Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:)

Půlminutový ukázky písniček z Goodbye Lullaby. Yeaah *14*

http://www.amazon.de/Goodbye-Lullaby/dp/B004OQJ3VI/
    • vterinka

Re: :)

to je boží!! ♥ už se nemůžu dočkat cd!! ♥
    • laduss

*14* *14* *14*
      • Re: Re: :)

boze to je uzasny!!!! *14* neni to placeny zejo? ja sem ve skole *15*
    • sharpay1995

tý vogo...:D Ale to ale fakt LUXUSNÍ...!!!!!! Už chcu ten 8. březen...!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Hej.... to sem tady zrovna chtěla dát...! *16* *1* *1*
  • ehmm

Michale já se teda plácla přes kapsu ryflí a to tričko furt nemám ... *15* *15* *15* řeknu ti ... moc mi ta rada nepomohla ... *15* *15* *15*
    Jinak ty asi máš hodně rád herce Nicholase Cagea že ... *7* *15* *14*
    • kvatro

Re: ehmm

*15* To byla chyba. Ty rifle měli být Abbey Dawn, žádnej českej výrobek *15*
      Potom to nebude fungovat. *13*
      A pokud náhodou byly AD, pronesla si špatnou kouzelnou formuli. *1*

Ano, ano. Nicholas Cage je můj oblíbený herec. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ehmm

AD kalhoty nemám ... a teďka babo raď přes jakou kapsu se mám plácnout abych si mohla dovolit AD kalhoty ... *15* *15* *15*
  • emthefall

^^

ona je fakt naprostá špica,je krásná,má talent (což se dneska moc nevidí) a je svá :) point for u Av ^^ už 6 let moje nejoblíbenější zpěvačka ^^
    • Re: ^^

jjj *14*
  • kvatro

:o)

K tomu videu, co sem dala Hanka.
    Nejlepší vystoupení za poslední dobu, to se Avril opravdu povedlo. A ten rozhovor na konci je taky skvělěj, *15* prostě taková typická Avril. *15* *3*
  • Grrr

No nic já se du učit než z vás vyrostu ... tak zatím pááá ... jinak na iPodu už sem nebudu moct chodit ... :-( Nemám ho kde nabíjet ...
    • vterinka

Re: Grrr

Ahojky, promin online sem, ale nejsem tu .... tak to je blbé, že ho nemáš kde nabít ...
  • ???

Jaktože tu nikdo nepíše ... vždyt ste všichni online ...
    • laduss

Re: ???

a co má člověk psát???? *7*
    • kvatro

Re: ???

Ono že tu nikdo nepíše i když je online, se tu začíná pomalu stávat zvykem. *15* *9*
  • Zdar xD

Ahojky lidičky ... sem tu tajně tata si ještě ode mně nevzal jeho počítač kterej měl na horách ... xDD
  • sharpay1995

WTH live+...

http://www.youtube.com/watch?v=y8s1 oRcDy0g&feature=player_embedded
    • Re: WTH live+...

To je fakticky boží :-)) A to tričko tve to jí asi šlohnu xD
      • kvatro

Re: Re: WTH live+...

To tričko si myslim můžeš koupit v e-shop Abbey Dawn. *1* Ale asi by ses musela trochu plácnout přes kapsu. *15*
    • vterinka

Re: WTH live+...

To je božíí!! Krásně zazpíváno, krásná triko, nej t růžová! ♥ A ještě ten závěr ... wow! ♥
      • xkostex

Re: Re: WTH live+...

uzasny! nejvic se mi libi ak tam pak pride ten moderator a prej Čauu a Avril Čaau *15* a pak jak mu nerozumela a nevedela co rikat *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: WTH live+...

to bylo čao :D ... ale taky se mi to líbilo :D ..... ale ona měla překladače ve sluchátku ne? .. jako jak kdyby ten týpek neuměl anglicky .. na ní mluví italsky, ona na něj anglicky a ještě mají překladače! to je moc! :D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: WTH live+...

to ej jedno jestli to bylo tak nebo tak ale bylo to good *15* asi jo protoze vzdicky chvili cekala nez opovedela
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: WTH live+...

Však se ji učím! Si piš! :D
            • kvatro

Ale Kačka se španělsky určitě učí. Jinak by takhle nenapsala. *1*
            • vterinka

tak ty se neučíš španinu, že? :D
            • xkostex

ja nerozumela skoro nic mozna jedno nebo dve slova *15*
            • vterinka

xD no to bylo :D ..... no právě :-) .. ale i já sem sem tam pochytila nějkaé slovíčko italsky, ale jak do Avril začla ta baba keftit, tak sme Avril nerozuměla, bo ji nebylo slyšet :-(
  • puspuspusinka

Dobrou noc :-*

Tak ja musím na kutě tak dobrou noc ... <3 ... Miluju Tě ... *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: Dobrou noc :-*

No takže jdu za chvíli taky, jako obvykle. *1* Taky tě miluju. *14* Ahooj Míšo.
  • puspuspusinka

Páni :-*

Jaá nevím asi sem teď no nwm... Ale s tebou se mi tak dobře povídá fakt jko mám pocit že ti muzu říct všechno a že ti muzu věřit ... Vážně že mám moc ráda ...
    • kvatro

Re: Páni :-*

Míšo,
      Tohle co si napsala je od tebe vážně moc pěkný. *14* Něco ti řeknu, ještě nikomu sem neřikal co to tady tobě, a to protože ti věřím.
      Zatim s nikým sem si nepovídal takhle krásně jako s tebou. O svých zájmech, prostě o všem. Několik hodin v kuse.
      Jsem rád že tě mám, že sem chodíš, miluju tě.
      • puspuspusinka

Re: Re: Páni :-*

Tohle vážně miluju když si píšeme jak jeden druhýho máme rádi... Mužů ti říct že já si taky nikdy s nikým nepsala jako s tebou hlavně o citech ... Hrozně těžko se mi vyznává k někomu něco jako láska ale k tobě sem prostě upřímná a všechno je to s tebou tak nějak lehčí... Taky sem ráda že sem tě poznala... :-* ... A taky Tě Miluju ... Ani nevíš jak ...:-) *14* Jsem vděčná téhle stránce díky ní mám přátele, které mi muže každý závidět ... Takový ty pravý a nejlepší bez kterých bych nemohla žít a jedním takovým přítelem pro mě na kterého nedám dopustit jsi i ty *14* *14* *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: Páni :-*

To je moc hezký, nezbývá mi nic jinýho než sdílet tvoje nadšení a radost s tebou. Jsem rád že seš ráda. *14*
          Ale jak vidíš tak moc nevynikám v tom co na to napsat, trochu mě to totiž zaskočilo.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Páni :-*

Zasločilo?? Jak jako?? V tom že seš pro mě tak důležitý ??? :-)
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Páni :-*

No právě, to taky. Protože mi to zrovna moc lidí neřiká. A celkově co si tam o nás napsala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit