Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blonde

new fotky

nový fotečky--naprosto famozni...Ashley je ploste nej na celym svete..milujůů těě... *14* *14* *14* *14*
  • anulka123

Ashleynka je bééést:-*

Ashley je nej..na celým světě..upa čím dál tím víc lowííkuju..muck:-*žerůů:-*nejv ííts..nej.nej.nej.nej.nej.nej.
  • martinkooooooo

LOVE

Ashley je najkrajsia *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anulka123

blonde, terýsku a ostatní

Hele holky mně se rozbil počítač..taky terýsku nemám vůbec připravenej ten dopis..já ani vůbec newim kdy mi pude..ale asi tak za 2 tejdny..takže newim jak to bude..fakt ne!!!
  • terysek...

jj

jj blonde to máš pravdu *14*
  • blonde

terýsku

jo to máš pravdů taky sem se koukala na diskuze ostatních..a u Efrona se taky pořádně hádaj.no fakt hrůza..ještě že mi jsme normální__ *14* *5* *3*
    • Re: terýsku

nechapu proc se hadaji asi sou to magori. *15* *15* *15* *15*
  • terysek...

ach jo

teď sem se koukala na diskuse Miley a Vanessy a všichni se tam hádej jeden tvrdí že je nej druhej že je to kráva no hrůza *9* řekla bych že u nás je ta diskuse taková nejlepší když nám tu někdo A sh uráží hned ho pošlem pryč. *14*
    a co by ne? dyť je tohle fanklub ne aby se tu dohadovalo kdo je nej nemyslíte? *3*
  • terysek...

omajda

jo máš pravdu sme se na tom vlastně domlouvali že ji to pošlem dopisem vypadlo mi to zhlavy *4* jo a adresu na ashley mám ale ta je na autogram ale to snad neva ne? *3*
    • omajda

Re: omajda

holky ja vam muzu adresy dve ale ne na autogram *3*
  • omajda

ja

holky ja si myslim ze by bylo llepssi to poslat dopisem casto ji to fanousci posilaji a maji to nejpozdejc za mesic odepsane *4* *4*
  • terysek...

blonde a anulko123

blonde to nevadí ale dyžtak se na to koukni a anulko123 jak to teda pošleme?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit