-
jj
na blogu ashleyytisdale.blog.cz je je new song od ashley z guilty pleasure je cely a uplne krasny urcite se mrknete *14* *14* *14* -
jo
jo a to video je asi v šesté ředě od shora tak ať se vám líbí *14* *3* *4* -
plosím
plosím koukněte se do videoklipů na the wacky song with the HSM 2 cast!!! Funny!!! a ohodnoťte myslím že je to moc hezké *14* -
blode a anulko123
no já mám dvě nový adresy tak to se asi pak ještě dohodnem žejo anulko? *14*
jo a to je dobře že už ti de pc *4* -
terýsku a anulko
to ej dobře že jste obě už tadýý__:),,a na jakou adresu to vlastne chcete poslat?? *7* -
Ahojky blonde a terýsku
Ahojky..jupíí ž mi de kompl..tak to můžeme rozjet..moc se omlouvám, že sem ti nebyla..ale vážně to dřív nešlo..jinak ten dopis terýsku napíšu a až bude tak ti ho na icq pošlu ok??bude to co nejdřív.. -
jj
blonde jj dobře to je škoda že ji nepude viď? *9* jo a dám sem adresu jestli budete chtit na mejl tomu komu to tady patří a můžeme jim pát např. že se nezapočítávaj ty diskuse apod. *3* *14* -
ZbírKa
hojeC lIdICkY :-)
CHTeLA Sem Se ZEpTAt EJstlI NEceTe ZbIrKU HSM??mam Tam thO FAt MEGA MOc(ASi Tk 20plakatu jednotlivych clenu i dohromady..,vystrizky,clanky,...)kd o by mel zajem pisnete urco poslu fotky ju :-)na cene se domluvime mail: motkovak@seznam.cz :-)budu cekat -
terýsku
Jo to by bylo možná lepší__jo a mám ti vyřídit že anulka tu teď ty dva tydny nebude..že jí nejde ten komp... *9* -
jj
jj ty fotky sou úžasný *14* *14* jo a anulko123 teďka mi napsal z přátel že zná adresu na Ashley a ta neni na autogram takže by to ylo lepší co myslíte? *3*