-
:o)
Tak jsem zpátky :D -
-
Re: :o)
super :D ... tak co podnikáš ted? -
-
Re: Re: :o)
Chceš hrát Dobyvatele? Mám chuť někoho porazit. :o) -
-
Nechcu vám nic říkat lidi ale toto je diskuse o zpěvačce, o té se tady máte bavit!!
-
Re: Re: Re: :o)
ne, nevím co to je a nestíhám, co se odepisování týče, promin :-* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
No dobře, nechceš, nechtěj :o)
Já si du lehnout, dobrou noc Kačko a měj se. Ahoj. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Dobrou, ahoj Míšo :-)
-
-
-
-
-
-
:o)
Než si to všechno v těch vzkazech povíte, tak já mezizim na půlhodiny zmizim. :D -
-
Re: :o)
No, kdyby bylo s kým. :D -
-
Re: Re: :o)
No jen aby.. :o)
-
-
-
Dobrou noooc !!!
Hey já fakt jdu spinkat, ták dobrou noc :)) -
-
Re: Dobrou noooc !!!
Ahoj Míšo, dobrou noc. Nějak brzo ne? :o) -
Re: Dobrou noooc !!!
už, tak dobrou noc! :-)
-
-
Grálliiiooo xDD
Chtělo by to >>> HOSPODA >>> KLUCI >>> HOKÉÉÉJ >>> HNED xDDD -
-
Re: Grálliiiooo xDD
chtělo, kdyby neskončil xD
-
-
Nooooo
Asi už končím ... Jdu nevím co ... Ale už nevím co psát buď začněte super téma nenadržený xDDD nebo asi zmizím xDDD -
-
Re: Nooooo
No já bych si dal s tebou ten duel. Myslim že se Dobyvatel dá hrát i bez registrace.
Zkuste někdo tenhle odkaz:
http://dobyvatel.nova.cz/ quickgame.php?seproom=1569 -
-
Re: Re: Nooooo
Ale já sem na mobilu !!!! -
-
Re: Re: Re: Nooooo
kliid, nenervuj se! :D -
Re: Re: Re: Nooooo
Tak Kačka! Kde je? Někde plave na rybníku.
-
-
-
-
Ehmm
Míšo, kdyby nevyšel ten výlet nebo ták, tak nějak 24.6. Bo ták budu v Příbrami jedeme tam se školou na exkurzi xDD -
-
Re: Ehmm
Výlet vyjde. Míšo, a kam že to jedete? Do hornickýho muzea nebo dokonce na Svatou Horu? :o) -
-
Re: Re: Ehmm
Co já vím to se dozvíš pak jen kdybys měl čas ták bysme se mohli potkat :)) -
-
Re: Re: Re: Ehmm
Já právě čas mít asi nebudu. Jedině že byste opravdu jeli na tu Svatou Horu, tam totiž dělám průvodce. :D
-
-
-
-
xDD
Míšo a co holky, chodíš s někým?? :))
Kačko nápodobně co kluci xDDD -
-
Re: xDD
Míšo, kluci, kromě těch pár vyjímek, jsou pro mě tabu. Já na ně nemám čas a dokud žádný nebude mít zájem o mě, tak já je nehledám .... Pokud se opravdu nezamiluje, tak jsou to jen nadržené ho*ada ... Míšo st. neber to osobně, tebe tím nemyslím! :-* -
-
Re: Re: xDD
Ták to sme volná 3 xDD A jako mohla bych mít klukav poho ale jak říkáš Dé jim jen o jedno :(( -
-
Re: Re: Re: xDD
Míšo, bohužel :-(( ... a proto mi je samotné mnohem líp, protože nemusím řešit, že on chce a já ne a tak, mám svatý pokoj, vy a holky z RD mi vystačíte k životu :-*** -
Mně do toho ale netahejte, já takovej nejsem, ikdyž jsem tady dneska psal takový věci. Aha Kačka, mně nemyslela, tak to díky. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: xDD
Míšo neboj, já vím, že ty takový nejsi! ;-))) Takových kluků jako ty je na světě bohužel málo :-( -
Re: Re: Re: Re: xDD
Šak víme že ty sexuálně nadrženej nejseš xDDD
-
-
-
-
Re: xDD
Já s nikym nechodim, neni na to čas. :o) Jistě jsi si všimla, že trávim volný čas tady. :D -
-
Re: Re: xDD
