-
Avrilka
Seš ta nejnej lepší -
Avril Lavigne
Avril je SUPER!!! -
super
avril je hned po MN nejlepší baba na světě -
je proste hvezda
-
sex jo já chci s avril sex
-
Jsi má vysněná
Milá Avril! Asi si to nepřečteš ale to je detajl chci ti jen napsat že jseš můj největší vzor a že i bez toho než jsem tě viděla jsem se chovala skoro jako ty pak jsem jednou slišela v rádiu tvou píseň Complicated která mně na tolik dostala že jsem si řekla že jí musím mít aniž bych věděla kdo ji zpívá a jak se album ze kterého pochází jmenuje a ani jsem nevěděkla jak se jmenuje samotná písnička ale vydržela mi víra v to že ji určitě najdu.Potom jsem docela často vídala tvé plakáty v časopisech a říkala jsem si:to je prima zpěvačka a jak jsem je vídala častěji došlo mi že bys také mohla být zpěvaška která zpívala tu nádhernou písničku. Ale pak se tvé plakáty přestali obějevovat a já už tu víru že tu píseň budu mít ztratila až do doby o dva roky později v šesté třídě kdy o tobě měly holky referát a součástí referátu byla ukázka písně ani nevíš jak mě překvapilo a potěšilo když jsem uslyšela tu tvou. Už jsem věděla od koho je a tak jsem v sedmičce dostala k vánocům tvé album Let Go musím ti říct že je fakt skvělý a teď mám od tebe i alba Dont tell me, Under my skin a ještě jedno o kterém nevím jak se jmenuje je ale o trochu mladší než album My World které bohůžel nemám. Jsem strašně ráda že jsem tě našla a teď mám tebou vytapetovanej pokoj od tý doby ti říká vysněná :-) -
Avrilka je nejlepšíí
-
avrilko jsi ta nej na světě.........já poslouchám ještě šárinku vaňkovou a obě holčiny sou u mě ted naprostá špička....................avril drž se!!!
-
nejdrsnější???pch
-
montarzi
Avril je ta nejdrsnější cool zpěvačka z celýho hudebního světa