Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

avril je dobrá zpěvačka(ale ne na živo).Nelíbí se mi ale ty blonďatý vlasy...To už si je rovnou mohla přebarvit na růžovo!Působí strašně nesimpaticky...
  • a

avril is big bitch *1*
  • ZOH06

Avril zbožňuju!!! Slašela jsem, že má zpívat ne Olympijských hrách, nevíte jestli to je pravda??!?! Please odepište někdo!!! *9* *1* *14*
  • Skinbaby

TY TAKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Avril je Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já mám za Avril od malicka nej...spěvačku a chci být jako ona!!!Mám všude jeji plakáty!!!ám ji radši než rodiče!!! *14* *14*
    • Re: Avril je Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

ja mam radsi teda rodice ale avril je taky dobra *1* *15* ja ji proste zboznuji *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Avril je nej.!

Sháním všechno o Avril tak mi pošlete na můj e-mail vše co máte díííííííííík!Můj e-mail je makinach@seznam.cz *5* *9*
  • Avril Lavigne WEB

www.avrilweb.szm.sk *1*
  • Avril je VELKA frajerka protoze si na nic nehraje ma svuj styl kterej nikdo neumi napodobit je proste nejlepsi!!!!!a komu se nelibi at si prdel polibi *13* *13* *13*
  • Avril!!

Já sháním vše o Avril!!POmozte nějakými HTML.nebo něčím,fotkou,obrázkem,HTML,životopisem,kontaktem,p rostě vším!!Moc vám děkuji.Za odměnu vám nabídnu vše o jakékoliv zpěvačce nebo zpěvákovi.Tak pišta!!Pište!!Na můj e-mail.kucina.d@seznam.cz Tak čauík!! *3* *3* *3* *3* *3* *1* *3* *3* *7* *7*
  • Avril je ta nejlepší zpěvačka kterou znám *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit