-
Avril Lavigne je skvělá zpěvačka. Mám jí ráda, protože na rozdíl od dnešních mladých zpěvaček (Selena, Demi, Miley...) je pořád sama sebou. Zpívá vždy o tom, co v tu danou chvíli cítí. Píše si navíc ty texty sama. Jenom málo která zpěvačka může toto říct. Kéž by někdy přijela do České republiky.
-
-
Avril už znám hodne dlouho ale tohle nové album Avril Lavigne(2013) je otresné jedine pisnicky ktere se mi libi sou Let Me Go,Hello Heartache,Hush Hush,17 to je vše ale Hello Kitty a Rock N Roll děěěěěěěěěěěěěěěěěěěěs!!!!!A i na názvu Alba se ji asi nechtelo moc premyslet! *9* *13*
-
Mám ji ráda ale písnička Hello Kitty je hrozná a ten klip je jak kdyby ho točilo malé děcko!! *16* *10* *4*
-
-
to s tebou souhlasím
-
-
je uplně super je to moje oblíbená spěvačka ... *14* *4*
-
Nemám ji ráda.Ale proti ní nic nemám jen se mi líbí písnička ''17'' :)
-
Mam Avril strasne rad..i jako osobnost,i jeji pisnicky..:)
Ale Hello Kitty,to byl des -_-
doufam ze uz nic takoveho nenahraje,je vazne fajn :) -
co furt mate proti hallow kitty nemusí furt zpívat jen rock *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
moje slova *3* *15*
-
-
Avril je skvělá. Je lepší a hezčí něž Miley Cyrus.
-
Mně se taky líbí víc Avriliny starší písničky.Hello kitty je strašná písnička a i celé album Avril Lavigne.Avril mě s posledním albem zklamala.Její nejlepší alba jsou Let Go a Under My Skin.Škoda že už to není rock který jsem ráda poslouchala.
-
-
Asi tak i mě sklamala
-
-
Je to super zpěvačka *14* *14*