Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

terysku

Terysku tak to newim..ale taky sem jí už slyšela..a je BEST..škoda že ještě není úplně zveřejněná..jako samostatná mp3..ono to vždycky dlouho trvá..ale si počkáme..jinak Ashleynka je NEJLEPŠÍ!!Jo a terýsku už budu mít napsanej ten dopis..takže tedka v tomhle týdnu i ho pošlu a ty ho přeložíš ok??
  • terysek...

super

jo a né jenom že ty fotky sou úžasný ale je tam i celá písnička Guilty PLeasure.
    a ta je uplně nová. Nevíte kdy se k ní natočí videoklip a jestli se vůbec bude točit??? *4* *14* *3*
  • blonde

jasnýý

jasný holkýý..zkusté tooo *14*
    a anulko-na ty fotky se jdu hned mrknout!když říkáš ze jsou uzastný_ *14* *14*
  • anulka123

Juupííí!!

Holky na tom blogu www.ashleyytisdale.blog.cz jsou new fotky Ashley..sou upaaa nekrásnější..lowe:-*you:-*fakt se mrkněte..BEST!!
    • simca2

Re: Juupííí!!

ony jsou upa BEST!!! *14* *14*
  • anulka123

blonde

Blonde tak to hned zkusím:-)
  • terysek...

ju

ju tak já to zkusim ju blonde supiééééér
    *14* *14* *14* *3* *4*
  • blonde

holkýýý

ahoj holky, našla jsem na jednom blogu něco úžastnýho... *4* ,,když na téhle adrese: http://www.mujzpravodaj.cz/Ashley-T isdale.aspx
    zadáte svůj e-mail budou vám tam 1krat denně chodit nejnovější informace o Ashley....Jakmile tam zadáte svůj mail a potvrdíte to, tak vám na mail přijde pošta a v ní píšou že musíte ještě tu registraci dokončit tak na to nezapoměňte...:D,,*4**4*
  • terysek...

ahojky

přesně tak Ashley Je taky má nejlepší celebrita mileyhaylin *14* *4*
    jo a jinak co řikáte na ten videoklip jak sem o tom psala níž v diskusi.? *3* *4* *14*
  • skvělá

Ashley je opravdu moc dobrá moje kámoška jí má nejraději ze všech celebrit já ne mám radči Miley Cyrus o hodně ,ale Ashley patří mezi mé oblíbené.
  • anulka123

simco2

Jéééj ten je upaaa klásnej:-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit