-
vanessavk
te´d jsem se dívala k vanesse na diskuzi a nechápu cos tam jako psala? vždyť ty si snama taky přece píšeš ne??? tak proč ona by už neměla patřit k vám, když ty si snama taky píšeš a patříš k nim ?? -
-
Re: vanessavk
kašli na nu -
Re: vanessavk
haloooo... -
-
Re: Re: vanessavk
nebola som tu...
čože? *7* -
-
Re: Re: Re: vanessavk
no tohle si psala na diskuzi od vanessy
-
-
-
-
mám
já se mám taky fajna na Vánoce jsem toho dostala hrozně moc: strašně moc oblečení, polštář, všechny díly knížky Stmívání, prstýnek, lyže,příčnou flétnu... adála dál prostě hrozně moc toho bylo..co ty? -
madousssek
ahoj madousssek *4* -
-
Re: madousssek
ahojky jakpak se máááš? -
-
Re: Re: madousssek
mám sa dobre čo ty? a čo si dostala na Vianoce? *3*
-
-
Re: madousssek
ahojik vanessavk
-
-
vánoce
a cos dostala na Vánoce??? -
-
Re: vánoce
věci s miley
-
-
???
můžu se jenom zeptat jak si tak rychle změnila názor? -
-
Re: ???
napsala jsem na diskuzi u nás že je tam nuda jukla sem se a hotovo *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ???
ahaa.....ale tady to taky přes Vánoce zrovan nežilo *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ???
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
nezlobte se
nezlobte se na mě... ale já tomu občas nerozumím.....jako co by se stalo kdybysme měly mír? měly bysme rádi Vanessu - ???? nebo jak to slovo mír vlastně myslíš?, -
-
Re: nezlobte se
no víš já jenom že už mě to štve jak se pořád hádáme a přemýšlím že bych byla jenom bud u vás nebo u nás stále newím *8* -
-
Re: Re: nezlobte se
jak myslíš,a le já Vanessu nikdy ráda mít nebudu, protože mě prostě je hodně nesympatická.. a ty až se rozhodneš tak se ozvi ok?? -
-
Re: Re: Re: nezlobte se
ok vyřid to holkám vždyt já už asi vím asi u vás -
-
Re: Re: Re: Re: nezlobte se
tak to jsem ráda že u Nás, ale jako mužeš být aji u vanessy..nám je to jedno..... a s holkama se ještě domluvím!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nezlobte se
no jo jenže u nás budou brebtat víš ale já zůstanu uvás
-
-
-
Re: Re: Re: nezlobte se
ok vyřid to holkám
-
-
-
-
ahoj
ahojte nekřičte teď na mně ale já chci mírrr už mně to nebyví se pořás hádat -
-
Re: ahoj
promiň, ale já s mírem nesouhlasím, protože sme to zkoušely několikrát a prostě to nešlo.. nevěřím tomu že by to vyšlo teďka, protože my se nesnášíme!!!!
promiň, ale za mě NE -
-
Re: Re: ahoj
jasně v poho.teď mlvím vážně u vaneesy je nudaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
-
Re: Re: Re: ahoj
to já vím už dávno *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
holky
BestGirl- dlouho nebyly novinky o ash:-( ale i tak mám pořád fušku s dessama *15*
I LOVE ASHLEY *14* *14* *14*
a zacina se mi líbit hrozně Pixie Lott *14* -
-
Re: holky
ahojky holky...souhlasíte s tím že bysme si tady v 7.hodin dneska večer zase pořádně pokecaly? bylo by to super, protože teď jsme tady dlouho nebyly! tak kdyžtak v 7.příjdtě:-)
-
-
...
nejky oblečení ,nejky účes,nejky barva(lepší je ta blonďatá ale i ta hnědá je good:-D)jsi celá nejkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-D *1* -
-
Re: ...
jo.... mě se taky spise líbí blond protože je aspon o tri roky mladsi *15* ale hnědá je taky super protože ji nikdo neprirovnava k HSM nechápu proč ten film je dááááááááááávno za vodou *15* *15* -
-
Re: Re: ...
jj je to trapárna, mňa to už nebaví vás? *4* tak čo na hento hovoríš?:-D robím další design:D nwm robím podla vás inšpirácie ashleynky *3* -
-
Re: Re: Re: ...
me už HSM vůbec neba je to nuda!!!!' ale pořád neměním názor že Sharpey je tam nej postava *15*
-
-
-
-
čauky - mňauky
ten titulek je trápny nevšímať :-P
ahoj a čau veronika vidím že máš rada cigánku *9* -
-
Re: čauky - mňauky
ahoj ne není to trapné *15* jinak jak je??
-