-
ahojky
ahojky holky tak jsem tady.... přidala jsem na blog všechny shooty z roku 2006 - strašný, bylo jich asi 29 jsem upllně hotováá 😂 😂 -
-
Re: ahojky
*15* 😂 -
-
Re: Re: ahojky
jn vzdyt jsem se dívala kazdou chvíli 😂
-
-
-
nechte...
se už napokoji,vždyt tohle nikam nevede!Jestli musíte tak si to vyříkejte mezi sebou,ale přestante nadávat vy na Vanessu a oni na Ashley!At si o ní píšou co chtěji..ale už toho bylo trošku moc nemyslíte?? -
-
Re: nechte...
vím cio myslís ale proste to nejde ! ja bych klidně se bez pomlouvání vanessy obesla!! newm jka na tom budou holky ale ja bych klidně přestala!!!! jenže Vanfans tho nikdy nenechaj!!!!! -
-
Re: Re: nechte...
Nenechaji toho do tý doby než uvidí od vás že se tu bavíte o tom o čem máte a naopak.Když se bez toho obejdeš tak ti jenom líp,tak to ignoruj a ostatní by mohli taky. -
-
Re: Re: Re: nechte...
ja vím ale chápej... my se tu bavíme hlavně o ash, někd y zmíníme vanessu a porovnáme ji s ashley... ale to je vse, jebnže ony nám lezu na diskuzi písou tady vselijake vzkazy že jsme padlé na hlavu protože posloucháme ash a tak.... to se prostě ignorovat neda!!!! my jsme jim nikdy na diskuzi nevlezli tak před 7 měsíci ano ale to je vse už jsme dostali rozum!!!
-
-
-
-
😞 !!! 😞
ééééj tu je porád děs nuda jak si tu mam s někym powídat dyž tu nikdo nejni ještě že bude 30. párty jinak bych tu asic chcípla 😂 😂 😂 !!! hééj lidi uspořádáme těch párty příští rok víc? je to super se nás tu sejde dost a nejni tu pak núúúda !!! 😉 😉 😍 😍 😂 a budem tu 😲 😲 😲 a zse jen kecat 😂 😂 !!! jj a aspoň projednáme ten návrh hele kdo tohle čte tk tu buďte zítra pls tk v 5 hodin to tu snad budu chtěla bych to s váma probrat ju a vymyslíme zase na párty nějakej příběh bylo by to supr !!!??? 😂 😂 😲 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😍 😍 😍 třeba Ash a Jenny + Scott a nevíte někdo jak se menuje Jenny muž? 🙂 !!! tk čau !!! -
new plán
hej lidi napadlo mě jestli si nechcete jako všecky fanynky Ashley dáwat každej měsíc jinou fotku awe abysme měli všecky stejný jako fanynky BestGirl awe jestli je to nápad na nic tk mi pls napiště na vzkazy co si o tom myslíte mě jen tk napadlo že bysme se vždycky domluwili na fotce a tu bysme měli celej měsíc bo dýl a pak zase jinou a tk !!! 🙂 😉 😍 tk pište pls a klidně buzerujte já jen z nudy mě zas napadlo !!! 😉 -
-
Re: new plán
Ahojky,.....Jo mě to připadá jako super nápad:) 🙂 -
-
Re: Re: new plán
myslíš já fakt nwm !!! 😂 👿 😉 😉 😉 😉 😍 😍 😍 a co ostatní?!! musíme to eště probrat na párty to tu budou všecky !!! 😉 😉 🙂 🙂 🙄 🙄 🙄 awe fakt si myslím že se to ostatním asi líbíit nebude 😟 nwm !!! 🙄 -
-
Re: Re: Re: new plán
Právě
-
-
-
-
♥♥♥Ash and Scott♥♥♥
Páááni jukala sem se teď na y fota new Ash a Scotta mno a ty musí bejt prostě na 1. místě v žebříčku nej Hollywoodských párů pre Ash a Scott sou prostě dokonalý narozdíl od Lochnessy a Zaca bože jak já je nesnášííím !!! 😨 😁 👿 A podle mě museli předběhnout i Angelinu s Bradem pre těm to poslední dobou tky neklape 😟 awe Ashleynka a Scott sou úžasný a mocinky mocinky mocinky moc jim to spolu sluší 😍 😍 😍 😉 sou fakt new hollywoodský pár snů !!! 🙂 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😉 😉 😉 😉 😍 😍 a nebo ted Miley a Liam těm to tky moc sluší sou tky úpe krásný pár 😍 🙂 !!! -
jasdjad
hele já sem ti už na vzkazy odepslala.. tak si to přečti a pojď sem! budeme tady kecat!! -
ahooj
ahojky, je tu někdo???? -
-
Re: ahooj
medy neco ti napisu NA VZKAZY A JE TO DULEZITE MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
-
-
!!!
jezis...kdo semnou de pomlouvat vanesu!!to sou takovy kravy ty holky!! 👿 👿 👿 👿 👿 si mysli ze sou to dvacti lety slecinky? 👿 👿 -
-
Re: !!!
kašli na ně.. oni nemají mozek.. divím se, že jsi na to přišla až teď!!! 😂 😂 😂 😂 -
-
Re: Re: !!!
sim tě ty ani neznaj slovo mozek to je na ně moc složitý téma 😂 😂 😂 si říkaj že Lochnessa ho tky nemá nn !!! Tk jí budou fandit 😂 😂 😂 jj ty už nezměníš !!! 😂
-
-
Re: !!!
proc tak nejdnou???? -
-
zniceho nic mi zacli psat do vzkazu...ty jejich keci..boze 😡 -
proc?protoze si mysli ze oni muzou pomlovatt koho chteji..a kdy napisu neco ja knim do diskuze tak to hned zacnou mazat...a urazi mi oblibeny zpevacky a zpevaky 👿 👿 👿
-
-
-
anule22
Aha takto madousssek:
Veď sa na anule22 pozri...
Definitívne k nám nepatrí...
Aj na jejom profile má vymazanú Vanessu a pridanú Ashley. Takčo si myslíš s kým patrí?! -
-
Re: anule22
ale tak snad má Vanessu pořád ráda ne??? -
-
Re: Re: anule22
ja jsem to věděla že za dva měsíce změní názor! 😂 konečně 😂
-
-
-
Ahooojky
Ahooojky ,jak pak se máš ? -
-