebe upozornit,nic víc a nepruď seš trapná jak sviň!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ♥nEjKy♥
no ty si vtipná jak květák,nech toho ty píčo,myslíš že jsi genius??ty??hahaha
-
-
-
-
-
-
ash
ash je naj, ma super album super spieva nechapem preco je na 4 mieste musime nieco robit aby sme vykopli miley :-! z 1 miesta...ash 4ever! -
-
Re: ash
AHOJ MAS PRAVDU TU VELKOU HLAVU MILEY VIKOPNEM O?JA TI POMUZU A MAS PRAVDU ASH JE VETSI OSOBNOST NEZ VELKA HLAVA ALESPON NECHODI DOMU OPILA JAKO VELKA HLAVA *8* ASHLE JE OSTOKRATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT HEZCI I MOJE BABICKA TO REKLA ZE JE HEZCI A ZE TA VELKA HLAVVVAAAAA NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BUDU DRZET PALCE ABYSME TU P-----CCC---UUU VIKOPLI *16* -
Re: ash
VÍŠ CO TY KOZO?? MILEY JE NEJLEPŠÍ A NEJHEZČÍ TOP STAR A KDYBYSI JÍ VIDĚLA NA ŽIVO TAK BY JSI OMDLELA ALE KDYBYSI VIDĚLA TU KRÁVU ASHLEY TAK NIC NEBO JE FURT STEJNÁ A SKUS JÍ TO ŘÍCT DO OČÍ TY KRÁVO A SKUS JÍ JEŠTĚ NADÁVAT KRÁVOOOOO!!!!!!!!! *13* *13* *13* -
-
Re: Re: ash
vies co? daj mi mail a poslem ti fotky miley bez make-upu ktore som nasla na internete a ty by si hned omdlela od toho aka ja ta pica bez make-upu otrasna! -
-
Re: Re: Re: ash
hele já nemám email ale,mám skipe a ty? odepiš jestli ho máš tak mi ho napis jekej máš skipe cau odepis *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ash
mam skype tynqushqa :) ale viac chodim na icq -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ash
tak mi něco napiš můj skipe je bikarek piš
-
-
-
-
Re: Re: ash
mas pravdu omdlela bych jeji hnusotou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* *8* -
-
CO SI MYSLÍŽ NO JASNĚ TY JSI CHYTROLÍM ALE MILEY JE LEPŠÍ NEŽ ASHLEY TY KRÁVO A OMDLELA BY JSI KDYBY JSI JÍ VIDĚLA A KDYBY JSI JÍ NADÁVALA NEBO NĚCO TAK JEJÍ TÁTA BY TI NARVAL PĚST DO TY TVOJÍ ČERNÝ DRŽKY TY KRÁVO TAK MILEY NECH BEJT A NEPOMLOUVEJ JÍ TY ČŮ----OO PÍ-----ČOOO *13* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: ash
kdybych ji videla tak bych omdlela jeji hnusotou *10* *10* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ash
ja bych taky omdlela jeji hnusnotou fuuujjjjj *9*
-
-
-
MAS PRAVDU MILEY BYCH TAKY OMDLELA HNUSNOTOU A TA JEJI PUSA RYBY *8*
-
-
-
-
Jo je to pravda
JJ je to pravdu musíme ji dát i na to třetí místo ... a to zvaládnem... *4* *4* videoklip i ostatní super videa a fotky najdete na www.ashleytisdale.org
*14* *14*
a taky se moc těšíím na její nové písničky a videoklipy wow *4* *14* -
hm! viď!!!!!!!!!!!!!!!
Protože každej kdo má rád Vanessu a leze nám sem tak ji tady chce jenom pomlouvat!...ale když máš ráda i Ashley tak tím líp__:D