Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja sem ji nikdy moc nemusela az do doby co sem zjistila ze ona je pribuzna s justinem bieberem. ♥
    • jak príbuzná?! :D
    • fakt???? a jakým způsobem? (sestra,sestřenice)...:/???
      • já ji nesnáším!
  • Já ji nesnáším, nemůžu ji ani vidět...já nemám nic proti výraznějšímu líčení očí a její SuperPandí linky jsou sice legendární, ale mě se to na ní vůbec nelíbí...ale nejde jen o vzhled. Ona je tak trapná...teda alespoň pro mě! Myslete si co chcete ale já sem píšu svůj názor :() *16* *16* *16*
    • Avril Lavigne se výrazně maluje protože má punkový styl.Miluju její písničky.
    • Mě se Avril nelíbí ale nic proti ní nemám! ;))
    • asi tak!! *3*
  • Když se Vám Avril nelíbí tak nelezte na její stránky, nepouštěj si od ní písničky a nedívej se na její obrázky...Kdyby něco Avril je úžasná a make-up je boží, když ji nemáte rádi tak sem laskavě nepiště komentáře nebo si to vykládejte mezi sebou v nějaké prdeli ale nepiště to se jestli víte tak to může urazit nás co ji máme rádi, může to urazit ji a jestli je Vám to jedno že nás urážíte tak jste pěkní debilové a krávy...Tak se laskavě zamyslete....Kdo s tímto komentářem souhlasí dejte líbí, díky moc :D.
    • Avril je nejen užasná zpěvačka ale její styl je božský. *14* *3* *3*
    • myslím že by jsi to taky mohla respektovat s tou Lady Gaga když se ti nelíbí nechoď na její stránky!!a už se plést do toho nebudu!! *16*
    • když se ti GAGA nelíbí nelez na její stránky!!!
  • To co sem ti napsala dřív bylo pro tebe Trap... Andreo
  • Já Avril nemám ráda je otřesná zpěvačka a hrozně se oblíká ano je to její styl ale prostě se mi nelíbí a ani není světoznámá jak psala fanynka159 fakt jako vůbec se neprojevuje jakoby zmizla ze světa!!a ta svatba hrůza kdo by se vdával v černém?asi mrtvá nevěsta nebo co?! :DD sice ten její manžel je hnusný ale chudák!!nevím co se jejím fanouškům na ní líbí jako?jak se sohavuje?to už je pěknější i ta Miley Cyrus!!
    • Upřímně. Raději Avril než Miley Cyrus ..
    • Je pravda že Miley Cyrus hezčí ale o styl tady nejde.Podle mě má úžasný písničky.
    • Víš co je vůbec styl ty kr.vo? Avril je hoooodně světoznámá a v šatech ve kterých měla svatbu se chtěla jen zviditelnit ale to ty nikdy nepochopíš protože si víš co...Avril je nej.a má ji rádo víc lidí než si ty myslíš...:D Tak projistotu příště drž h.bu
      • Souhlasím, co je špatného na černých šatech? Lepší sou růžový a purporový šatičky? Mám ji ráda, je skvělá a když se vám nelíbí, tak ssem nechodte. Komantáře nebo pomluvi si pište/říkejte v kuchyni u kávy nebo u coly.
    • mas pravdu Andrea
  • Bude jí 30 let (podle mě ještě mlaďunká) a takhle se hnusí tím Make-Upem..fakt otřesné!!A vůbec není uznávanná zpěvačka!!a neni fakt o ni znat *16*
    • Mrs.Wesley
      Hele dnes je zčubená doba...která holka není namalovaná jak stě*ka..
    • NO ASI TÁÁK!!mám stejny nazor.. *12*
  • Podle mě je Avril uplně nudná..vůbec se neprojevuje a nic nedela neni vubec o ni znát..ani nove fotky nema na osobnosti.cz..fakt podle me je uplnaa nuda *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • Nudná není, jak se maluje vám nic do toho není je to její stýl, pořád lepší než si namalovat nějakými růžovými stíny a namalovat si hubu červenou. Co o d ní chcete? aby se svlékla a sfotila se nebo aby sfotila svoje soukromí? jestli chcete fotky běžte na profil Lady Gagy a nažerte se tima fotkama a Avril nechte. Můj názor
  • Některé příspěvky opravdu nechápu!! co sem lezete když ji nemáte rádi. Opravdu demence, stále navštěvovat stránku jen abych napsala negativní koment. Se zamyslete
  • Já si zase myslím, že Avril je odvážná. Když v 17 letech chtěla vydat své první album, tak jistá nahrávací společnost (jméno nevím)po ní požadovala, aby se z ní stala popová princeznička (=nechat si psát písničky od cizích lidí,nosit sexy kostýmy a prodávat ne hudbu,ale tělo). Avril odmítla, protože tohle nikdy nechtěla. Nakonec jí vyšla vstříc Arista Records, která ji nechala ve všem volnou ruku. Myslím, že v 17 letech takhle zariskovat, si zaslouží minimálně uznání. Radši riskovala ztrátu kariéry než si nechat všechno předepisovat. Nedovedu si představit, jak by Avril skončila, kdyby se z ní stala nablýskaná zpěvačka. Podle mého by tak slavná nebyla, protože spousta fanoušků jí má rádo kvůli tomu, že se dokázala vzepřít a taky kvůli jejím opravdovým písničkám, které by světlo světa asi jinak nespatřily.
    • Souhlasím:-)
  • Avrilka je nejlepší. Mám všechna její CD a občas nakupuju u Abbey Dawn. Je prostě jiná než ostatní zpěvačky.
    • Můžež mi prosím napsat město a ulici kde je obchod abbey dawn moc ráda bych tam zašla,ale nwm kde to je.Předem dík *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit