-
tohle je stránka pro 5sos a né pro hejty directionery. nevím jestli si chcete něco dokázat ale musim vám říct že je to fakt ubohý sem psát ty hejty protože podle mě kdybych vás viděla a stála ped váma tak bych se vám upřímě vysmála do ksichtu :'DDDDD
-
-
A nebyla bys sama XD Já nesnáším jak 1D, tak i ty jejich 10 leté hejtry ;)
-
-
Jako teď nechci někoho urazit, tak sem jen dopíšu, že nemám ráda jejich muziku, to je vše, je samotné nějak neurážím... ;)
-
-
-
Mam rada vsetkych z 5SOS ale...Ashton je proste Ashton *1* *14* *1*
-
-
Máš pravdu Ashton je naj *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
mimochodem JŮ SE nepíše JU ale YOU když máš ráda 1D NIALLERINKO tak by ses měla naučit anglicky ale vlastně do toho tvího miniaturního mozečku se už víc nevejde nevim proč ale mám dojem že až si tohle přečteš vybuchne ti hlava teda pokud nějakou máš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*16* *12* *10* *13* *9* *11* *8* *7* -
-
Parosim rikej mi Niallerko a mir
-
-
sice nám tím nadáváním lezeš na nervy ale brzo nebudeš mít na výběr když se ty tví 1D rozpadaj
PS:DOUFÁM ŽE CO NEJDŘÍV CHCÍPNEŠ TY KRÁ***VO (NIALLERINKO) *16* *13* *10* *11* *12* *9* -
A budu,jim furt nadavat
-
-
Tak prosím, nikoho ty tvoje hejty nezajímají, zesměšňuješ tím jenom sama sebe :*
-
Hovor si to na svojich blbcov a nie na nich
-
hele strč si ty kecy někam my na to nejsme zvědaví -_- PS: 1D a 5SOS se spolu baví.....tak nechápu co vám šibe!! *16*
-
-
stím naprosto souhlasím *3* *1* *2* *15*
-
Niallerko pokud se ti nelibi tak tady nemusis porad nadavat (na 5SOS)-,-
-
už stim "souhlasim s Niallerikou" di do ani nechci psát kam ty krá***vo!!!!! *16* *10* *11* *12*
-
-
Fuck ju
-
Nech ji bejt
-
Nech ni bejt
-
-
Souhlasím s Niallerkou
-
-
konecne nekdo kdo je taky nesnasi
-
-
to jsem já prostě nesnáším 5sos
-
-
Presne blbci
-
-
jsou to 00000000000000000000000000
-
-
Kdyby neexistovaly nuly, neexistoval by ani milion, zlato *3*
-
Přesně
-
-
-
-
-
-
podle mě sou všicni nejleší a ja sem se s nima potkala na živo a sou úúúúplně normální nejsou vůůůůůůbec nafoukaný!!!!!!!!!!!
mimochodem víte že 5SOS sou nej kámoši s 1D????????
*14* *5* *15* *2* *4* *1* *14*