Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril je tak božská že to ani není možný její super písničky jsi pouštím každý den daj my dobrou náladu a energii jediná písnička která se my nelíbí je hello kitty. Jen tak pro zajímavost první místo u mě je avril lavigne, druhý amy lee ze skupiny evanescence, a třetí místo pink ale klipy jse mi nelíbí.
    • Avril lavigne a amy lee jsou fakt božský zpěvačky amy má neuvěřitelně nádherný hlas a avril dobré písničky, avril zpívá taky dobře.
  • Jen tak letmo jsem slyšela že avril vydá svoje šesté album 2017 :-)
  • Avrilčiny písničky jsou fakt super a boží má je smůtné a taky energetické samodřejmě je i krásná rebelka dřív jsem poslouchala třeba katy perry nebo rihannu ale když jsem náhodně našla avril začla jsem hudbu zbožňova doteťka avril poslouchám skoro kážký den jediný včem mě sklamala je hello kitty doufám že už nic podobného už nevydá.
  • Ať si o ní myslí co chce je to prostě skvělá zpěvačka jedna z nejlepších styl, písničky, prostě skvělá. Všimla jsem si čím je starší tím je hezčí. Škoda že avril vymyslela písničku hello kitty. Avrilka je prostě boží :-) ;-) :-D
  • Omlouvám se za chybu co jsem tam dole napsala .
  • je moje nejoblíbenější zpěvačka na světě líbí se mi že některé písničky má procítěné například i m with you, when yore Avrilgone, wish you were here atd. A některé má energetické jako je girlfriend, what the hell a další dobré písničky kromě hello kitty ale to je výmka je prostě božská jen tak dále :-) :-) :-).
  • Je to nej zpěvačka na světě, kam se hrabe katy perry. Na Avrilče se mi líbí úplně vše kromě hello kitty. Už se těším až vyjde další album :-) :-D
  • super zpěvačka rebelka *15* *15* *15*
  • Avril Lavigne byla moje první oblíbená zpěvačka *1* pamatuju si ještě jak jsem poprvé viděla klip Sk8er boi.Skládá opravdu dobrou hudbu a ať už vydá jakoukoli písničku, bude to jedna z těch zpěvaček, budu mít vzpomínky na její super písničky <3
    • MILUJI AVRIL už víc jak 12 let .... *2*
    • Taky jsem jako první její písničku slyšela sk8er boi xD
  • Vše nejlepší ať se ti splní vše, co si přeješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit