-
Avril
AVRIL!AVRIL!JE FAKT MOOOOOOOOC SUPEEEER!!!! ! AVRIL!AVRIL!AVRIL! *15* *14* *14* *1* *15* *14* *14* *1* -
Avril
Avril je proste 1.1000-krát *14* *14* *4* *1* *4* *3* *15* -
set.
Avril je výborná zpěvačka a je boží *4* *4* -
..
avril se mi libila vzdycky...ale chci starou avril zpatky...mela sem rada jeji pisnicky,jeji styl...ted se vsechno hodne zmenilo a vetsina jeji hudby mi nic nerika *9* coz je skoda....asi uz vazne dospela *4* -
-
Re: ..
awojík....mno máš pravdu....já mám avril mooooooc ráda,ale změna je život....taky to tag musíš brát...ale avril se otočila o 200stupňů... *4* *15*
-
-
Koncert
Aho.kdo jedete na koncert avril do prahy tak mi pls napiste na mail:Dommulka@seznam.cz moc dik *14* *4* -
...
No jo..prostě Avril forever!Dúfám že vás všecky uvidím na jejím koncíku v Praze jasný? *1* *15* -
Avril is Best
Avrilku mam nejradsi od doby kdy sem uvidela jeji song Complicated je to nejlepsi borkyne na celickym svete mam o ni blog tak se na nej podivete www.avlaviroxy281.blog.cz a pisnete dyztag nejakej komentik AVRIL 4 EVER!!! *3* *1* -
jj
Avril je nejvetsi borec na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nikdo na ni nema!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *14* *14* *14* *15* *15* -
avril je supáááá!!!
Avrilka je poste supaaaa!rada bych zalozila fanklub-napiste na mdoris1@seznam.cz a dozvite se vic!!!pa pa *3* *4* *15* -
Avril is best
Avrilka je nejlepší zpěvačka na celým světě,je fakt good a doufám zhe budu moct jet na její koncert co bude v červenci v Praze *4* Avril 4ever