-
ok
http://www.karaoketexty.cz/fotky/as hley-tisdale-4809/91193 indiánka Ash *15* *15* -
-
Re: ok
Heey tu jsem hledala ... děkuju ti zlatíčko ... moooc ... yeahhh ... tu použiju do jednoho dessu ... *14*
-
-
Ehm xD
Klaruškoo ten jeden je přece náš společný *15* No a jestli se tak těšíš tak se těš, protože mě teďka nakopla tak inspirace že tě z toho klepne... *15* *15* *15* Zase jako vždy nebude to profesionální design ale bude myslím hezký a už sem zvolila barvu hnědou... co myslíš bude cool??? *15* *15* Ashleynka totiž nosila dcl hnědou bundičku teďka... *14* -
-
Re: Ehm xD
Jo hnědá je pěkná barvička a jj nosí jí Ashleynka tak jo *14* *14* -
-
Re: Re: Ehm xD
TO bude nádherný dess *14*
-
-
-
Jsem tu ... <3
Tak už jsem doma ... *14* O bižuli jsem se koukaly na film ... v místnosti kde nebyl signál *9* Takže sem nemohla ... ale už jsem doma a sem tu ... *14* *14* A už jsem slyšela všechny písničky od Avril v novém CD a jsou vážně úplně dokonalé ... jakoo já to poslouchám pořád dokola ... to je táák nádherný ... *14* -
-
Re: Jsem tu ... <3
Ahojky..aha tak to je skvělý *14* -
-
Re: Re: Jsem tu ... <3
Ahojík já si říkala že se odhlásilas a aha já je neslyšela *4*
-
-
-
Ehmm...
Teďka se musím jít ještě vykoupat, abych to měla z krku, a potom už budu zase do 10 jenom tu a budu do teho dělat ještě blog ... *14* *14* *14* -
-
Re: Ehmm...
Dobře *1* -
-
Re: Re: Ehmm...
Tak jsem tu ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmm...
oki *15*
-
-
-
-
Nwm, Nwm
Ach jo, Ashley pořád o tolik míň než Van sakra....=( *9* -
HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BIRTHDAY ASHLEY!!! -
ze
ze je ten darek hezky ona to udelala dobre uz se tesim jak to posleme!! -
jo
jo je to hezký a kam to dáte?? -
si
si kamilo *4* -
:-(
holky vanessa předběhla lady gagu to je v pr*eli!!!! -
-
Re: :-(
a ještě jí zbývá 127 hlasu do shakiry!!! *9* což je pškně blbý vanesa nabrala přes noc víc jak 500 hlasu naše ashley jen 400!! -
-
Re: Re: :-(
Ach jo já na to koukala asi ve 2 ráno a Ash na Shakiru zbývaly 2 hlasy a Van se moc nepohybovala :(... -
-
Re: Re: Re: :-(
Lady Gaga je zas před Vanessou...
-
-
-