Tak tu je to nej! :D:D:D .. Máš nás tu rovnou dvě xDDD -
-
To je pravda :D
-
-
-
-
xdd
Kdybyste ale věděli co sme dneska s klukama robili xDDD Byste se asi podělaný smíchy xDD -
xdd
Kdybyste ale věděli co sme dneska s klukama robili xDDD Byste se asi podělaný smíchy xDD -
-
Re: xdd
No já už sem potento smíchy jen z dnešní debaty! :D:D:D -
-
Re: Re: xdd
Ale tohle bylo prostě moc já tam chcala ... Nejlepší když se mnou hráli maxičpong xDDDDD -
-
Re: Re: Re: xdd
Maxičpong, to bude něco jako pingpong, ale s tim rozdílem že míček hraješ ty. -
-
Re: Re: Re: Re: xdd
Přesně ták!! xDD Miroun si mě vzal k sobě a začal mě strkat k Dannymu a Danny k Kubovi a Kuba k Kubíkovi a takle dokola a já nevěděla jak se z toho dostanu a pak mě zas jeden školí k zemi a táhli mě po zemi a pak mě Miroun zvedl takovým způsobem že sem myslela že se zabiju protože mě neudrží xDDD
-
-
-
Re: Re: xdd
Já jsem se už posral včera, dneska radši ne. :o) -
-
Re: Re: Re: xdd
Včera? a z čeho? :D -
-
Re: Re: Re: Re: xdd
No podrobnosti nechtěj vědět, prostě jsem se byl vysrat v lese. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xdd
xDDDDDDDDDDDDD Míšo, ty máš dneska dost! :-* :D
-
-
-
-
-
-
Noo
Jako ale jenom díky klukum že třídy sem dokázala přijít na jiný myšlenky protože potkat ve škole klikací je do mě zamilovdnej a chce mě furt zpátky a snaží se o to vším možným je pro mě prostě totálně depresivní:((( Ale pak se mnou zase kluci kravly takže sem pak byla už dcl v pohodě :)) xDD -
-
Re: Noo
aha :-(( ... to znám od kámošky, ale tek kluk je totální čůrák! :-/// ... ho to časem přejde ;-) -
-
Re: Re: Noo
Doufám !! :(( Nejvíc mě viděsil když mi řekl že mě nehodlá ztratit a že to takle nenechá že mu patřím a dostane mě zpátky za každou cenu a z toho mám mega strach :(( -
-
Re: Re: Re: Noo
Asi mu pošlu SMS :D -
-
Re: Re: Re: Re: Noo
Ale a co bys mu napsal manžílku?? :))) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Noo
No já vlastně ani nevim co ti provádí. Ale napsal bych mu aby se přestal snažit získaz tě zpátky, že je ti to nepříjemný.
-
-
-
Neboj, co by ti mohl udělat? Jen blbě pindá, silné řečičky, alena víc se nevzmůže! ;-) a kdyby, tak máš přátel dost, kteří by se tě zastali a pomohli ti! ;-) -
-
Ale tady nejde přece o mř !!! Bojím se co chce udělat aby mě získal ... Mě doufám nic neudělá ... -
-
Ale on už ani neví co říká je mnou posedlý nebo nwm ... To bylo samý od první chvíle co sem tě viděl sem se do tebe zamilowal a podobnř !!! On už fakt já nwm ... No nic potřebuju ho vyhnat z hlavy ... Deme měnit téma :)) -
Míšo, pokud tě má opravdu rád, tak si nic, co by ti bylo nepříjemný nedovolí.
-
-
-
-
Re: Re: Noo
No Kateřino! Trochu brzdi s tim slovníkem. :o) :o) -
-
Ticho tam! :D Se ozval ten pravý, viď Michaeli? :D -
-
Ticho tam na hnoji, než tam hodim vidle! :o) Toho Michaela si nechte od cesty slečno Fišerová. -
-
Přijeď, už tě očekávám, my tu máme hnoje až až :D:D -
My tady ve městě ale hromadu hnoje nemáme. Přijedu kdyžtak k Vám. :o) -
No tak bacha abys v tom hnoji neskončil ty! :D:D:D:D .... tak mi neříkej Kateřino!! :D
-
-
-
-
-