Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kladik

Ewa

Tak se přidám. Že je Ewa nazývaná českou Avril mi nevadí jelikož je mou nejoblíbenější českou zpěvačkou a je mi jedno co se o ní říká ale stejně Avril je lepší *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Ewa

zdílím stejný názor... Ewa je má nejoblíbenější česká(polská) zpěvačka, ale Avril je Avril..:) :D
      • acdz24

Re: Re: Ewa

Ewa je taky fajn...mám ráda všechny stejně...ale nemá cenu srovnávat myslím *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Ewa

Ano..:)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ewa

Já mám rači Lucinku Vondráčků *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Ewa

jj.. Lucku mám taky ráda... je skvělá na řivo... jak byla u nás v Havru tak sem z ní nemohla... jen.. já sem na ní vždycky měla ráda jak tančí a teď když má nohy v háji už nemůže... je to škoda, byla skvělá tanečnice..:)
            • xkostex

nejlepsi ceskou spevackou je Lucka Vondrackova! ta ma skveli pisnicky a nejkrasnejsi je Hodina Duchu Strach a Laska umi vic *14* *14*
            • sharpay1995

pro mě jsou nejlepší české zpěvačky: E. Farna, L. Vondráčková a A. Langerová..! :)
  • sharpay1995

tak nějaké téma..:)

je hodně známo, že když Ewa Farna začínala, dostala přezdívku - " česká Avril Lavigne" ... co vy si o tom myslíte..?
    (Předem upozorňuji, že jestli se někdo opováží nejak nepřimněřeně Ewu kritizovat tak to schytá...:) )
    • kvatro

Re: tak nějaké téma..:)

Počujte slečna Kumarová, čo to je jako toto, do čarta!? Ten posledný riadok se mi naozaj nepáčí. Také zlé správanie a vyhražanie. Lebo tiež mate dajakú kúzelnú pánvicu, tak ako vaše kolegyne z južných čech? A máte v úmysle niekoho tresnúť cez hlavu. *15* *15* *15*

Tak ale teraz už naspäť k Ewe Farnej.
      Vím že se o ní říkalo česká Avril, už to bude pár let. Aleněkde sem četl, že nechce být nazývána českou Avril Lavigne, a že ji dokonce ani neposlouchá. *7* Myslím že se to na ni ale hodí, hlavně díky podobného stylu jejích písniček. Měla by za to být ráda, o kom jiným se to u nás dá říct.
      • sharpay1995

Re: Re: tak nějaké téma..:)

Tak počujte pán Michal... Mňa se ten posledný riadok naozaj páčí... Kúzelnú pánvicu ale nemam, narozdiel od mojej kolegyně z južných čech...:D :D
        no ale k Ewě... je pravda, že odmítala to, aby jí lidé říkali česká Avril, né proto že by Avril neměla ráda(ba naopak, patří k jejím nejoblíbenějším zpěvačkám), ale proto, že chce být sama sebou, a ne aby si lidé mysleli, že napodobuje Avril..:)
        • Re: Re: Re: tak nějaké téma..:)

No hele Hančo jako mě je to jedno že to schytám ale nebudu se s tím tajit, podle mě je to děsná kravina ... Ewa se Avrilce nikdy nevyrovná a já osobně Ewu nenávidím ... dokýže se jenom blbě opičit ...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: tak nějaké téma..:)

Doubrou noc strýčku Fido...Dobrou noc děti!
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: tak nějaké téma..:)

Si děláš srandu nee?? *15* *15* *15* *15* *15* No jako GOOD BÁSNIČKA ... *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: tak nějaké téma..:)

Puspuspusinka

Nenávidím Farnou Ewu
            Asi si na ni pánev vemu
            S pánví mlátim lidi co mně serou
            Až se vrátím nabiju Vám tlamu celou
            • xkostex

tak jako ze je ewa "ceskou Avril" je nejveci kravina jakou sem kdy slisela! za prvi ewa neni zadna ceska za druhy ji nesnasim a za treti jediny co umi je krast pisnicky! a jeji podani I'm with you bylo priserny a jeste k tomu v polstine za o sem ji mela cht rozbit hubu! ja koncim mejte se a dobrou noc
            • fifinka7

Talent Ewa možná má,
              díky němu je známá.
              Já jí ale nemusím,
              nenadávat se ale pokusím.

Avril nemá konkurenci,
              píše texty nejlepší,
              píše pro víc generací,
              Ewa jenom pro menší.

Av je rocker opravdový,
              Ewa jenom falešný,
              Av nesmete nikdo nový,
              to jest výrok skutečný.

Ewa jednou zanikne,
              to snad všicí dobře ví,
              Av ještě více vynikne
              v srdci nás vší.*4*

Nemohu již dodat víc,
              vše již bylo řečeno,
              rozjasňuji svoji líc,

Protože jsem pišná na tuto svoji báseň (už mi došli rýmy :D)
              *1*
            • sharpay1995

To je pěkný...:D :D
              Míšo: jasně každý má svůj názor... beru to... ,ale na druhou stranu, zcela objěktivně... Ewa má obrovský talent, a to se musí nechat.. a rozhodně se po Avril neopičí..:)
  • sharpay1995

...

http://musicserver.cz/clanek/32360/ Avril-Lavigne-pripravila-Ukolebavku -na-rozloucenou/

Všechno co už známe... ale jen... tam píšou že What the hell bude nejpopovější skladba a jinde zase že nejrockovější... tak uvidíme..:) :)
    • kvatro

Re: ...

Já Vám něco řeknu, mě je to už docela jedno jaký to bude. I kdyby to mělo vypadat tak jako když se Louis Armstrong točí na hlavě a zpívá Hip-Hop, nebo jako kdyby Linkin Park zpívali v kostelním sboru koledy. Určitě to bude dobrý, jak popový, tak rockový. *3*
      • sharpay1995

Re: Re: ...

máš pravdu..:D :D
  • kvatro

:)

Víte proč se tu dnes Míša ani neukázala?. Celej den dělali že nejsou doma, kvůli čertům. Víme přece jak byla celej rok "hodná".
    Nedalo mi to a šel sem se tam k nim podívat, všude byla mlha, sněžilo, ticho jako na hřbitově. někdo by to nazval zima jako v Rusku. Čekám co se bude dít, a přece. Z ničehonic se na obzoru na okraji vesnice objevují dvě obrovská oslňující světla. ohlušující rachot, jako kdyby se rozestoupila samostná země. Byla to čertovská Tatra, přímo ze stanice "Peklo". zastavuje na zahradě u Míši domu, všechna světla ve vsi pozhasínala a z útrob toho pekelného povozu vyskakují černé chlupaté postavy. Jsou to přízraky z těch nejtemnějších lidských představ a snů. Dávají se do práce, skládají uhlí přímo Míše před barák. zaslechl jsem jen strohý komentář přímo od nejvyššího Lucifera. "tohle mládě lidského druhu si na Mikuláše nezaslouží nic jiného než uhlí, a to pořádnou hromadu. Za pár okamžiků jako by se po všem zem slehla, oslepující záblesk a vše mizí v chodbách času.

Všem ostatním nezúčastněným přeji hezkého Mikuláše. *15* *15* *15*
    • sisimka

Re: :)

hahaha to je teda dobry to bych teda nevYmyslela *15*
    • Re: :)

Hele tohle měla být jako ta slibovaná odplata???
      No jestly anoo ... tak to si mi to teda natřel že se nestačím divit ... *15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: :)

*15* *15* *15* *15* michale tohle se ti fakt povedlo
        • Re: Re: Re: :)

Tak ty se tomu bdueš ještě smát joo???
          No počkej abych ti taky jendu nepřilepila svojí pánví ... !!! *8* *16* *15*
          • sisimka

