Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

dneska to byla sranda

dnes to byla sranda my jsme byly u kamojdy a divaly sme se na top 10! my sme tak do toho cumely a komjda ze : sem slepa nebo ona tu neni! a segra: asi vidis dobre!! *15* my sme se tak na sebe podivaly a vsechny jsme naraz rekli VANESSA JE POD ASHLEY, VANESSA JE POD ASHLEY!!!a ted sme k tomu tancily no krutyyyy *15* *14* potom sme sly na prochazku a bavily smes e o jedne holce ktera se divne smeje! a segra: vite koho mi to pripomina?? zamyslely jsme se a vsechny naraz sme vykrikly.: VANESSU!!!! *15* *15* *15* *15* MY SME DOSTALY TAKOVY ZACHVAT SMICHU!!!!KAMOJDA NENAVIDI STEJNE VANESSU JAKO JA!!! A MILUJE STRASNE EDWARDAAAAAAA *14* *14* A PROMIN JACOBA NESNASIIIII *14* *15* MY SI STRASNE ROZUMIME *15* *15*
    • medousssek

Re: dneska to byla sranda

jo tak to muselo bejt skbvělýý...

ještě že Jessinka Jacoba miluje stejně ajko já:-) *15* *15* *15* *15* *15*
      • jessinka666

Re: Re: dneska to byla sranda

Jo já ho milluuuuujjuuuu !On je strašně sexiii
        • simca2

Re: Re: Re: dneska to byla sranda

no to se vam divim *15*

EDWARD *14* *14* *14* *14* *14*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: dneska to byla sranda

vždyť Edward vypadá nahej jak scvrklina *15* *15* *15*
  • simca2

ste

ste tu??
  • simca2

dneska

dneska pecem cukrovi na vanoce! mate nakoupene???myslite ze budou ashleyne fotky z vanoc???a jakto ze u nich nesnezi to neni feeeeer *15* *15* *15* *15*
    • medousssek

Re: dneska

no napečený už celkem máme.. nakoupený už mám celkem taky.....jj.. ale vánoce bez sněhu nejsou vánoce
      • simca2

Re: Re: dneska

jo no!! u nas jenom jednou snezulo = zadny SNIH!!!to je otravny *10* hruza zadne koulovacky *8*
  • simca2

holky

holky taky vam vadi ze ash neni po ruce???me jo! nevadi mi ze klesla to mi vubec neva ale vadi mi ze vzdycky byla po ruce a vy??? *7* *15* *14*
    • medousssek

Re: holky

jjj.......to mě vadí ze všeho nejvíí....... *16* *16* *16*
      • simca2

Re: Re: holky

jo no!holky ja se tesim na tu p..... to bude bombaaaa!!!a mozn tady budu *14* teda urco no nvm jestli nezrusi vytvarku *14* *14*
  • simca2

hholky

holky ozvali se??? *7* ja nvm jeste sem se nedivala *14* *15*
    • medousssek

Re: hholky

ne... mě se nikdo neozval!!!:-( *10* *10* *10* *10* *10*
      • simca2

Re: Re: hholky

mes e ted momentalne nechce prihlasit na twitter ale potom se podivam *15*
  • jessinka666

Ahooojky

Ahooojky jak se máš ?
    • medousssek

Re: Ahooojky

mám se fáááááájn:-) co ty?
      ashley je neeeej *14* *14* *14* *14*
      • jessinka666

Re: Re: Ahooojky

já sem mám taky fajn !
        • simca2

Re: Re: Re: Ahooojky

ahojik *14*
      • simca2

Re: Re: Ahooojky

ahojik a tayk se mam fajn a ty??? *15*
        • medousssek

Re: Re: Re: Ahooojky

ahojky marketko:-) *14* *14* *14*
  • ashley.nelly

ahoj

medousssku promiň, ale já si jdu nachystat věci do školy, tak zde budu asi až zítra nebo možná i večer ale teď už jdu tak ahoj *4*
    • medousssek

Re: ahoj

okey, takk zítra .. papapappa *14* *14*
  • simca2

ahoik

ahojik ashleynky jak je???prominte ze jsem tu nebyla ale delala sem dessy....zase....no o cem kecate???
    popravde ja moc scotta taky nemusim ale hlavne ze je ashley stastna *14*
  • medousssek

paparazzi

hele, jak se ti líbily ty paparazzi fotky kde je ashley se scottem? *4*
    • ashley.nelly

Re: paparazzi

Ashley je tam skvělá,a el nebudeš na mě našštvaná, když t řeknu že Scotta moc nemusíím? já jako promiˇn, ale on je strašně divnej!!!!mě se strašně líbily ty boty ashley.. jako vždycky byla perfectní *15* *15* *15* *15* *15*
      • medousssek

Re: Re: paparazzi

ne..já na tebe nejsem naštvaná, protože si o Scottovi myslím to samé. mě se taky vůbec nelíbí, chodí jak otrhanec a je jak dement,,,, vysokej jak dement. já vím že za to nemůže, ale prostě chci aby se ssním ashley rozešla! jinak mě se na těch fotkách ashley moc líbila:-)
        • ashley.nelly

Re: Re: Re: paparazzi

ufff.... tak to jsem si teda oddychla... sice jako bych na něhio neměla nadávat když je s ashley ale každej má svůj názor *15* *15* *15* *15*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: paparazzi

jj.. to je pravda., každej si může říct co chce *15* *15* *15*
  • ashley.nelly

hotovo

no tak už mám fotku - mě se moc líbí, protože je tam ashley strašně hezká.. no a do přátel sem si přidala: tebe, jessinka, simca, nicky, ashleynka a myslim že už nikoho!
    • medousssek

Re: hotovo

jjo super.. já mám tady ten shoot taky moc ráda:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit