-
pro mne je avril nejlepsi a vzdycky bude *5*
-
Její písničky se mi líbí, ne, že bych jí nějak poslouchala, ale má hezký písničky, ale přestala jsem jí mít ráda proto, že vždycky hrozně kritizovala styl Brit a podobně a najednou...se nechá obarvit na blond a nosí šatičky, který tak hrozně kritizovala. to o ní svědčí nemá svůj styl a proto se mi nelíbí *4* je to můj názor
-
avril je best je to nej zpevacka,ale barbinovskej styl je fakt desnej a k ni se nehodi.hele nemate mp3 od avril knocking..........poslete mi ji pls na icg 333349479 a muzeme pokecet *5* *15*
-
Avril je ta nejlepší zpěvačka, kterou znám!! Mám jí moc ráda ale myslím si že se k ní nehodí styl barbie!!! Je super!!!! *14*
-
Avril
Avril je super!!!! *3* *15* -
........................
Avrilka je fakty super !!!!!! *4* *4* -
ANKETA *8* : Kto pozna nejaky supeer fan club Avril Lavigne??? Hm, nejake napady? *7* *5* *5* *5* *1* *15*
-
avri llavigneová
lidi máte rádi avril?a chcete víc fotek než je na osobnosti.cz?tak klinki na http://a-lavigne.websnadno.cz *5* -
Avril je fakt moc super zpěvačka a její koncert yl skvělej a ten kdo ji nemá rád tak co dělá na diskusi o avril *1* *1* *3* *3* *3*
-
-
Re:
krásný comment
-
-
jojojo
Avril jsi ta nejlepší zpěvačka jakou jsem kdy slyšela...konečně někdo není jako Britney Spears...mám tě ráda