-
Fix You
Ahoj všichni. Tak protože jsem dneska byl doma, hledal jsem zase nějaký novinky o Avril. Nechci skončit v koutě pro ostudy :D :D Žejo Míšo a Kačko :o)
No a našel jsem na YT jedno video. Je to z koncertu v Brazílii. Avril zpívala cover verzi písně Fix You. Myslím že je to vcelku povedený, ale skalnímu fanouškovi Coldplay, by se to asi nelíbilo. :D
http://www.youtube.com/watch?v=3c EaroAmndc&hd=1 -
-
No jooo ... tady pan ví všechno nejlíp a nejdřív... Ty aby ses nezbláznil... tak sem na chvíli zaspala a unikly mi 3 instrumentální verze od Avrilky no, ale klip a voňavka mi neunikly ty sem sem dala já, takže největší ostuda tu fakt nejsem! *15* *15* *2*
-
-
Pán ví všechno. Ale tady paní Hronislavě vždy něco uniká. *6* Za tu voňavku a klip se ti ten prohřešek teda vymazává. :D Aktuálně největší ostuda je tady druhohorní Kačkosaurus. Ten má totiž na starosti něco jinýho než Avril. Toho slaměnýho střapáčka jménem Miro Šmajda *15* *15*
-
-
-
Já padáááám !!
Hey, já du na oběd a pak makat... tak čáááo :D :D :)) -
-
Re: Já padáááám !!
Tak čááo Míšo. Zase někdy. :-*
-
-
:o)
Teď tě Míšo asi naseru. Pokud si to ještě neviděla. Právě se mi dostáhnul Sucker Punch a večer se na to podívám na DVD. -
-
Re: :o)
A proč by mě to mělo nasrat?? :D :D Hraje tam sice Nessy, ale jinak mě ten film absolutně nebere... myslím, že to bude kravina... jakmile jde o zbraně a tohle tak nechci to vidět!
Jediný proč bych se na to koukla je Vanessa a Emily, jinak mě to nebere!
Ale uží si to :D :D -
-
Re: Re: :o)
Já sem to ještě neviděl, ale myslel jsem že by tě to mohlo brát. :D
No stejně, ty si můžeš stáhnout akorát tak roletu. :D -
-
Re: Re: Re: :o)
Hahaha... vtipný... :D :D
-
-
-
-
:D :D
Ale vyprskla sem smíchy z toho tvýho textu k tomu :D :D :D A na podpis, ti víš co... ten ti dám, až ze ě bude slavná zpěvačka !! :D :D Takže asi nikdy... i když nikdy neříkej nikdy... ale ze mě zpěvačka 100% nebude :D :D -
-
Re: :D :D
:D :D No to víš legrácky, na to mě užije. :D
Já vim umíš zpívat jako vrata od chlíva. :o)
A ještě jsem zapoměl dodat, že ten obalovej materiál z toho co jsem ti poslal, musíš poslat zpátky. :o)
Poštovný za expresní službu a balný ti taky napálim, to se prohneš. :D :D -
-
Re: Re: :D :D
No sice zpívám jak vrata od chlíva ale ty mi to nemáš co vyčítat když si mě ještě neslyšel zpívat ... :D :D A hádám že ty taky nejseš zpěvák světa... :D :D :D -
-
Re: Re: Re: :D :D
Já nevim jak zpíváš, ale to bych chtěl fakt slyšet.:D Ale já jsem učiněnej pavaroti, to zatim nevíš. :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: :D :D
Ujišťuju že nechtěl!!!
Mě bys FAKT slyšet nechtěl!!
Sice sem měla na hudebce vždycky jedničku a ze zpěvu jsem byla nejlepší a ségra tvrdí že zpívám dobře, ale já si myslím svoje a podle mě zpívám jak když taháš kočku za vocas !! Prostě děsně !!! :D :D :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D
:D :D :D :D :D :D :D D: :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D
Ty mě taky ne. :D Já zpívám asi jako kdybych dostal úder mezi nohy. :o)
-
-
-
-
-
-
?
Míšo, co řikáš na ty nový písničky, co jsem ti poslal? -
-
Re: ?
Nic. Říkala jsem, že mi nejde net, nevím jestli se mi to vůbec povede otevřít, zápasím s tím a furt nic. :// :( -
-
Re: Re: ?
Nejde ti net, tak jakto že seš tady? :D To mi musíš vysvětlit, ať sem zase trochu chytřejší. -
-
Re: Re: Re: ?
No vysvětlit to můžu, ale nezaručuju ti, že to pochopíš... :D :D :D
Takže my máme internet, co má vždycky od 8. 8MB rychlost, no jenže nám neřekly když jsem to kupovaly že se to vyčerpává, takže my máme dycky kolem 1. v měsíci totálně pomalej net a nejde skoro nic otevřít, no a tak čekám vždycky půl hodiny než se načte jedna posraná stránka a nevýho toho je, že pošta na emailu ti nejde otevřít absolutně vůbec nejde ani nic stahovat a obrázky se načítají 15-20 minut... takže totálně v piči... ://
Máme to super net co? No a když si stáhneš jeden jakej koliv film nebo jedne díl seriálu tak ti enjde internet absolutně vůbec celej měsíc !!! Takže já se nemůžu ani moc dáívat na videa a už vůbec nic stahovat písničky a videa abych to moc nevyčerpávala :(( Takovej super net máme my !! Debílní UFON :( -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Tak vcelku to chápu. To budou ty datové limity. Ty jsme měli taky. Stačilo změnit poskytovatele z Internet PB na UPC. Ješětě k tomu přes kabelovou televizi. Ale problém je u Vás, že vy si na vesnici myslim nemůžete vybírat poskytovatele. Choď na internet do knihovny v Křepicích. :D Je to hned vedle toho hypermarketu. :o) Co tam máte. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Myslim že počítat umíš, jenom to tam někdo čísloval podle plotu. :D -
Ne bydlíme v čísle 14 a babička v čísle 15 ale chalup je tu rpostě deset... :D :D :D a nebo neumim počítat... :D :D a to bdue pravděpodobnější :D :D :D -
A já myslel, že tam musíte mít minimálně 15 chalup. :D
No já vim potom tak akorát tak velký.... autobusový nádraží. :D :D Ale to bylo HOVNO :D co si měla na mysli. -
Moooc vtipný, až na to že tu máme 10 chalup a to je všechno, potom akorát tak velký ... no myslim že si domyslíš co... :D :D
-
-
-
-
Re: Re: ?
A už jsem se fakt ale fakt naštvala! Teď budu asi čarovat a přičaruju tomu e-mailu něco hnusnýho na ksicht... :// Jááá se z toho po**ru... !!! :// :D -
-
Re: Re: Re: ?
Přičaruj tomu e-mailu na ksicht podobiznu Lady Gaga, to by měl být dostatečný trest. :D
A jaktože ti to nejde?
-
-
-
-
CD
No to asi akždej,... ale jako kdyby byla jako Eminem a každej rok měla nové CD, to by bylo taky super, ale nevim jestli si četl článek v Bravo, ale Avril se nechce věnovat jenom hudbě, že prý být jako Britney pořád na žebříčkách a pořád jenom zpívat by nechtěla, má ráda když může dělat víc věcí anjednou, vůně, oblečení, charitativní akce a pomoc, a k tomu i hudba, ale jenom hudba by prej nebylo nic pro ní! -
-
Re: CD
Avril neni jako Eminem. Ten totiž, ty písničky co má, ty se daji napsat jedna za tejden. :D Proto může mít album třeba každej rok.
Já nevim ale jaký Bravo myslíš. Za celej život jsem si koupil jenom jedno Bravo a to, v kterym byl plakát Avril :D To bylo někdy v červnu.
Avril nechtěla být nikdy jako Britney, takže v tom případě se nemůže věnovat jenom hudbě. A ještě k tomu když má čas se věnovat vůním, hadrům tak proč ne. Ale tu charitativní činnost oceňuju asi nejvíc. -
-
Re: Re: CD
Tjn ...
No tohle bravo co vyšlo teď... tak di na www.bravo.cz a tam si přečti článek o Avril aby sis ho nemusel kupovat, já si ho došla koupit kvůli plakátu Simple Plan :D :D -
-
Re: Re: Re: CD
Tak teď jsem tam byl. Já ale myslel, že už to neni mezi Avril Britney takový. Prootže o tom už článek byl taky.
Něco jako, že už jí tolik Britney nevadí.