Re: Re: Re: Re: :)

a co s tou pánví děláš???delas na ni vajíčka nebo neco víc??a jak ta panev vypada??od jake je znacky TESKOMA nebo Míša..???
            *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :)

No s pánví mlátím ... lidi co mě serou ... *1* *1* *1*
              A Značka ... no ajsně že Míša... *15* *15* *15*
          • sisimka

a co s tou pánví děláš???delas na ni vajíčka nebo neco víc??a jak ta panev vypada??od jake je znacky TESKOMA nebo Míša..???
          • sharpay1995

Michale... tak tohle si úžastně trefil...:):D :D
    • Re: :)

No helee ... to nemáš nikoho jinýho do koho by ses furt navážel?? *15* *15* Jakoo náhodou u nás dneska žádnej pekelnej vůz nebyl *15* *15* Já byla hodnáááá víš ... *15* *15* Byl u nás jenom Andíleeek ... *15* *15* a Pak nějakej bezdomovec ale počkeeej tos byl asi ty ... *15* *15* *15*
  • kvatro

?

Nevíte kterej chytrák tady hodnotí ty příspěvky? *7* *15* Nebo nám tady řádí šílenej učitel kterej má nemoc z povolání. Takovej co známkuje všechno co mu příjde pod ruku. *15* *15* *15*
    • fifinka7

Re: ?

taky už jsem se tu mockrát ptala a vždycky ten přízpěvek dostal za 5 *1* , ale neřeším to, já sama hodnotím jen když se mi ty přízpěvky opravdu líbí, nebo když sem přijde nějakej kkt a začně zneuctívat naší Av a nebo když má někdo z nás blbé hodnocení, které je uplně bezdůvodně řekla bych....ale myslím, že tady z nás, kteří sem píšou často to tu nikdo nedělá (to blbé hodnocení) *4*
      • Re: Re: ?

No hele já si ani nevšimla že se tu hodnotí takže mě vynechte ... *15* *15* Alee třeba to bude jeden z našich učitelů mi máme ve škole takový hodnotící paka... *15* *15* *15* ty hodnotí všechno ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

:///

Já už chcíííí ten klip a tu písničku a to CéDéčko ... sakraa ... *9* *9* *9* Už aby byl březen ... nebo aspoň ten leden ... *9*
    • vterinka

Re: :///

klid, dočkej času jako husa klasu, kdo si počká, ten se dočká. *3* Já sem rok čekala na vánoce a už jsou tu. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... ale taky se šílaně těším na zítřek!! ♥♥♥ a na cd a klip samozřejmě taky. *3*
      • kvatro

Re: Re: :///

My ale víme svoje, správný fanoušek nepřestane Avril nikdy poslouchat, jako třeba my, doufám teda :) Celé tři roky o nás správných fanoušcích nebylo slyšet, netrpělivě jsme čekali, a vyplatilo se, za tři měsíce to tu máme. Avril se zase vrátí na vrchol *3* Aspoň myslim. Možná takové trochu moc optimistické, ale lepší je v něco věřit než v nic.
        *3*
        No tak to sem se ale opravdu moc rozepsal , dokonce tolik že se to nevešlo do jednoho příspěvku*1* Jde se spát.
        Ahoj zítra. *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :///

no Michale... ty jsi mne dojal... už tady píšeš proslovy jako kdysi Kuba..:D :D Ale ne fakt, je to pravda... Avril se prostě nedá omrzet.. já třeba osobně, když je nějaký nový song od těch víše zmiňovaných celebrit, tak třeba celý týden to poslouchám dokola a dokola, třeba i celý den, ale potom už mě z toho začně bolet hlava, tak si zapnu Avril a je to zase Ok... k Avril se dá vždycky vrátit, ale to asi chápou opravdu jen skalní fanoušci Avril...(ehm.. my!!! :D ) takový ti rádoby fanoušci... až se mi hnusí použít pro ně výraz fanoušci, to bývají lidi co prostě chtěj být cool... když Avril byla na vrcholu všech hitparád tak jí poslouchali všichni, ale pak přišla třeba Gaga a Avril(protože už neměla songy v hitparádách) už pro ně najednou nebyla dost cool, tak na nějakou Avril zapoměli a přešli na opět víše zmiňované celebrity... no tak to bude asi vše co vám chci zdělit, děkuji za pozornost...:D :D :D *1* *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: :///

