Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashley.nelly

tak už jsem zaregistrovanááá:-) super ... te´d si vás jdu všechny přidat do přátel a jdu si vybrat nějakou fajnovou fotečku:-)
    • medousssek

Re: už

okey...počkám tady na tebe:-)
  • achooj

achooj holky, promiňte že sjem tu dlouho nebyla a že jsem se ještě nezaregistrovala. potřebovala bych od vás pomoct *15* *15* *15* vube c newím jakou přezdívku si mám udělat.. už mě napadlo: ashley.nelly nebo the.best.girl.ashley a nebo jenom nellynka.ashleynka. tak tady z gtěch tří vyberte ju? *14* *14*
    ashley je nej *14*
    • medousssek

Re: achooj

no mě se asi nejvíc líbí ashley.nelly
      to je moc hezký a zaregistruješ se hned te´d??
      • Re: Re: achooj

jj...mmnt .. hned se jdu zaregistrovat:-)
        • medousssek

Re: Re: Re: achooj

okey... přidej si mě do přáátel:-)
  • medousssek

no nic

no nic, tak já jdu se učit, tak páááápáááápááápááááp áááápááááápáááápááá áápáááápáááá *14* *14*
    ashleyyyy jeee neeeeeej *14* *14* *14* *14*
    • Re: no nic

jj....ashley je nejky:-)ona je skvělá herečka a zpěvačka a modelkka *3*
  • medousssek

fotka

jak si mi na vzkazy poslala tu fotku, tak máš pravdu. kdyby na té fotce nebyla vanessa, tak je to uplně dokonalá fotka.. vanessa ju kazíííí *16* *16* *16*
  • ashleynka24

Já nič proti nej nemám, tiež!

Aj ja som sa asi 2 minuty pozerala na žebríček 10 top osobností a nevidela som tam Ash, tak som si myslela že som slepá *15* *15* *15* potom som zavolala mamku že potrebujem asi brejle *15* *15* pretože to nič nevidím a mamka že Sabínka ale žiadna Ashley Tisdale tam není a ja co co cože *9* *9* to nie je možné ve veď to aj ty nevidíš!!! a ona vidím! a ide okolo tato a vraví važne to tam není *15* *15* tak dám celý žebríček a tu vrieskam ako pavián *15* *15* !!!! A po mne nádávala mamka čo to tak vrieskaš? *15* *15* *15* ale mne je to jedno moja Tizzy(prezývka od ádi) bude aj tak na 1 *14* *14* *14* a selenu mám aj tak rada *3* *3* *3*
    • medousssek

Re: Já nič proti nej nemám, tiež!

tak to je hrubýý.. já jsem to tak nějak tušila, ale tak to je fukk.... akorát mi vadí, že kjdyž chci kliknout na ashley tam musím rozkliknou žebříček. když byla ještě v TOP 10 tak sem ji měla hned při ruce,a el jinak je mi to fuk
      tizzynka je neeeeeeeeej *14* *14* *14*
      • ashleynka24

Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!

*14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!

jj.. já prostě necháopu, jak jí někdo nemuže mit rád.. vždyť ona je pořád rozesmátá a uplně když se na ni podívám tak mám hned lepší náladu, protože ona se pořád hezky usmívá::-) *14* *14* *14*
          • ashleynka24

Re: Re: Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!

presne tak *14* moja tizzynka *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!

no abyste se nehádaly tak je to moje tizzynka *1*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!

nenenennen...moje tizzynka *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • medousssek

čawky

čawky holky, jste tu někdo??
  • medousssek

ashleynka

ashleynka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejky!!!ashleyn ka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejky!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • medousssek

Re: ashleynka

LOVE Tizzy LOVE Tizzy *14* *14* *14* *14* LOVE Tizzy LOVE Tizzy *14* *14* *14* *14* LOVE Tizzy LOVE Tizzy *14* *14* *14* *14*
      • medousssek

Re: Re: ashleynka

nice ashley tisdale *14* *14* *14* nice ashley tisdale *14* *14* *14* nice ashley tisdale *14* *14* *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: ashleynka

amazing ashley *14* *14* amazing ashley *14* *14* amazing ashley *14* *14* amazing ashley *14* *14* amazing ashley *14* *14*
      • medousssek

*14* *14* shley je neeeeeeeeeej *14*
      • medousssek

*14* *14* BLONDie *14* *14* BLONDie *14* *14* BLONDie *14* *14* BLONDie *14* *14* BLONDie
        • medousssek

Re: Re: Re: ashleynka

beautiful ashley *3* *3* beautiful ashley *3* *3* beautiful ashley *3* *3* beautiful ashley *3* *3*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: ashleynka

*4* *4* ASHLEY TISDALE *4* *4* *4* *4* ASHLEY TISDALE *4* *4* *4* *4* ASHLEY TISDALE *4* *4* *4* *4* ASHLEY TISDALE *4* *4*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: ashleynka

ashleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee y *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
            • medousssek

ZASHLEYYYYYY - BFFF *14* *14* *14* *14* *14* *14* ZASHLEYYYYYY - BFFF *14* *14* *14* *14* *14* *14* ZASHLEYYYYYY - BFFF *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • medousssek

Miley and Ashley - BFF *4* Miley and Ashley - BFF *4* Miley and Ashley - BFF *4*
  • medousssek

hele

hele to snad neee.ashleynku předběhla ta kráva selena gomez.. já ju táák nesnáším
    • Re: hele

Tjn mě tky sere jako proti Seleně nic nemám je hezká a mam jí docela ráda awe sere mě že předběhla Ashlynku a teď jí teda moc ráda nemám musíme hodně navštěvovat Ashleynku a pak Bude Ashley Tisdale na 1. místě a ne druhým hned Mileynka a je to nn? :) *14*
      • Re: Re: hele

ale ashley nemusí být první, může bejt třeba poslední, ale když ji předběhne někdo jako je mladá selena gomez, která hraje samé šťěkky, tak to mi vážně vadí
  • lucy1lucy

no nic

jj tak se měj pp
  • lucy1lucy

sem tu

*15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit