-
avatry hroznééééé
*9* *9* *9*
tie avatary sú hroznéé, nejdu mi *8*
prepáčte ale sara má hrozné avatary(myslím textury na nich mi nejdu:-!!!) -
jsem tu...
jsem tu s kamoskou ktera má rada taky Ash no... prostě neco jak vy dve s kikou *15* představ i to! no nesnaSI...... *15* -
-
Re: jsem tu...
*4*
-
-
mydli mydli
hele tak já jdu do vanyyy. tak zatím pápápáppápápáppápá
ashley a taylorek jsou neeeejky *14* *14* *14* -
chvile
chvílui jsem tu nebyla a vy..... to je supereeeeerr *15* *4* -
-
Re: chvile
co je prosíímtě super *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: chvile
že se tutak bavíte *15* -
-
Re: Re: Re: chvile
ahaa.ttj *3* *3*
-
-
-
-
idem skusiť avatar tak chílku jj? *3*
a simco2 ako robíš tak úžasné designy? *3* -
-
Re: avatar
tak ať se ti daaříí *3* *3* *3* -
-
Re: Re: avatar
ja newm prstě jsem se to naucila! mam PF i PF studio tam akorat si musis vse ujasnit kde co je a potom je to v poho *4* -
-
Re: Re: Re: avatar
ja tiež *15*
-
-
-
-
to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)
napísala som tam čosi písala že dala som s ina blog shooty z roku 2006 a ja mne je to jedno, znamenalo to že keby som to tam napr. napísala jj máš pravdu zac a ash sú super vanessa k nemu mooc nehodí tak nessynky by napísaly, ty patríš k ashleynám? zrátkyna!! a keby som napísala napríklad že neeee kecáš vanessa k zacovi sa hodia viac noačo že majú menej shootov ash sa k neemu nehodí!!! a vy, tak ty si sa pridala k lochnessám? Už ti neverímem (nemuseli by ste to povedaťa ale...) -
-
Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)
každej má prostě nějakej náázor.. a já mu ho brát nebudu *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)
*4* -
-
Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* prostě pro někoho je nej ashleynka a pro někoho lochnessa *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)
jo je to pravda my ti neberem to... že mas rada obě to te chápu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: to som napísala madousssek (ps. nehnevajte sa nessynky a ashleynky)
no vidíš to - a já ji zase nechápu. je hrozně málo lidí, kterým se líbí obě dvě. jsem ráda že mezi ně nepatřím a že se mi líbí pouze ashley♥♥♥♥3
-
-
-
-
-
-
skodaaaa....
o ah jsou samé paparazzi kdy že má natacet tu ruzenku? *15* -
-
Re: skodaaaa....
já vubec newím, kdy se má ta ruženka natáčet *15* *15* *15* *15*
-
-
no ja jsem se...
no já jem se po ldouhéééé době dostala k tomu si udělat dess na můj blog!!! protože toho bylo hodně, vlastně jsem dneska ani neudělala to co jsem měla *15* .... musím té holce napsat *15* -
zashley
zashley 4ever - holky jak jsem přidávala ty photoshooty zr oku 2006... tak já jsem se divala na ty fotky ze shootu zashley a uplně jsem si všimla že spolu vypadají tak sladce.. oni by se k sobě tak moc hodily.. no schválně se na ty shooty podivejte - mezi něma něvco muselo být, protože těch shootu je staršně moc a s vanessou má jenom pár a ještě takový trapný, ale tohle je vážně bomba -
-
Re: zashley
mn eje to jedno *15* -
-
Re: Re: zashley
mě je to taky jedno, ale jim to spolu táááák moc slušíí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: zashley
taky.... uplně megaaa *14*
-
-
Re: Re: zashley