-
j
a co jink jak se máte? *4* *4* -
-
Re: j
ja se mam dobre a ty??? -
-
Re: Re: j
goddddddddddd
-
-
Re: j
good:anule22 je tu
-
-
to osm ja
to som ja -
-
Re: to osm ja
super:-D
-
-
je tu nekdo??
je tu nekdo??no jinak, ash vypada krasne no! taky chodi kazdy den do telocvivny! -
-
Re: je tu nekdo??
já ale sem na mím blogu
-
-
hewle
hele dlouho jsme neprobrali paparazzi tak zacnu třeba minulým.-D -
-
Re: hewle
nevíte někdo jak je to s tím novým filmem? už ho ashley dotočila? -
-
Re: Re: hewle
newím -
-
Re: Re: Re: hewle
škoda no nevadí děkuuju -
tak to nvm:-(
-
-
-
Re: hewle
lo to před včerejskem jak měla takové černé oblečení *14* sice takové drsné ale pořád to bylo dokonalé!! *14* *14* fakt ta mikina je perfektní *14* *15* -
-
Re: Re: hewle
FAKT????????NO TO MUSELO BEJT HUSTYYYYYYYYYYYYYY -
-
jo.... sak se podívej na můj blog bylo to 28. prosince( December) *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hewle
jjj juknu jukneš se na můj začínám ho rozjíždět:anule34.blog.cz psala jsem komentíky na tvůj blogísek -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hewle
už sem to viděla já se rozplynula
-
-
-
-
-
-
BUDEM MAť NOVý PROFIL
hoj.
ja som laura *3* a mám rada ashley a miley aj emily *14* ja som tu zaregistrovaná pod menom emilyamiley6 hovorím slovesnky ale chcem byť češka tak budem hovoriť česky *1* tak žačnu
tak můj profil je emilyamiley6 zapomněla jsem heslo a už nevím jakej e-mail sem mněla *9* protože mám nový mail *13* nebyla sem tu totiž protože sem zapoměla na tuhle stránku a mám ségru *10* která tady je taky ale o ní mi neřekla!!! potom vám ŕeknu víc a udelám si nový profil *14* pa pa *4* -
-
Re: BUDEM MAť NOVý PROFIL
to je supéééér
ale nechápu jak muze tak dobře mluvit česky *15* -
-
Re: Re: BUDEM MAť NOVý PROFIL
ahoj super *4*
-
-
-
prezdivky
ahoj :) holky jaky mate prezdivky pro tu kravku vanesu? *1* dekuju...ulne ji nesnasím *10* -
-
Re: prezdivky
no tak to bude dlouhý *15*
lochnessa
nahotinka-sprostá
vt rapka
mumie *15*
newm jak se jmenuje *15*
ale už to moc nerikame *15*
-
-
ashley tisdile
ahojte holky,nemá někdo kontakt na ash??autogram cokoliv *7* *7* *7* *7* *7* *7* je tu někdo -
-
Re: ashley tisdile
Anule neco ti reknu!!!!rikam to za vsechny!!!!!Nejsme blbe!!!vy ste se domluvily aby jsi mela rada ashley to je ten vas plan ale neco ti reknu!blby plan!!!!a jestli to zadny vas plan neni tak my ti neverime!!JE ULITLE KAZDE DVA MESICE MENIT NAZOR!bud mej rada obe nebo se konecne rozhodni!!ale my sme to na vas hraly od zacatku sme vedely ze to hrajete! takze ti to reknu tak
BLBY PLAN BLBY BLBY A BLBY!!!!A ZADNY VAM NEVYJDE PROTOZE MY MAME LEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A VY NEVYMYSLITE NIC! MY NEJSME HLOUPE!
a rikam: kdyby to zadny vas plaaaaaaaan nebyl kdyby jsi to tvrdila tak ti reknu ted vzkaz:
ROZHODNI SE! BUD MEJ RADA OBE CHOD TADY I TAM A NEBO SI KONECNE VYBER! CHAPES ZE JEDNOU sme te mely rady duverovaly sme ti ale ty jsi nas ,,SKLAMALA" ne kvuli tomu ze jsi mela rada vanessu ale ze jsi jim rekla vsechny nase plany!!!takze.....uz k tobe duveru nebudu mit a vsadim se ze ostatni taky ne!!!protoze sme se domluvily ale toto je vrchol! kontakty jsou na kazdem internetu! *15* promin ale tohle je muj nazor! -
-
Re: Re: ashley tisdile
já zůstanu jen u vássssssssssssssssssssssssssssssss -
-
Re: Re: Re: ashley tisdile
ale my nechceme byť s tebou. choď ku AVRIL!!! *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
promin nemohla sem najírt krásnou fotku ash ale už sem ju našla -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
sabi nech ji tady! ale jestli jeste jednou zmení nazor tak asi zesilím protože to je divné
klidně ať má ráda i vanessu a chodí i k nim ale to že kazde dva mesíce meni nazor tak to je moc..... doufám že to už dělat nebude
NECH JI TADY *15*
-
-
-
-
Re: Re: ashley tisdile
jakej zasranej plán??? já se s touhle kurvou nebavim od tý doby co přešla k vám ETIBLESKAM!! KLIDNĚ SI MYSLI ŽE TO JE PLÁN ALE MI JÍ TÝHLE KRÁVĚ NEŘEKLI ANI JEDEN NÁŠ PLÁN TAK SE SKLIDNI!!!!!! NAZDAR!!! *16* -
-
Re: Re: Re: ashley tisdile
ja sem myslela že to dívání k nám tě už ořeslo!!!! ja jsem rikala I KDYBY TO ZADNY VAS PLAN NEBYL COZ JE MOZNE TAK PORAD NEVERIM!! BUD SE MÁ ROZHODNOUT A NEBO AT MÁ RADA OBĚ!! -
-
Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
i když ji neverim tak oni nemusis mluvit tak sprostě.... no vlastně promin.... já zapoměla.... ty totiž nic jinýho neumíš!!!! *15*
-
-
-
-
-
woow
konecne jsou novinky woooooooow ty jsou krasne co si myslite o nich vy,??? -
ajoj
ajoj BestGirl - je tu někdo? kdo nachviličku pokecá? *14* *14* -
pp
musím papa ashleynky
I love Ashleynka, Nessynka, Mileynka, Selenka a Deminka *14*