Přejít na výpis diskuzí

Ashton Irwin

OSOBNOST 19.4.2014 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už vidím, jak by chodil s desetiletou holčičkou XD XD
  • :D :D :D :D
  • Jenže oni si nejsou ale vůbec podobní, jestli to nevíš omg -_-
    5SOS= poprock a poppunk band
    1D jsou jenom nějaký další boyband, jejichž hudba je osobně podle mne dost trapná (bez urážky, jenom nesnáším pop a ještě k tomu ten bez hudebních nástrojů... Taková hudba je příšerná.)
  • Tak prosím, nikoho ty tvoje hejty nezajímají, zesměšňuješ tím jenom sama sebe :*
  • Jako teď nechci někoho urazit, tak sem jen dopíšu, že nemám ráda jejich muziku, to je vše, je samotné nějak neurážím... ;)
  • A nebyla bys sama XD Já nesnáším jak 1D, tak i ty jejich 10 leté hejtry ;)
  • naprosto ale naprosto souhlasim se zusko(u)tohle přesně bych udělala já
  • To čo tebe zjavne chyba .... Suka -_- Si ty vôbec človek ? Ale podľa tvojho pisania usudzujwm že pochádzaš z rasi opíc padlich na hlavu ... aj male decko by ty povedalo že im závidiš ich slávu -_- Nikdy neviem pochopiť tak jeb*utých ľudi ako si ti -_-
  • Diky kR+va je uzitecna a hezka nrozddil ot tebe :DDD
  • hlavne ze ty jsi miss zeme že jo jdi do už nekam máš štěstí že osobnosti zakazují sprostý slova jinak by ses o sobě dočetla hezký věci !!!! a nepruď tobě ty krAvo zasranA teď si mě fakt naštvala ***** *10* *10* *10* *10* *10* *16*
  • Jim je neco zavidet a co ehm
  • Tiež my vadí keď niekto nadava 1D ale vadi my aj ked niekto nadava 5SOS -_- a tym nadavanim dokazuju že im zavida -_-
  • No a faninky sosaku taky urazi 1D
  • Pane bože -_- to si až tak zúfala že si potrebuješ zvýšiť ego tým že budeš nadavať na Asha ? si proste uboha -_- Nepoznaš ich tak sa do nich nenavažaj -_-
  • Je proste hnuus tak to pochopte
  • zuzkako
    tohle je stránka pro 5sos a né pro hejty directionery. nevím jestli si chcete něco dokázat ale musim vám říct že je to fakt ubohý sem psát ty hejty protože podle mě kdybych vás viděla a stála ped váma tak bych se vám upřímě vysmála do ksichtu :'DDDDD
  • Máš pravdu Ashton je naj *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mam rada vsetkych z 5SOS ale...Ashton je proste Ashton *1* *14* *1*
  • Hovor si to na svojich blbcov a nie na nich
  • no a? tak se mu to líbí. aspoň nepíšeš že je buzzna atd..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit