Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ad

Je to kocicka ou good good girls *3*
    • Re: ad

jj to máš pravdu *1* *1*
  • avril

mohl by mi nekdo napstar jeji web pls
  • Avril je angel

avril je prostě boží !!!!!!!!!!! je super !! je úžasná !!!!!!!! je skvělá !!!!!!!!!mám ji strašíííínky ráda !!!!!!!!!!!! umí báječně zpívat !!!!!! j prostě angel *4* :-)
  • AUTOGRAMY!

NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz
    • Re: AUTOGRAMY!

maš i zpěvačky ?jako třeba Avril,jojo,Britney?jestli jo co za to !!! *3*

mam zajem o autogramy *14* *14* *4* *4* *14* *3*

To je super takže máš Beyonce,nebo Avril,? *3*
      • Re: Re: AUTOGRAMY!

ne ale chtela bych *4*
  • Ramazzotti is the best !!!

Plně souhlasím Eros je velký Capo Mafioso !!!
  • .....

Jezis,co se to avril stalo s tema vlasama, a s jejim chovanim. To ju nekdo musi urcite vidirat,tohle prece nemuze delat dobrovolne! *9*
  • SUPER

Avril je SUPER!!! *14*
    • Re: SUPER

Byla super, teď je ,,jen'' dobrá *3*
  • Ramazzotti je extratřída!!!

Avril není špatná ale na Erose se zatím nechitá!!!
  • Avril Lavigne

www.avrillavigne.cz *14* nejlepsi stranka o avril...
    • Re: Avril Lavigne

Díky, hned se du mrknout *3*
  • Je skqelá !!!! *1* *15*
    • Re:

fuuuj avrilina lavina bych se z ní poblila blééééé jak spívá jediný co se mi líbí od avriliny tak je....Girlfriend a Jak spívá vo tom městě Napanee nevim jak se ta písnička menuje neposlouchám jí jenom moje ségra ta má ty 2 cd s bude mít 3 blééé to se pobliju eště víc omluv mě!!!Tokio Hotel sou vo hodně lepší ty sou vlastně nejlepší!!! *14* TOKIO HOTEL *14*
      • Re: Re:

Hele já taky balim THčka, ale Avril je taky dobrá... Ale i tak... *14* ICH LIEBE TOKIO HOTEL *14*

Hele,řeknu takhle.Chápu že je demokracie.Ale neměla bys lidem kecat do jejich v kusu!Mě se od Tokia líbí ta...jak tam Tom stojí na zdi,a jinak nic! Ty kluci nejsou hezký.Mě se Avril líbila a líbí pořád hooodně *5* *4* Takže žádný pomluvy nebo Avrilka udělá fuck of *4*

Trocha tolerance. Když Avril tak nesnášíš tak si to nech pro sebe. my taky nepíšeme jak jsou TH hrozný.(pokud to někdo píše fanouškům TH tak je úplně blbej). Mám super kámošku která poslouchá Metal a já přitom metal ráda nemám. Ale přesto se s ní bavím, jen se vyhybáme tématu hudby, protože víme že se neshodnem. Tak prosím nepiš tady na diskusi o Avril jak jí nesnášíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit