-
Óóóó
Jůůůůůůůůů,... lidi já už nwm co sem to chtěla do prd*** !!! *15* *15* *15*
Tak já sem jako naklusám až si vzpomenu ju? *15* *15* -
Takže !!!
Takže !!! sme tu už jako 3 lidi a ta opice je čím dál horší takže Smallwill ho jako trochu uklidnil awe je to s ním špatný, potřebujem posily !!! *15* *15* *15*
Jo a dostat sem se nejni lehký tu ošetřujeme našeho sežranýho, kousnutýho, přejetýho a zadupanýho Smallwilla a já sem jako trošku už vyčerpaná a Hanča mno tu rači nebudu komentovat se tu furt vybavuje přes telefon s Avril a ptá se jí na instrukce jak máme opičku namalovat a pohladit tkže jako dělejte !!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Takže !!!
ja uz letim tak do hodiny sem u vas *15* *15* -
-
Re: Re: Takže !!!
prosimtě čím to letíš??? *15* *15* dyt cesta trvá aspon 10 hodin bo nák tak nákou raketou nn??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Takže !!!
né to já jak sem se furt vybavovala stou Avril, tak sem jí zařídila, že Avril pro ni nechala poslat spešl rychlý triskáč...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Takže !!!
téda už dost jako ty mě chceš fakt zabít já tady jenom se tak dusím si mě nevšímejte se jenom udusím vás vubšc nemusí tráúpi t jako STOP UŽ !!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
rozhovor
http://www.kiisfm.com/cc-common/med iaplayer/player.html?redir=yes&mps= onair.php&mid=http://a1135.g.akamai .net/f/1135/18227/1h/cchannel.downl oad.akamai.com/18227/podcast/LOSANG ELES-CA/KIIS-FM/avrillavigne012710. mp3?CPROG=PCAST?CCOMRRMID&CPROG=RIC HMEDIA&MARKET=LOSANGELES-CA&NG_FORM AT=chrrhythmic&NG_ID=kiis102fm&OR_N EWSFORMAT=&OWNER=&SERVER_NAME=www.k iisfm.com&SITE_ID=842&STATION_ID=KI IS-FM&TRACK=
Jestli se vám tahle nemožně dlouhá adresa povede rozkliknou, tak tam je rozhovor a avril (: prej že bude mit novy tetovani... -
-
Re: rozhovor
kdyžtak si z toho musite vymazat mezery, ale jinak by to melo fungovat
-
-
haló
hej lidi kde ste jako tu na vás čekám a hlídám tu opici !!! mi podte pomoct sem přece jenom holka *15* *15* *15* -
-
Re: haló
no hej jako...uletělo mi letadlo...či já za to můžu..?xDD *1* *1* *1* ale jedu hned dalším takže sem tam za chvíli... *1* *1* -
-
Re: Re: haló
awe hlavně dělej podplať klido i pilota páč já tu opici už asi dlouho neudržím je ňáká nevrlá *15* *15* *15* *15* a uspávačky mi už taky jaksi došly takže rači rychle !!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: haló
Dobre sem tady...xD Už tě vidíííím..jak jí tam držíž...už ti du hned pomoct..xD A ostatní kde ste???Dělejte jako nebo my si ji pohladíme sami a vy už budete mít smůlu...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: haló
mě vysadili někde jinde sakra..to je prales..au.bum..buch..džžž...aaa aaaaaaa žblunk..nějaky lidi se jich zeptam a hle oni to sou překupnici sakra,tak sem zdrhal a,když sem vás viděl,tak zadupal slon,přejelo auto,sežral lev,kousl had..no všechno sem to přežil a když sem už byl skoro u vas,tak sem zakopl o rozvazanou tkaničku a odřel si koleno a to už nešlo dál strašně to bolelo:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: haló
Jáááááj....hej fakt ty nás chceš zabít ne....ty voe taký záchvat tady... *1* *1* *1* *1* *1* to nedávám hej...xDDD Hej ty vždycky dokážeš nahodit člověku skvělou náladu..x.DDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: haló
ty mě chceš snad zabít sem se tu jako dusila 5 minut smíchem sem skoro nedejchala jako supr ty náš Belmondo !!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* nebo rači Smallwille? *15* *15* *15* Jako no coment *lol* !!!
Mno jako díky lidi už sme tři a jako kde vězí ostatní, jo a Kubo jak si se dotal k nám? když tě nejspíš podle popisu vysadily někde v Brazílii ??? *15* *15* *15* si jako došel pěšky přes celou Ameriku jj??? *15* *15*
ježííš já zapoměla ty běháš ako Smallwill co?? *15* *15* *15*
*lol* awe jako už bud raci zticha páč tohle už je trochu moc !!! *15* *15* *15* Taký záchvaty tu mám z tebe eště jednou a sem mrtvá !!! *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
wow
ja se tesim az vyde novy cd v cervnu nemuzu se dockat co vy taky se nemuzete docka? *3* *1* *1* -
-
Re: wow
jj hned až bude poletím do obchodáku a koupím si ho a budu na něm psychicky přilepená dokud nevyjde zasejc další *15* *15* *15* *15* *15* *15* mno dobře možná né až takle awe trochu to tak bude !!! *15*
Už se taky tak mo nemůžu dočkat !!!
I Love Avrilkááááááá *14* *14* *14* -
Re: wow
taky, taky...tak ale že už konečně vyšelt ten nový song...na ten sme tady čekali jak na smilování...xDD
-
-
Vendula
Avril je 2 nej zpěvačka -
-
Re: Vendula
hmmm...a kdo je první??xDDD já to vím...pro nás je první Avrilka...xD
-
-
Téééééda
jáááá se tááák těším až se s váma setkám v Ungahandě bo jak to se menuje !!!
A až uwidíme tu opičku jéééjda !!! *15*
Awe widěla sem jako fota a řeknu vám hnusnější opici sem v životě newiděla jako ta asi nemá moc kámošů !!! *15* *15* -
-
Re: Téééééda
táky se strašně těším do té ugandy...xDDD To bude super výlet...xDD A na tu hnusnou opici se těším ještě více...až jí budeme hlídat a až si ji pohladíme...xDDD To bude taková zábava..xDD A pak ses stavíme za Av a ona nám bude tak vděčná že jsme jí tu opici pohlídali...xDDD -
-
Re: Re: Téééééda
asi tak nějak:D.... -
-
Re: Re: Re: Téééééda
jj mnj si fakt dobrej si zas něco vymyslel *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Téééééda
Njn.. to by nebyl Kuba, kdyby nevymyslel zas nějakou pecku...xDDD
-
-
-
-
-
sem hapýýýý
Hééj možná pojedu 26 ůnora do Pardubic na CASCADU... *15* *14* -
-
Re: sem hapýýýý
To s děláš pr***? *7*
Já chci takýýýýý, héj proč já pořád někam nemůžu taký tejrání mám doma *9* !!!
Tak já zdrhnu hej lidi kdo mě nechá u sebe bydlet *7* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: sem hapýýýý
se nemas docela te lituju a ja ti klidne pronajmu chajdu co mame na za barakem pokud chces *1* -
-
Re: Re: Re: sem hapýýýý
To se máš Janči,když tady byla v létě Av,tak sem se ptala mámy,jestli mě pustí,a to ani nechtějte slyšet jak mě seřvala¨,mno jo,to mi bylo 11 xDxD...ale ona prej: Seš ještě MOC malá..! Nikam tě nepustim,blá blá blá blá blá...
Tenkrát jsem byla tk naštvaná :(( Ptž¨sousedka na ní šla a měla pro mě lístek :(( *9* *9* Ale máma je pstě máma.... To jí nikdy nezapomenu :((
Jo a nedivte se,že nejsem na svym profilu ale nejde mi přihlásit xD -
-
Re: Re: Re: Re: sem hapýýýý
no,tak kdyby mi někdo donesl i lístek,tak to by mě naši odvezli určooo..jenže já sem neměla lístek mno..
-
-
-
-
-
Takže !!!
Takže, hele lidi o půlnoci se sejdem na letišti Ruzyně a poletíme nočním letadlem. Rano nebo odpoledne budem v Americe, najdeme toho idiota a ukážeme mu jak se netáčí seriál Plastická Chirurgie s.r.o. a trochu si na něm vyhrajem. Pak zajedem za Avril, a někam s ní vyrazíme. Přespíme u ní a ráno poletíme zase domů a kdyby to nestačilo tak to můžem příští wíkend zopakovat, mno a Kubíček bude mít jedinečnou příležitost konečně sbalit Avrilkuuuu !!! *15* *15* *15* *15*
Aspoň bude mít nějakýho super kluka !! Mno a plánje na světě !!! Tak a ted napiště kdo jede se mnou ho uskutečnit !!! *15* *15* *15* *15* *14*
Jako No Coment !!!
Tohle je hustý !!!
*15* *15* *15* -
-
Re: Takže !!!
hm a zaplatito kdo tu cestu tam a zpět?:D..a zase ho nemužu tak zmlatit,protože by si pak mohla řict Avril,že sem nějakej cvok:D -
-
Re: Re: Takže !!!
já si myslíím že po tom co jí udělala by ti za takovej čin skočila rovnou kolem krku ! *15* *15* *15* *15* *15*
Mno a cestu zaplatí přece Deryck nn? *15* Když si dovoluje okrást Avril? *16*
Tak jako říká se: Kdo chce moc nemá nakonec nic a tak ho o to oberem nn? taká menší zlodějna nen? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Takže !!!
No jasne...a´t to zaplatí ta opice... *1* takže o půlnoci na Ruzini OK??? du se balit...xDDDD
-
-
-
-
AVRIL
AVRIL = JE MOJE NÁPLAST NA VŠECHNY ŠPATNÝ DNY !!!! *14* *14* *14* *14*
CO JINÝHO DODAT JE TO MOJE ZÁCHRANA *15*
BEZ AVRILKY V MP4 ANI KROK *14* FAKT!!!!
A NEJVÍC LOWUJU: ANYTHONG, BUT ORDINARY, KISS ME, GIRLFRIEND, HOT, WHEN YOU'RE GONE !!! THERE ARE BEST !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: AVRIL
ty ty profilovy obrazky měniš,jak ponožky čoveče:D -
-
Re: Re: AVRIL
to víš tj moje velká nemoc, přímo můj osobní mor bacha at se nenakazíte !!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: AVRIL
to nehrozí....xDDD V tomle jsem přesný opak...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: AVRIL
*15*
-
-
-
Re: Re: AVRIL
viť pořád jich je málo !!! *15* *15* *15*
-