Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blonde

school..please...

Hele nevíte někdo jakou ASh udělala školu?? *7*
  • blonde

school..please.

hele nevíte někdo jakou ashley udělala školu?... *7*
  • jo ja vim

Já sem ji tam viděla jěště jak měla hnědý kudrnatý vlasy
  • blonde

fanycharmed

heh,,to ani nevim..přitom sem se na čarodějky koukala... *4*
  • Není ve filmografii

Ještě chybí ve filmografii, že hrála epizodní roli v seriálu Čarodějky (Charmed). Byla to epizoda 3x21 - Kdopak to štěká a hrála nevinnou (byla to ta napadená dívka v telefonní budce).
  • blonde

hm! viď!!!!!!!!!!!!!!!

Protože každej kdo má rád Vanessu a leze nám sem tak ji tady chce jenom pomlouvat!...ale když máš ráda i Ashley tak tím líp__:D
  • Hm

No tak promin,ale to si jako myslíš že každej musí nenavidět ashley když má rád vanessu Fakt jako už mito neleze do hlavy a nevím proč bych ji měla pomlouvat když je to moje nejoblibenější star hned po vanesse. *9*
  • blonde

jojojo...:D

rebarboro114-no to sem nevěděla že fandíš vanesse,ptže seš na ashley profilu tak je to divný!,,ale zakazovat ti nic nemůžu ale hlavně tady ashley nepomlouvej ptže tim by si se nepomohla!...a terýsku-omlouvam se, ale uplne mi to vypadlo ze mam hledat ashley email nebo neco...ja myslela ze to poslete pres ten dopis..nebo co jste rikali.. *3*
  • terysek...

jj

jj blonde anulko123 a ostatní *4* teď mi dlouho nešel internet ale teď sem budu chodit častějc *14* jo a ashley je nej a anulko123 jak se teda domluvíme?
    a blonde už máš nějakej kontakt na ashley? *4*
  • Jo chapu

No to víš já si to zas tolik nemyslím když sem fanda vanessy,ale jinak tě uplně chapu co tím myslíš asi bych chtěla to samý na tvým místě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit