-
Prázky jsou na nic...
Když jste nemocný na antibiotikách tak k čemu sou vám proboha ty prázky se na to vypípnu a bude to ... já chci jít ven a hrát forbal ale můžu hovno akorát tak ... *9* -
-
Re: Prázky jsou na nic...
hele miso klid ja sice nejsem nemocna ale taky trcim doma *9* a moc me to teda nebavi -
-
Re: Re: Prázky jsou na nic...
No to jo,...ale můžeš jít ven a hrát fotbal, nebo jezdit na kole, a nebo prostě jen tak jít ven, já nesmím vůbec ven a nesmím ani na pitomý sluníčko se jít opalovat,...já se na to normálně vypípnu,...!!! *9* -
-
Re: Re: Re: Prázky jsou na nic...
jo mas pravdu
-
-
-
-
Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)
Ehm....Tak co budeme dělat? *14* -
-
Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)
no mohli bysme jet do Krajece navstivit hobity a pak do Narnie za Aslananem a hlavne za Petou *14* *15* -
-
Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)
No jasně a zapoměla si že taky pojedeme za Kaspiánem *1* -
-
Re: Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)
jo za nim taky ale Peta je hezci *14*
-
-
-
-
Lidičký...
Ahojky Zlatíčka!Mám neštovice...Jupí!:-) -
-
Re: Lidičký...
Prosimtě co je na neštovicích jupí? *1*
Já je ták nesnášela *1* -
-
Re: Re: Lidičký...
me by to taky zajimalo ja sem nesnasela jak porad svedily -
-
Re: Re: Re: Lidičký...
jojo přesně *15*
-
-
-
Re: Lidičký...
cau to je dost ze ses tu ukazala *15*
-
-
Mě se nechce...
Já nechci brát ty kravský antibiotika sou velký jak prášky pro vola,...se na ně normálně píp,...a bude to ,... *15* *9* *15* *8* *15* *9* *15* -
-
Re: Mě se nechce...
to budou zase prázky achjóóó *9* ´hej lidi nechcete mi někdo poslat nějaký super filmy na skkouknutí vám je po velikonoích pošlu zpátky *14* *7* *15* -
-
Re: Re: Mě se nechce...
mi dej adresu a nakej ti poslu ale nevim jestlis je videla -
-
Re: Re: Re: Mě se nechce...
mi napiš ména filmů a já si nějaký vyberu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...
no tak to by bylo na dlouho vis co koukni na tuhle stranku Kinotip.cz tam je mrte filmu koukej na divx filmy online sou z megavidea a to je na hovno a doporucuju desnej dupak a disaster movi to je fakt prdel *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...
ok tak zejtra ti napisu seznam na icq *15* dobrou -
na netu ne máme pomalej net *15* *9*
mno hele já du na kutě chce se mi spát sem si vzala ditiaden a po tom chcípám únavou takže brou brou a papíQ *14*
-
-
-
-
-
Re: Mě se nechce...
miso reknu ti to takle rozpul si ho na pulku a jednu zahod a druhu si vem -
-
Re: Re: Mě se nechce...
to mě nenapadlo chytrý a rovnou na čtvrtky a drobky sním a ostatní dám slepicím ať se taky mají... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Mě se nechce...
jo chytra holka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...
žhe jo *15* *15* *15* se přece nebudu srát s práškama,...a jako řeknu ti že když sem dneska měla 1. tak sem ho málem zase vyblila *15* *15* -
-
*15* *15* tak k cemu ti ty prasky sou?
-
-
-
-
-
-
Sem tu
Jako Comeback byl dneska fakt supééér *1* sem měla taký záchvaty *15* *15* -
-
Re: Sem tu
souhlas fakt super *15* -
-
Re: Re: Sem tu
jn jako já fakt nemohla z toho konce nebo jak Tomi přišel domů a tam simona a prej čau co tu děláš? a ona no jo to je k nevíře co? tak čau počkej to mi nic neřřekneš? jo máš pravdu měj se hezky papa *1* *1* *15* *15* *15* *15* bože zase super comeback a nebo na konci to je žíža *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Sem tu
*15* *15* *15* jo to byla prdel a to jak tam tomi vypravel jak zabarikadovaly tu babku mi to pripadalo jako ty 2 dety z tebou me bavi svet *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Sem tu
jn z toho sem taky nemohla jako tenhle díl byl zase super jako vždy *14*
a tvl prej ne se Satanem je nedosmrti konec a ta babka ach... osana,...jasně hospoda *15* *15* *15* *15* *15* z toho sem taky nemohla nebo v tom minulým prej tady máš ten obrázek brácha to sou ty 3 únosci,...brácha neříkals že byl jeden menší,...no dit tenhleten, akorát mi vyšel větší ,... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* sou super díly ty new *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem tu
*15* *15* *15* jo proste comeback nejlepsi *15*
-
-
-
-
-
-
flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
Čauky co robíte děcka? *14* *7* *1* -
-
Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
cau ja cumim na videa a tlemim se aty *15* -
-
Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
Jo *1*
Já pudu za chvíli na ComeBack tak pak pokecáme o Ozzákovi *1* *1* *1* !!!
Ozzák je z Comebacku BEST !!! *14* *15* *15* *15* Nemůžu z jeho hlášek *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
jo ja taky budu cumet *15* a je nej a Lexa je taky dobrej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
jo a Lexa taky mno a i Simona i Saša pstě všichni sou super,... *1* ale nejvíc asi Ozzák, Lexa a Simona *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
já už du taky jojo za 25 minut sem tu *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
jo presne tak *15*hele du cumet tak za pul hodiny cau *15*
-
-
-
-
-
-
Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
Takže jsem se tak trošku rozhodla nad takovým projektem, ale musíte mě v tom podpořit, a ne se mi vysmívat (Elis a Kubo *1* )
Každý den hodlám mít jenom jednu fotku,...nehodlám jich mít už 5-6 denně, ale pouze 1 !!! *14* A samozřejmě Avrilku a Ashleynku *14* budu je střídat,...a začnu od konce fotogalerie, takže mi tam pomocte přidávat new fota, a´T mi tak brzo nedojdou jináč pak budu muset začít new kolečko,... *1* *1* *1*
Tak kdo mě v tom podpoří a kdo si ze mě bude utahovat? *7*
Já vím závažná otázka pro vás *1* *1*
Hmm...to by bylo... *1* *1* *1* jo a kdo si na mě vsadí, že to vážně dokážu? *4* Protože já o tom pochybuju že to vydržím *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
Jo a začínám od 1.4.2010 takže od zítřka *14* -
-
Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
To sem fakt zvědavá jestli to vydržíš!!! *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
no tak teda jestli tohle vydržíš, tak ti dám svolení říkat mi telefonistko...jako že počítám stím že to nedáš...xDDDD Ale né...100% tě v tom podporuji...xDD
-
-
Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
no tak ja te v tom rozhodne podporuju ale musim se i smat *15* *15* protoze neverim eze to dokazes -
-
Změna
Změna,...sem to eště vylepšila,...ale to už asik fakt nedám,... *1*
Hele bude to na dny (hvězdičky) 1 den když budu mít fotku tak se mi ta fotka líbila pstě normálně
2 dny = dcl hezká
3 dny = hmm...pěkňoučkááá
4 dny = super foteška
5 dní = nejky foteška (tu si budu dávat častěji)
tak a tohleto chci vydržet prostě musííím !!! *1* *1* *1* A vy mi musíte pomct !!! *1* *1* Hele jak se vám líbí moje dnešní foteška? *4* -
-
Re: Změna
jj hezká *14* -
-
Re: Re: Změna
Je a hrozně moc *14* ale ráno budu mít new *14* a tuhle fotku eště nwm,...asi si jí budu dávat na neděle nebo nwm *14*
-
-
Re: Změna
jo miso to bude zajimavi *15* jako tvuj rekord byl tejden ne? jo a tuhle fotku si nech dil je fakt krasna *14* -
-
Re: Re: Změna
mno tak já si jí budu dávat vždycky na svátky a na neděle jo? *14*
-
-
-
-
-
-
Juchůůů
Tak za 1. du spinkat protože mi je už blbě
za 2. Haní máme pro tebe s El překvápko a neboj je to jenom na infarkt *1* *1* *1*
a za 3. ta veverka nebyla veverka ale zombieveverka *1* *1* takže budu mít asi noční můry *1* *1* -
-
Re: Juchůůů
no takze za 1. dobrou za 2. proc ji to rikas? a za 3. chudak veverka *15* -
-
Re: Re: Juchůůů
za 1. OK za 2. aby to nebylo tak drsný a za 3. jak chudák veverka snad já sem chudák ne? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Juchůůů
za 1. nic za 2. jak myslis ale i tak infarkt je jistej a za 3. veverka je na tom hur je to zombi takze nesmrtelna dokud ji nekdo nepicne a ty? ty to prezijes *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Juchůůů
CO SE SAKRA DĚJE?????? Michaelo okamžitě mi to řekni, ale nejdříve mě na to upazorni, abych si sedla a něčeho se chytla...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Juchůůů
Vy dvě potvory!!! Okamžitě, teď hned mi řekněte "vo co GO"!!!!xDDD -
:Dchudak to neprezije *15* jako a opovas se ji rict co to je! -
jo tak to chudak twl to neprezije *15* -
neboj neřeknem jí kdy si má sednout a ona si nesedne vybalí to a bude po ní *1* *1* *1* *1* *1* -
no Míšo tos podelala *15* jako ted uz to nebude takovej sok *9* -
A sakra,...Elis,...Hanča si četla naše slohovky já to sem napsala a myslela že to nebude číst a ona si to přečetla,... *1* *1* *1*
Ježiši Hanííí ahojký to je ale krásně žhe? *4* Jak se dneska máš? *4*
-
-
-
-
-
-
Zase to nevydržím a musím to napsat !!! xD
Takřže lidi,...podle mě jsou BEST: Ashleynka Tisdale, Avrilka Lavigne a Nessynka Hudgens a komu se to nelíbí ať si šos políbí,.... a já ho k tomu pohladím !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Zase to nevydržím a musím to napsat !!! xD
Avril 10000% souhlas,
Ashley 1000% souhlas,
a Vanessa....taky jí mám ráda...xD
-
-
Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
Jako teďka si mě ale urazila,...já ti dám že se semnou nechceš hádat a kdo mi pozdvihne náladu, když je Elis furt někde na koštěti, Kuba zase na severním pólu a ty jediná připadáš v úvahu !!! *1* *1* *1* *1* A navíc ta minulá byla supér *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
jak furt? ja za to nemuzu kdyz nejde zastavit *9* *15* -
-
Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
*1* *1* *1* Bože můj ty seš ale antitalent *1* *1* *1* *1* *1* !!!
A čí je neříkej že Nevillovo *1* *1* *1* bože můj musíš se na něm už konečně naučit aby si mě mohla svést na dovču *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
ne nevila ne to si mu dosrala *15* je Rona a on me to neumel poradne naucit ale neboj Harry me nauci jak brzdit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
No to ten pravej *1* *1* *1* Harry kterej padá při famfrpálu pokaždý z koštěte? *1* *1* To sis vybrala toho BEST !!! *1* *1* *1* A k tomu Ronovo koště pane bože já rači to rysknu s tím skřítkem ze severního pólu *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
*15* *15* *15* njn vedlejsi ucinky no *15* a reklas to blbe je to ruce vzhuru nebo strelim tak sde jako nediv ze odprasklo veverku -
Teda já tě zabiju !!!
Já na něj pozor střílej nebo ruce a ono na mě vytáhlo samopal a zabilo to veverku,... *1* -
*15* *15* *15* *15* *15* jo to mas blby no aspon si spadla do mekyho *15* na tu veverku kasli rekni ze sem posles svoji asistentku jo? a jediny spusob jak zastavit koste na uteku je zarvat na nej ruce vzhuru nebo strelim to snad zabere pokud ne vypni mu hudbu a vypoj ho ze zasuvky -
Ne vůbec to nedopadlo OK ! Nastavilo mi to násadu pod nohy a já hodila držku a spadla sem do nějakých šišek a teďka jako by to nestačilo za mnou běží rozčílená veverka a chce ty šišky srovnat, tak co mám dělat, zabít veverku nebo chytit koště? *1* *1* *1* *7*
Jako ono je to dcl těžký obojí *1* *1* a do prd. teďka sem jako by toho nebylo málo narazila na kance,...tak to budu asi brzo mrtvá a to koště pořád tančí hop hip ho už něčím klepnu hele zavolej Harrymu a zeptej se jak se zastavuje roztančený koště na útěku? *7* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* miso si me malem zabila twl *15* koste tanci hip hop twl nemuzu *15* *15* *15* zapamatuj si to je to hip hop jasny ne hop hip jinak to takle dopadlo ok? *15* -
Ti teda pěkně děkuju,... *8*
Sem jako to šla skusit s tím opraveným Nevillovým koštětem a řeknu ti sem si spletla ty slovíčka sem místo hip hop řekla hop hip a ono to začalo tančit hip hop a já to teďka honím po lese a furt to tančí hi hop a já v tom už mám guláš tak hip hop nebo hop hip ??? *1* *1* *1* *1* *1* *7* -
Hele jo Ron a Harry sou superovi instruktori *15* jako reklimi jak zvednout to koste to musis zto koste hodit na zem na tahnout ruku jako fasisti a rict Hip Hop jenomze me to koste dalo do tlami *9* *15* takze asi do mesice se to naucim *15*
-
-
-
-
-