Tak "jako husa klasu" se u nás říká normálně. *15* *15* *15* ale jinak jsi to napsal moc krásně!! Nechápu jak se někomu může oposlouchat" Já to mám právě naopak, když se mi oposlouchají jiní, tak se vrátím k Avril a poslouchám Avril, dokud zas nepříjde něco jiného, pak se k í zase vrátím, ale Avril se mi neoposlouchá nikdy! To ani nejde! *14* *14* *14* *14* *14* a myslím si, že tři měsíce nejsou nic oproti více jak ročnímu čekání nebo kolik to je, takže asi tak. To uteče velmi rychle. *3* *3*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: :///

no tak každej tady asi trochu chápe, že LG a UMS se trochu víc odlišují od TBDT a někomu toto přišlo jako moc velký úlet a až moc popová decka, proto si myslím, že ti fanoušci odcházeli.....a hlavně když už se tu mluví o tech celebritách na vrcholu, myslím, že třeba Lady Gaga nemaj rádi kvůli tomu jak zpívá, ale kvůli tem jejím šíleným převlekům a nápadum, jenom kvuli tomu je slavná, Miley, Selena, Justin a Kristen Stevard jsou zas oblíbení převážně u mladších fanoušků, kreří z toho nemaj rozum a zblázní se na měsíc do celebrity a Michael Jackson zase měl velkou pozornost když umřel....jediný koho ze současného žebříčku na osobnostech uznávám je Johnny Depp, kterého považuji (jako mnoho jiných lidí) za nejlepšího současného herce, takže asi tolik k oblíbenosti celebrit *4* (jináč z toho samozřejmě vyplývá, že Avrilka by měla být minimálně na pátém místě, když vyšoupnem všechny tyto jmenované osobnosti *1* )
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: :///

u nas rikame "njn to mas blby cekej!" nebo tak nejak *15*
            a michale napsal si to krasne skoro me to dojalo *4* jo a stim ze nekoho omrzeli jeji pisnicky tak to se snad ani neda! ja je posloucham nekolikrat za den porad dokola a ne a ne me prestat bavit *14* ale treba kesha ta me za par dni omrzi nebo one republik to me taky zachvili prestalo bavit ale Avril a Evan to sou snad jedini kteri me nikdy bavit neprestanou
      • kvatro

Re: Re: :///

"Jako husa klasu" *15* Tak tohle mně dostalo *15* *15* Koukám že tu Míša dostává ze všech stran *14*. Ale k tomu CD, do března je to ještě dlouhá doba, s tim toho moc nenaděláme. Musíme čekat. *9* Věřím ale, že ta deska bude dobrá, výjimečná, stejně jako všechny předhozí. Nikdy se nestalo že by Avril vydala špatnou desku. Vždycky věděla s čím novým má přijít, co se bude fanouškům líbit. Byla v tomhle směru první, lepší než ostatní. To že nevydala, nebo spíše nechtěli jí vydat nové album byla dobrá příležitost pro ty, co jsou na prvních místech teď. Nemusim je snad ani jmenovat, všichni víme :) Jenomže oni jsouna prvních místech jen kvůli počtu fanoušků, ale záleží spíš na tom jak opravdu moc to jsou fanoušci. Někteří si přidají oblíbené interpreta jenom kvůli tomu aby drželi krok s ostatníma (znám pár takových lidí) tim samozřejmě nemyslim Vás.
        Ale Naše Avril má opravdu skvělé fanoušky, oddané, trpělivé :D, Psalo se že Avril přišla po vydání TBDT o hodně fanoušků, neni to pravda. Viděli jste přece jak se zase na internetu "probudily" ty dlouhé diskuze když se začalo něco dít. Možná přišla o takové kteří si řekli "už ji poslouchat nebudu, přestala dělat dobrou muziku". nebo se jim její písničky oposlocuhaly. Ti se ale nepočítají, protže se jim fanoušci ani říct nedá. Jsou to právě ti o kterých sem psal nahoře.
  • vterinka

Bravo Girl

Ahojky holky v BG je plakát Avrilky, je překrásný!! *14* *14* *14*
    • thenilly96

Re: Bravo Girl

ten samej plakat byl pred 2 mesicema v popcornu
      • vterinka

Re: Re: Bravo Girl

ten nekupuju, moc drahý *1* *1*
  • kvatro

News!

Avril dnes natáčí videoklip k singlu "What The Hell". *3*
    Dodatek pro Elis: v klipu se objeví i Evan Taubenfeld. *14* *4*
    • vterinka

Re: News!

wow tak to je super! *3* Už se moc těším! *3*
    • puspuspusinka

Re: News!

Jak jenom pro Elis asi ti ušlo že Evánka milujeme s Elis obě dvěě... stejněě...
      a šíleněě moooc
      Wááááááááááááá
      • puspuspusinka

Re: Re: News!

Do háje už zase se to nedopsalo ...

Juchůůů ... supeer ... Evánek ... yeahhh ... Elis jdeme slavit ... yeahh ... to bude báječnej klip .. *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: News!

joooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! twl ani nevis jakou mam mega radost tohle sem potrebovala!!!!!!!!!!!! kdes to vyhrabal? *14* *14* *14* *14* *14* mega happy
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: News!

Kde sem to vyhrabal? To je "výrobní tajemství"!! *15* ale ne, je to na Twitteru avril_bandaids *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: News!

Mě to třeba přišlo zprávou na Facebooku... přímo od Avril Lavigne Bandaids..:D :D Takže zaručené novinky rovnou z Avriliiny oficiální stránky..:D :D
  • sharpay1995

3 osudové okamžiky AV

http://music.stream.cz/porad/88024- tri-osudove-okamziky-avril-lavigne

Staré přes 2 roky- teď už by tam byl aspoň ještě ten rozvod, ale i tak... mám ráda to videjko... věřím že sste ho už všichni viděli ale i tak..:D :D
    Nejhezčí je ta věta: Avril se ten rok díky bezprecidentnímu prodeji její desky nemohla rovnat ani žádná jiná zpěvačka..:) - oprava... jí se nerovná nikdo a nikdy..!! :D
    • puspuspusinka

Re: 3 osudové okamžiky AV

Avril a Simple Plan ... yeahhh ... *14* Těma se nikdy nikdo nevyrovnáá ... prostě Rock Style je nejlepší !!! *14* *3*
  • avrilka-aja

Titulek?!

http://www.videacesky.cz/skece/na-m ilovani-je-vzdycky-ta-spravna-doba
    Trochu sprostější a nevhodný,ale s Avril a vtipný :D
    • sharpay1995

Re: Titulek?!

Ježíííš...:D viděla sem to kdysi na Youtubku, ale anglicky, takže sem to moc nepobrala..:D :D těd už jsem v obrazu... - šílený...:D :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Titulek?!

A mě to nejde ... =((
        Máme pomalej net a nejde mi to načíst .. *9* *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: Titulek?!

Musíš víc točit tou klikou, co máš u PC. *15* *15* *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Titulek?!

Tak to si trefil..!! :D :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Titulek?!

*1* *1* *1* Teda ty ty ty ty seš nemožnej ... *8* *15*
    • vterinka

Re: Titulek?!

Málo se směju!! *15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: Titulek?!

twl tak to je poprvi kdy to vidim s titulkama a chcipam smichy *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit