-
no nic
no nic ja už musím jdu se dívat na telku:-D a nezapoměn na 22. prosince a na 3O. peosince a 1. ledna reknu ti přesně co myslím na vzkazech tak papa *14* -
sem tu
když myslíš *15* -
-
Re: sem tu
ne já to vím *15*
-
-
sem tu
tam Ash...nechtěně jsem to odeslala ale nedokončila jsem tu větu *15* -
-
*15* *15* *15* *1* *1*
-
-
sem tu
tak pro mě je taky jednička ale stejně bych byla ráda když se podívám na žebříček a uviděla bych -
-
jí vím ale jak jak už jsem řekla jeto jenom blbý žebricek navstevnosti *15*
-
-
sem tu
to jo *15* ...promiňte že vybočuju ale Ash nám nějak spadla tady na žebříčku je 10 a předtím byla 7 myslím *9* -
-
a no ale mě je to celkem fuk!! pro mě je vzdy jednička!!! a kdyby byla naposledním ístě *15* *14* -
-
Re: Re: sem tu
a v tom filmu umí i stará babička karate *15* *15* -
-
Re: Re: Re: sem tu
a navíc je to jenom blbý zebricek navsetvnosti tady na osůbkách že se clovek nezblázní po celém světě má mnoho dalších fanousku *15* *15* a tady na osůbkách není ani ctvrtka v celé Čr *15*
-
-
-
-
sem tu
koukla sem se na trailer a vypadá to že to bude dobrá komedie zvlášť když tam hraje Ash -
-
taky si myslím žeto bude spíse komedie dívala ja jsem se na ukázky s filmu a e to fakt dost legrační *15*
-
-
sem tu
kouknu se *3* -
-
ok
-
-
jsem tu
jsem tu.......................
byla tady mamkaaa *3* *3* -
-
Re: jsem tu
ahaaaaa.... to je jedno jsme si tu povídaly s lucy1LUCY *4*
-
-
sem tu
aha a Ash tam bude hrát hlavní postavu? *15* -
-
jo podívej se na youtube jmenuje se to aliens in the Attic nebo tak nejak *15* *15* a potom by měla hrát někdy šípkovou růženku ale to se ještě newí *14* *15*
-
-
sem tu
a to je zase nějaké pokračování nebo úplně jiný film? *15* -
-
ne to je up jiný film kde hraje ash *15* *15*
-