-
ahojteeeeeeeee
ahojteeeeeeee ashleynky!!!!!!!!!!!jak jeeeeeeee????promin ze tu nejsem teda sem nebyla ale mam koncert taaaaaak pilne trenuju!!! *15* *15* no tak co se tu deje?? -
-
Re: ahojteeeeeeeee
tak trénuj:-D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a neděje su tu vůbec nic *15* *15* *15*
-
-
čauky
no nic je mi to líto, ale já musím teďka pryč od počítače.. tak ahoj *14* *14* *14* -
-
Re: čauky
tsk paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14*
-
-
jaký?
hele jaký písničky od tizzynky te'dka nejvíc posloucháš? *7* *7* *7* -
-
Re: jaký?
no já tak různě, ale teď protože jsou vánoce tak asi Last Christmas a potom How do you love someone...ale jako poslouchám jich strašně moc, ale tešd nejvíc asi tyhle dvě *3* *3* *3* -
-
Re: Re: jaký?
jj..já te´d taky Last Christmas, potom hodně erase and rewind a začala se mi zase líbit pisnička Hair. ale jak říkáš - poslouchám od ní všechny písničky, protože ona je neeeeeeeeeeeeeeeej *4* *4*
-
-
-
♥BestGirl♥
hele souhlasíš, že bysme my všechny fanynky ASHLEYNKY přezdívku ♥BestGirl♥
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
mě se to teda moc líbí.. je to jednoduše napsaný a je to hezký, a hlavně.... pravdivý:-) -
-
Re: ♥BestGirl♥
tak to je skvělý, že už se mnou počítáte, že mezi vás můžu patřit:-)
mě se to taky líbí... fakt moc dobrý.. takže sme teda ♥BestGirl♥ :-) doufám, že se na tom shodnou i ostatní:-) -
-
Re: Re: ♥BestGirl♥
mezi nás patří všichni kdo milujou Ashleynku !!!!!!!!!!!!
Ashleynka je BEST !!!!!!!!!!!
je nejky !!!!!!!!!!!!!!! mocinky
MMMMMMMMMMiiluju jííííííííí !!!!!!! MOc
Lowuju tě Ashleynko !!!!!!!
jj ta přezdívka je fakt super pááni měli bysme si říkat AgenturaPřezdívekForAshleynka !!!!! :D !!! (viť Áďo a Maky) !!! :D *14* -
Re: Re: ♥BestGirl♥
no to je jasný, že mezi nás patříš:-)
supeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeer *15* *15*
-
-
-
ahojky
ahoj holky, videli ste tyy papzz fotky ashley ze včerejška jak byla se svyma pejskama....? -
-
Re: ahojky
jeeee ahoojky, konečně tu někdo je:-)
jj ty fotky jsem viděla, jsou užžžasnéé.. ashley tam vypadá skvěle a maui s blondie jsou tam táák cute:-) -
-
Re: Re: ahojky
jj.... ashley má roztomilé fenečky, až jí je někdy závidím:-)
-
-
-
who's the best
ahojky, mám na blogu další díl příběhu who's the best, tak plsky napiš komentík:-)
http://star-ashtisdal e.blog.cz/0912/who-s-the-best-15-di l
PS: vymažte si mezery *15* *15* *15* -
přezdívka
holky.. souhlasítze stím, že bysme měly my všichni přezdívku ♥BestGirl♥ *14* *14* -
-
Re: přezdívka
to je pěkný ne! já stím teda souhlasím aby sme byli pouze ♥BestGirl♥
mě se to teda moooc líbí *14* *14* *14* *14*
-
-
holky
holky jedna kamojda mi rekla at vymyslim pro nas prezdivku pomuzete mi???pls
ona vymyslela: Ash.Best.Girl
Anulka: Best.Girl
pomuzete??? *14* stejne holek sou nejlepsi *14* *14* *14* *14* -
NORMALNE
NORMALNE NA VEDLEJSI DISKUZI SI POVIDAJ SAMI SE SEBOU HMMMMMMM....DOBRA TAKTIKA ALE TAK DO BLAAAAAAAZINCE *15* *15* *15* *15* -
-
Re: NORMALNE
vždyť oni jsou bláááááááááááázní *15* *15* *15* *15*
-
-
EDWARD
EDWARD JE NEJLEPSI!!!! *14* *14* *14* *14* ASHLEY JE NEJLEPSI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILEY JE NEJLEPSI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* STMIVANI JE NEEEEEEEEEEEJ *14* *14* *14* *14* *14* NEW MOON JE NEEEEEEEEEEEJ *14* *14* *14* JACOB......HM UJDE *14* *14* *14* *5*