Ale takhle je to dobře, jako dřív. :D
A máš tam taky plakát Ewičky Farný, ten si vylepíš hned vedle SP. :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: CD
Cože??? NIKDY §!!! Ewu Farnou NIKDYYYYY !!!!!!!!!! Tu mít na zdi tak tu zeď vyhodím z okna i s tím oknem... !!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CD
Nene Je to hroší :/// na druhý straně SP je Robík Pattinson, takže je to v řiti... :D :D Nemůžu si dát oba dva, ale jasná volba pro Simple Plan, Robíka už mám x-krát :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: CD
Ale prdel by byla kdyby byla na druhý straně toho plakátu se SP. :D Jako to bylo s Avril, na druhý staně jsou ti kojoti Rosemaid. Tohle si ale Kačka nikdy nesmí přečíst. :o)
-
-
-
-
-
-
:o)
Do frasa. Zase se to seklo. Pošlu ti to, ty písničky po jednom. :D -
-
Do "frasa" je moje slovo! :D:D:D
-
Re: :o)
Ju. OK :D :D. Pošli to po jednom ;) :D -
-
Re: Re: :o)
Jo a DĚKUJU !! :) ;) -
-
Re: Re: Re: :o)
Nemáš zač. :D
-
-
-
-
5. ALbum :D
Míšo, to neříkej vůbec 2x :D :D :D 5. album, mohla bych se na něj začít těšit, a nakonec na něj budu čekat další 3 roky... D: :D :D :D -
-
Re: 5. ALbum :D
Já se teda těšim už teď, Prootže vim, že bude skvělý. Stejně jako jsem to věděl o čtyřce.
Ale mohlo by vyjít třeba už za ty dva roky, klidně. Pokud to zase nebudou zdržovat ty kojoti z nahrávací společnosti. -
-
Re: Re: 5. ALbum :D
Klidně za měsíc!! :D :D :D :D :D To by byl ale asi fofr :D -
-
Re: Re: Re: 5. ALbum :D
Kdyby to bylo za měsíc, já bych byl maximálně spokojenej. :D
-
-
-
-
Mail
Já mám jenom 2 tenhle a ještě jeden na gmailu, na seznamu už e-maily nevedu... :D D: :D :D -
-
Re: Mail
Takže puspuspusinka@seznam.cz už teda nemáš? To kdybchg tam náhodou něco poslílal, a bylo mi divný že to nikdo nečte. :D
Tady pořád kecám a skoro jsem ti to zapoměl poslat. :D
-
-
:/
Sem hledala na karaoketextech texty těch nových songů, jsem myslela, že bych si aspoň přečetla o čem jsou, ale tam je nemají :(( Takže nemám ani texty ani písničky, to sem to dopracovala, zase se všechno dovím jako poslední... přiznávám jsem enhorázná OSTUDA ... :D :D Jako ta Kačka :D :D :( -
-
Re: :/
Míšo, Míšo. Ty máš asi bohatý rodiče :D Ti koupili dlouhý vedení. :D
Psal jsem přec, že jsou to instrumentální verze, takže to žádnej text nemá. Proto nejsou ani na karaoktextech.
No běžte s Kačkou do kouta nebo za dveře. :D -
-
Re: Re: :/
Ahááá... sorry já to nepochopila..: :D :D Já si pletu instrumentální a akustický :D :D verze
sem to debílek no :D :D
Už běžím do kouta :D :D :D -
-
Re: Re: Re: :/
Instrumentální je bez hlasu, jenom nástroje.
Ale třeba já si pletu akustický verze s těma normálníma. To nevim jakej je v tom rozdíl. :D Akustický maji možná míň hudby na pozadí.
Do kouta ne! :D Kačku jsem poslal za dveře, a už je tam hodně dlouho. takže tam! :D -
-
Re: Re: Re: Re: :/
Akustická je celá písnička jenom s kytarami a normální tam máš hafo nástrojů který tam má být... a akustická je jenom na kytaře :D :D Proto akustická podle názvu kytary Akustická Kytara :D :D Kapiš to? :D :D
Tak sme si každej vysvětlily něco a sme o něco chytřejší ne? D: :D :D Apsoň já jo :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :/
No tak už to chápu, taky mám asi dlouhý vedení. :D Akustická je teda jenom s kytarou. Díky za vysvětlení. A už jsem chytřejší.
-
-
-
-
-