Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim,nevim =/

Mě Avril neni sympatická ani její hudba mi neni sympatická.To,že si vzala Derycka a Deryck je s ní šťastnej,tak jim to přeju.Já Avril nemusim vůbec,ale za to Deryckova skupina Sum 41 je jedna z nejlepších kapel co znám. Takže hudbu Avril můžu soudit,ale jaká je v životě to nemůžu a proto jí neodsuzuju. Jen si myslim,že si hraje na něco co neni. To je můj názor. :)
  • *11*

*14* *1* *1* *14* *4* *5* *3* *4* *15* Avril je prostě nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nikdo není lepší než AVRIL!!!!nechápu jak někdo jí může pomlouvat atd. *8* *16* *8* *8* *13* *5*
  • blogis o avrilce

hele lidule ted mě poslouchejte!)
    jukněte se na tuto stránku www.avrilkamarki.blog.cz
    a můžete i tady www.margarberka.blog.cz *1* *1* *3* *14* *7* *4* *14* *3* *3* *5* *4* *15*
  • I ♥ AVRIL

avril je super. ale jak si vzala derycka vázne to s ní.už je taková jinná! *9* ale i tak je super *4*
  • when you're gone

na tyhle strance www.splatt.xf.cz najdete videoklip avril lavigne - when you're gone + CZ titulky ......
    stahujte :) *3*
  • lol♥♥

lol..♥♥...Avril is the best on the world!!!!♥♥I love her!!!...♥♥♥♥♥lol-lol-
  • LoWujU MociNky Avii

AhUjíx LiDiššky,
    @Si j@ko WšiChNi z WáS, Se Mi mosSs LíBí Aw q;cP Mám RáD@ Její sTyLlíÍíQ, JeJí SoNgy Mi vŽdyCky DoD@j To, Co pRáVě PoTřřeBuJu & poDrŽej mĚ n@ NoHáCh. KdYž ViDim NákEj čLáNeQ @bouT Aw, hNeD Si čaSsáQ kOuPim, T@kžE ZnáM DoCeL@ i HeR PoW@Hu, kTeRá Se DosT PoDoBá Mý. *4* DoM@ MáM @lL 3 HeR CeDk@, kTeRý SoU PodLe Mě mosS suP@ *4* To 3. aLbíČko Je PoDLe Mě FuCkt The Best Damn Thing !!!♥♥♥!!!
    SoO, MějTe Se kRásNě & můŽeTe Mi PísNouT N@ M@jLíQ: RockAvie@email.cz Bo ICQ:430-600-783 (RockAvie), My bLoooOooOOOooooogísSseQ: RockAvie.blog.cz

W@še RockAvie
  • :)

Eliška: jestli chces upe ty stejne hadřiky jako ona zajdi si na www.avrillavigne.com a tam sije muzes objednat z ameriky!! ale bude to asi celkem drahe, ale nwm, ale kukni se tam!!:) *3*
  • Fanlisting

Pokial mate zaujem zaregistrujte sa do prveho slovenskeho fan clubu Avril Lavigne.
    Klikni sem> http://www.avrilweb.szm.sk/fanlisti ng.htm

*3*
  • Oblečení

Ahoj:) hroozně se mi libi styl Avril a moc rada bych si koupila neaky podobný hadříky... ale neak se mi nedaří je sehnat:(... newíte pls někdo kde by jsem mohla něco takového sehnat.....díky moc ÉLIŠKA :) *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit