Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessavk

avatry hroznééééé

*9* *9* *9*
    tie avatary sú hroznéé, nejdu mi *8*
    prepáčte ale sara má hrozné avatary(myslím textury na nich mi nejdu:-!!!)
  • jsem tu...

jsem tu s kamoskou ktera má rada taky Ash no... prostě neco jak vy dve s kikou *15* představ i to! no nesnaSI...... *15*
    • vanessavk

Re: jsem tu...

*4*
  • medousssek

mydli mydli

hele tak já jdu do vanyyy. tak zatím pápápáppápápáppápá
    ashley a taylorek jsou neeeejky *14* *14* *14*
  • chvile

chvílui jsem tu nebyla a vy..... to je supereeeeerr *15* *4*
    • medousssek

Re: chvile

co je prosíímtě super *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: chvile

že se tutak bavíte *15*
        • medousssek

Re: Re: Re: chvile

ahaa.ttj *3* *3*
  • vanessavk

idem skusiť avatar tak chílku jj? *3*
    a simco2 ako robíš tak úžasné designy? *3*
    • medousssek

Re: avatar

tak ať se ti daaříí *3* *3* *3*
      • Re: Re: avatar

ja newm prstě jsem se to naucila! mam PF i PF studio tam akorat si musis vse ujasnit kde co je a potom je to v poho *4*
        • vanessavk

Re: Re: Re: avatar

ja tiež *15*
  • vanessavk

to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

napísala som tam čosi písala že dala som s ina blog shooty z roku 2006 a ja mne je to jedno, znamenalo to že keby som to tam napr. napísala jj máš pravdu zac a ash sú super vanessa k nemu mooc nehodí tak nessynky by napísaly, ty patríš k ashleynám? zrátkyna!! a keby som napísala napríklad že neeee kecáš vanessa k zacovi sa hodia viac noačo že majú menej shootov ash sa k neemu nehodí!!! a vy, tak ty si sa pridala k lochnessám? Už ti neverímem (nemuseli by ste to povedaťa ale...)
    • medousssek

Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

každej má prostě nějakej náázor.. a já mu ho brát nebudu *15* *15* *15* *15* *15*
      • vanessavk

Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

*4*
        • medousssek

Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* prostě pro někoho je nej ashleynka a pro někoho lochnessa *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

jo je to pravda my ti neberem to... že mas rada obě to te chápu *15*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)

no vidíš to - a já ji zase nechápu. je hrozně málo lidí, kterým se líbí obě dvě. jsem ráda že mezi ně nepatřím a že se mi líbí pouze ashley♥♥♥♥3
  • skodaaaa....

o ah jsou samé paparazzi kdy že má natacet tu ruzenku? *15*
    • medousssek

Re: skodaaaa....

já vubec newím, kdy se má ta ruženka natáčet *15* *15* *15* *15*
  • no ja jsem se...

no já jem se po ldouhéééé době dostala k tomu si udělat dess na můj blog!!! protože toho bylo hodně, vlastně jsem dneska ani neudělala to co jsem měla *15* .... musím té holce napsat *15*
  • medousssek

zashley

zashley 4ever - holky jak jsem přidávala ty photoshooty zr oku 2006... tak já jsem se divala na ty fotky ze shootu zashley a uplně jsem si všimla že spolu vypadají tak sladce.. oni by se k sobě tak moc hodily.. no schválně se na ty shooty podivejte - mezi něma něvco muselo být, protože těch shootu je staršně moc a s vanessou má jenom pár a ještě takový trapný, ale tohle je vážně bomba
    • vanessavk

Re: zashley

mn eje to jedno *15*
      • medousssek

Re: Re: zashley

mě je to taky jedno, ale jim to spolu táááák moc slušíí *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: zashley

taky.... uplně megaaa *14*
      • Re: Re: zashley

jn chápu ty mas rada vanessu takže más pravo *15*
    • Re: zashley

ano hodili by se k sobě moc!!!!
  • vanessavk

ahoj sem tu

ahoj som tu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit