-
přesně já mám taky rada 1D i 5sos. Ale klidni.......nám jsi tu u prd*le!!! tak už tu nepiš p***viny -_- *16*
-
helllle nech Nialla na pokoji nám je u pr***e že nemáš ráda 1D -_-
-
hele strč si ty kecy někam my na to nejsme zvědaví -_- PS: 1D a 5SOS se spolu baví.....tak nechápu co vám šibe!! *16*
-
Parosim rikej mi Niallerko a mir
-
mimochodem JŮ SE nepíše JU ale YOU když máš ráda 1D NIALLERINKO tak by ses měla naučit anglicky ale vlastně do toho tvího miniaturního mozečku se už víc nevejde nevim proč ale mám dojem že až si tohle přečteš vybuchne ti hlava teda pokud nějakou máš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*16* *12* *10* *13* *9* *11* *8* *7* -
sice nám tím nadáváním lezeš na nervy ale brzo nebudeš mít na výběr když se ty tví 1D rozpadaj
PS:DOUFÁM ŽE CO NEJDŘÍV CHCÍPNEŠ TY KRÁ***VO (NIALLERINKO) *16* *13* *10* *11* *12* *9* -
A budu,jim furt nadavat
-
Přesně
-
jsou to 00000000000000000000000000
-
Fuck ju
-
stím naprosto souhlasím *3* *1* *2* *15*
-
Niallerko pokud se ti nelibi tak tady nemusis porad nadavat (na 5SOS)-,-
-
Nech ji bejt
-
Nech ni bejt
-
už stim "souhlasim s Niallerikou" di do ani nechci psát kam ty krá***vo!!!!! *16* *10* *11* *12*
-
Všichni - všechny se píše jenom, když se jedná o ženy, nebo neživotný mužský rod.
Jsou - už mě začínáš štvát.
Hnusní - mladí! -
Tak tomu se říká demence. I můj bratr dislektik to napíše lípe.
5SOS - velká písmena a dohromady.
Uráží - urážli nic neznamená.
Hnusní - mladí, mladí, mladí. Pořád dokola!
Jsou - nepoučitelná! Jsou, jsi, jste, jsem - ne sou, si, ste, sem!
(,)Než - čárka!
Blbci - ne bllbci.
Blbí - mladí! Ale to už je ohraná písnička. Máš to tam dokonce dvakrát!
(,) Jak - čárka, Bože. -
Tak to mám o zábavu postaráno. *1*
Jsem - říkám ti to už potřetí. Jsem, ne sem!
(,)Že - vždy je před ním čárka.
Vypadají - předpona vy!
(,)Takže - žádné takzě a píše se před ním čárka.
Válku - opravdu netuším, co znamená váklu. Nechceš mi to vysvětlit?
Začala - možná by neuškodilo, otevřít knihu a občas si něco přečíst. Viděla jsi někde, že se píše začla?
Jsi - to je o samé jako jsem!
Já jsem řekla, že vypadají hnusně, takže jsi tu válku začla ty. (Vzorová věta) -
Ach, Bože! Mé oči krvácí! *8*
Mě - čtvrtý pád, vždy jenom mě!
Nevypudíš - předpona vy.
Jsou - žádné sou. Jsi snad hloupá?
Nechutní - první pád množného čísla. Řekni si nechutní jako mladí. -
Je snad úplně dementní? Jen tak pro informaci, dámo, všimla jsi si někdy, že každý má jiný vkus? Asi ne, co? Ale proč se zlobit s někým, kdo to stejně nepochopí?
Teď kousek oprav: kdyby - tvrdé y! Chtěl, nepíše se chťel. S ním, nikdy se to nepíše dohromady. (,)Protože - vždy se před ním píše čárka.
Až se naučíš češtinu, tak přijď nadávat, abys dělala fanynkám 1D dobrý jméno, protože takhle ukazuješ jenom to, že jste dementní a neumíte nic jiného, než nadávat ostatním. *3* Přeju hodně štěstí se zlepšováním a hledáním ztraceného ega! *1* Už se těším, jak si zase počtu a opravím ti chyby.