Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej nej nej

Avril je proste nej..moc ji miluju jak se oblíká jak zpívá a je prostě supr.tak ahoj Avril:Si NEJ NEJ NEJ NEJ....
  • Avril je supr!

Mám jí moc ráda protože má vždy svůj vlastní názor!Ale nesrovnávala bych jí s Britney!Britney má sice úplně jinou povahu,ale nemusíte jí hned polouvat!Avril je supr má suprový písničky,klipy,vlasy..........prostě všechno!!!:-))))Tak PÁČKO
  • Avril

Avril je uplne super,ma vostry vlasy a hraje dobrou muziku a komu se nelibi tak at ji aspon nekritizuje kazdej ma rad neco jinyho!!!
  • díky ady
  • AVRIL JE SUPER!!!!!!!!
  • Cool baby

sexi girl to the next door
  • tady si ho můžeš shlíídnout http://www.avrilavigne.org/media/hewasnt_video_avr ilavigne.net.wmv
  • Avri=BESt

Avrilka Lavigne je nejlepší zpěvačka na světě..poslouchám jí od konce mejch 14..tedka je mi..:)))Už jí žeru od jejího debutu s LET Go,kdy vydala singl complicated..tedka žeru jejíí novinku nobodys home..:))Tedka už má new wideoklip-he wasnt,tam zase ukazuje jak je super:)))Avril není punk..a sem na to pyšnej..páč kdyby byla..hnedka bych na to kašlal..punk nemám rád...maj sice dobrý hadry,ale nic víc..:))Ani to není rock..Avril je něco mezi popem a rocke...prostě pop-rock a to je nejlepší styl muziky..:))Avril má super styl,super nový vlaáásky,hezky voblíká,skvěle vypadá,má nejlepší písničky na swěte,dokonalý videoklipy,nedělá žádný skandály,neupoutává na sebe pozornost zbytečnou..prostě Avril je nejlepšíí človííček na swětě a už se těším na její nový CD, a ještě předtím na její DVD z bonez tour..:)))taky je hodná tím že se účastní pomáhacích akcí,olympiaády,přizpívá svými koncerty proti tsunami,dětem ve válce pomohla-tohle jí dělá také jedinečnou-páč barbie britney si radši někde něco koupí než aby pomohla...avril je prostě dokonalá a celou jí žeru!!
  • avril že haje rock??to asi máte v oblasti hudby hodně omezené možnosti to je jasné že když si pustím britney a pak avril tak se vám to zdá tvrdý ale poslouchala sem její nové cd a je to pop s kytarama píseň která mne nejvíc zaujala byla5 avril mi neva ale ty keci o rocku to mě sere!!mnoho lidí tvrdí že avril umřela když se přebarvila na blond.
  • Good girl

Je to pohodová crazy girl co víc si přát

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit