Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Prázky jsou na nic...

Když jste nemocný na antibiotikách tak k čemu sou vám proboha ty prázky se na to vypípnu a bude to ... já chci jít ven a hrát forbal ale můžu hovno akorát tak ... *9*
    • xkostex

Re: Prázky jsou na nic...

hele miso klid ja sice nejsem nemocna ale taky trcim doma *9* a moc me to teda nebavi
      • puspuspusinka

Re: Re: Prázky jsou na nic...

No to jo,...ale můžeš jít ven a hrát fotbal, nebo jezdit na kole, a nebo prostě jen tak jít ven, já nesmím vůbec ven a nesmím ani na pitomý sluníčko se jít opalovat,...já se na to normálně vypípnu,...!!! *9*
        • Re: Re: Re: Prázky jsou na nic...

jo mas pravdu
  • puspuspusinka

Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

Ehm....Tak co budeme dělat? *14*
    • xkostex

Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

no mohli bysme jet do Krajece navstivit hobity a pak do Narnie za Aslananem a hlavne za Petou *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

No jasně a zapoměla si že taky pojedeme za Kaspiánem *1*
        • Re: Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

jo za nim taky ale Peta je hezci *14*
  • avrilka-aja

Lidičký...

Ahojky Zlatíčka!Mám neštovice...Jupí!:-)
    • puspuspusinka

Re: Lidičký...

Prosimtě co je na neštovicích jupí? *1*
      Já je ták nesnášela *1*
      • xkostex

Re: Re: Lidičký...

me by to taky zajimalo ja sem nesnasela jak porad svedily
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Lidičký...

jojo přesně *15*
    • xkostex

Re: Lidičký...

cau to je dost ze ses tu ukazala *15*
  • puspuspusinka

Mě se nechce...

Já nechci brát ty kravský antibiotika sou velký jak prášky pro vola,...se na ně normálně píp,...a bude to ,... *15* *9* *15* *8* *15* *9* *15*
    • puspuspusinka

Re: Mě se nechce...

to budou zase prázky achjóóó *9* ´hej lidi nechcete mi někdo poslat nějaký super filmy na skkouknutí vám je po velikonoích pošlu zpátky *14* *7* *15*
      • xkostex

Re: Re: Mě se nechce...

mi dej adresu a nakej ti poslu ale nevim jestlis je videla
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Mě se nechce...

mi napiš ména filmů a já si nějaký vyberu *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...

no tak to by bylo na dlouho vis co koukni na tuhle stranku Kinotip.cz tam je mrte filmu koukej na divx filmy online sou z megavidea a to je na hovno a doporucuju desnej dupak a disaster movi to je fakt prdel *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...

ok tak zejtra ti napisu seznam na icq *15* dobrou
            • puspuspusinka

na netu ne máme pomalej net *15* *9*
              mno hele já du na kutě chce se mi spát sem si vzala ditiaden a po tom chcípám únavou takže brou brou a papíQ *14*
    • xkostex

Re: Mě se nechce...

miso reknu ti to takle rozpul si ho na pulku a jednu zahod a druhu si vem
      • puspuspusinka

Re: Re: Mě se nechce...

to mě nenapadlo chytrý a rovnou na čtvrtky a drobky sním a ostatní dám slepicím ať se taky mají... *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Mě se nechce...

jo chytra holka *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...

žhe jo *15* *15* *15* se přece nebudu srát s práškama,...a jako řeknu ti že když sem dneska měla 1. tak sem ho málem zase vyblila *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* tak k cemu ti ty prasky sou?
  • puspuspusinka

Sem tu

Jako Comeback byl dneska fakt supééér *1* sem měla taký záchvaty *15* *15*
    • xkostex

Re: Sem tu

souhlas fakt super *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Sem tu

jn jako já fakt nemohla z toho konce nebo jak Tomi přišel domů a tam simona a prej čau co tu děláš? a ona no jo to je k nevíře co? tak čau počkej to mi nic neřřekneš? jo máš pravdu měj se hezky papa *1* *1* *15* *15* *15* *15* bože zase super comeback a nebo na konci to je žíža *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Sem tu

*15* *15* *15* jo to byla prdel a to jak tam tomi vypravel jak zabarikadovaly tu babku mi to pripadalo jako ty 2 dety z tebou me bavi svet *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Sem tu

jn z toho sem taky nemohla jako tenhle díl byl zase super jako vždy *14*
            a tvl prej ne se Satanem je nedosmrti konec a ta babka ach... osana,...jasně hospoda *15* *15* *15* *15* *15* z toho sem taky nemohla nebo v tom minulým prej tady máš ten obrázek brácha to sou ty 3 únosci,...brácha neříkals že byl jeden menší,...no dit tenhleten, akorát mi vyšel větší ,... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* sou super díly ty new *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Sem tu

*15* *15* *15* jo proste comeback nejlepsi *15*
  • puspuspusinka

flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

Čauky co robíte děcka? *14* *7* *1*
    • xkostex

Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

cau ja cumim na videa a tlemim se aty *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

Jo *1*
        Já pudu za chvíli na ComeBack tak pak pokecáme o Ozzákovi *1* *1* *1* !!!
        Ozzák je z Comebacku BEST !!! *14* *15* *15* *15* Nemůžu z jeho hlášek *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

jo ja taky budu cumet *15* a je nej a Lexa je taky dobrej *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

jo a Lexa taky mno a i Simona i Saša pstě všichni sou super,... *1* ale nejvíc asi Ozzák, Lexa a Simona *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

já už du taky jojo za 25 minut sem tu *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

jo presne tak *15*hele du cumet tak za pul hodiny cau *15*
  • puspuspusinka

Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

Takže jsem se tak trošku rozhodla nad takovým projektem, ale musíte mě v tom podpořit, a ne se mi vysmívat (Elis a Kubo *1* )
    Každý den hodlám mít jenom jednu fotku,...nehodlám jich mít už 5-6 denně, ale pouze 1 !!! *14* A samozřejmě Avrilku a Ashleynku *14* budu je střídat,...a začnu od konce fotogalerie, takže mi tam pomocte přidávat new fota, a´T mi tak brzo nedojdou jináč pak budu muset začít new kolečko,... *1* *1* *1*
    Tak kdo mě v tom podpoří a kdo si ze mě bude utahovat? *7*

Já vím závažná otázka pro vás *1* *1*

Hmm...to by bylo... *1* *1* *1* jo a kdo si na mě vsadí, že to vážně dokážu? *4* Protože já o tom pochybuju že to vydržím *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

Jo a začínám od 1.4.2010 takže od zítřka *14*
      • acdz24

Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

To sem fakt zvědavá jestli to vydržíš!!! *4* *4* *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

no tak teda jestli tohle vydržíš, tak ti dám svolení říkat mi telefonistko...jako že počítám stím že to nedáš...xDDDD Ale né...100% tě v tom podporuji...xDD
      • xkostex

Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

no tak ja te v tom rozhodne podporuju ale musim se i smat *15* *15* protoze neverim eze to dokazes
        • puspuspusinka

Změna

Změna,...sem to eště vylepšila,...ale to už asik fakt nedám,... *1*
          Hele bude to na dny (hvězdičky) 1 den když budu mít fotku tak se mi ta fotka líbila pstě normálně
          2 dny = dcl hezká
          3 dny = hmm...pěkňoučkááá
          4 dny = super foteška
          5 dní = nejky foteška (tu si budu dávat častěji)
          tak a tohleto chci vydržet prostě musííím !!! *1* *1* *1* A vy mi musíte pomct !!! *1* *1* Hele jak se vám líbí moje dnešní foteška? *4*
          • acdz24

Re: Změna

jj hezká *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Změna

Je a hrozně moc *14* ale ráno budu mít new *14* a tuhle fotku eště nwm,...asi si jí budu dávat na neděle nebo nwm *14*
          • xkostex

Re: Změna

jo miso to bude zajimavi *15* jako tvuj rekord byl tejden ne? jo a tuhle fotku si nech dil je fakt krasna *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Změna

mno tak já si jí budu dávat vždycky na svátky a na neděle jo? *14*
  • puspuspusinka

Juchůůů

Tak za 1. du spinkat protože mi je už blbě
    za 2. Haní máme pro tebe s El překvápko a neboj je to jenom na infarkt *1* *1* *1*
    a za 3. ta veverka nebyla veverka ale zombieveverka *1* *1* takže budu mít asi noční můry *1* *1*
    • xkostex

Re: Juchůůů

no takze za 1. dobrou za 2. proc ji to rikas? a za 3. chudak veverka *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Juchůůů

za 1. OK za 2. aby to nebylo tak drsný a za 3. jak chudák veverka snad já sem chudák ne? *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Juchůůů

za 1. nic za 2. jak myslis ale i tak infarkt je jistej a za 3. veverka je na tom hur je to zombi takze nesmrtelna dokud ji nekdo nepicne a ty? ty to prezijes *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Juchůůů

CO SE SAKRA DĚJE?????? Michaelo okamžitě mi to řekni, ale nejdříve mě na to upazorni, abych si sedla a něčeho se chytla...xDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Juchůůů

Vy dvě potvory!!! Okamžitě, teď hned mi řekněte "vo co GO"!!!!xDDD
            • xkostex

:Dchudak to neprezije *15* jako a opovas se ji rict co to je!
            • xkostex

jo tak to chudak twl to neprezije *15*
            • puspuspusinka

neboj neřeknem jí kdy si má sednout a ona si nesedne vybalí to a bude po ní *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

no Míšo tos podelala *15* jako ted uz to nebude takovej sok *9*
            • puspuspusinka

A sakra,...Elis,...Hanča si četla naše slohovky já to sem napsala a myslela že to nebude číst a ona si to přečetla,... *1* *1* *1*
              Ježiši Hanííí ahojký to je ale krásně žhe? *4* Jak se dneska máš? *4*
  • puspuspusinka

Zase to nevydržím a musím to napsat !!! xD

Takřže lidi,...podle mě jsou BEST: Ashleynka Tisdale, Avrilka Lavigne a Nessynka Hudgens a komu se to nelíbí ať si šos políbí,.... a já ho k tomu pohladím !!! *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Zase to nevydržím a musím to napsat !!! xD

Avril 10000% souhlas,
      Ashley 1000% souhlas,
      a Vanessa....taky jí mám ráda...xD
  • puspuspusinka

Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

Jako teďka si mě ale urazila,...já ti dám že se semnou nechceš hádat a kdo mi pozdvihne náladu, když je Elis furt někde na koštěti, Kuba zase na severním pólu a ty jediná připadáš v úvahu !!! *1* *1* *1* *1* A navíc ta minulá byla supér *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

jak furt? ja za to nemuzu kdyz nejde zastavit *9* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

*1* *1* *1* Bože můj ty seš ale antitalent *1* *1* *1* *1* *1* !!!
        A čí je neříkej že Nevillovo *1* *1* *1* bože můj musíš se na něm už konečně naučit aby si mě mohla svést na dovču *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

ne nevila ne to si mu dosrala *15* je Rona a on me to neumel poradne naucit ale neboj Harry me nauci jak brzdit *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

No to ten pravej *1* *1* *1* Harry kterej padá při famfrpálu pokaždý z koštěte? *1* *1* To sis vybrala toho BEST !!! *1* *1* *1* A k tomu Ronovo koště pane bože já rači to rysknu s tím skřítkem ze severního pólu *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

*15* *15* *15* njn vedlejsi ucinky no *15* a reklas to blbe je to ruce vzhuru nebo strelim tak sde jako nediv ze odprasklo veverku
            • puspuspusinka

Teda já tě zabiju !!!
              Já na něj pozor střílej nebo ruce a ono na mě vytáhlo samopal a zabilo to veverku,... *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* *15* jo to mas blby no aspon si spadla do mekyho *15* na tu veverku kasli rekni ze sem posles svoji asistentku jo? a jediny spusob jak zastavit koste na uteku je zarvat na nej ruce vzhuru nebo strelim to snad zabere pokud ne vypni mu hudbu a vypoj ho ze zasuvky
            • puspuspusinka

Ne vůbec to nedopadlo OK ! Nastavilo mi to násadu pod nohy a já hodila držku a spadla sem do nějakých šišek a teďka jako by to nestačilo za mnou běží rozčílená veverka a chce ty šišky srovnat, tak co mám dělat, zabít veverku nebo chytit koště? *1* *1* *1* *7*
              Jako ono je to dcl těžký obojí *1* *1* a do prd. teďka sem jako by toho nebylo málo narazila na kance,...tak to budu asi brzo mrtvá a to koště pořád tančí hop hip ho už něčím klepnu hele zavolej Harrymu a zeptej se jak se zastavuje roztančený koště na útěku? *7*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* miso si me malem zabila twl *15* koste tanci hip hop twl nemuzu *15* *15* *15* zapamatuj si to je to hip hop jasny ne hop hip jinak to takle dopadlo ok? *15*
            • puspuspusinka

Ti teda pěkně děkuju,... *8*
              Sem jako to šla skusit s tím opraveným Nevillovým koštětem a řeknu ti sem si spletla ty slovíčka sem místo hip hop řekla hop hip a ono to začalo tančit hip hop a já to teďka honím po lese a furt to tančí hi hop a já v tom už mám guláš tak hip hop nebo hop hip ??? *1* *1* *1* *1* *1* *7*
            • xkostex

Hele jo Ron a Harry sou superovi instruktori *15* jako reklimi jak zvednout to koste to musis zto koste hodit na zem na tahnout ruku jako fasisti a rict Hip Hop jenomze me to koste dalo do tlami *9* *15* takze asi do mesice se to naucim *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit