-
Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: XD
Néé... prosíííím...:) -
Ájaj... no ale ... to sem nepsala já víš, to psalo moje zlý dvojče..!! :D :D Ty a pošuk... pche... taková blbost..:D :D -
Zase budete to toho rejpat. *1* -
jó... my chcem fotku..! :D -
No tak posílej xD -
:o)
Už sem to našel....
#
Maxička Pudink Hronková Sorry dcero xD Ale přece tě nezanecham jenom s otcem xD
#
Hanka Kumarová No jo... to bych si dala.. stím pošukem zůstat sama doma..:D Sakra.. tohle se nesmí Michal nikdy dozvědět..! :D
Za chvíli si pozvu Hanu k výslechu! *15* -
Pokud vim tak na tej fotce co sem ti poslal mám vousy, to vypadá každej starší. Ale můžu tam dát fotku ze včerejška, tam vousy nemám. *15* -
ájaj... já taky vím co myslí... to je to co se neměl nikdy dozvědět..:D :D -
Re: Re: Re: XD
njn :D ale tak nic tak hrozného sme mu tam nepsaly xD -
Re: Re: Re: Re: XD
Jo vím co myslíš xD A děkuju ... Ale fakt jako seš si jistej že je ti skoro 20? XD Ja bych ti taky asi zdola víc xD -
Re: Re: Re: :o)
Týjo :D ty seš zaneprázdněný! :D -
Re: Re: Re: XD
Já se nezlobim *1* *15* Ale našel sem tam ještě něco od Hanky. Psala tam něco že se to nesmim nikdy dovědět. Já si to najdu a to ještě uvidí. *16* *1* -
Re: Re: :o)
Jo jasně. *3* Takže moje dny volna. V sobotu sem byl venku skoro celej den. Takvý pěkný počasí, to se musí využít, až na ten studenej vítr. *15* V neděli a pondělí sem byl doma, to vstávám vždycky až v 11:00 a pootm ten den uteče nějak moc rychle. A dneska sem byl na Plešivci, to je jeden kopec v Brdech. Nádherná příroda tam je. Možná dám nějaký fotky na facebook, to abych tam taky vůbec nějaký měl. *15* -
Re: Re: XD
Promiň... Zlobíš se??? *9* -
Re: Re: XD
Sakra... žy my to nesmazaly co..:D -
Další videa z walmartu
http://soundcheck.walmart.com/avril -lavigne -
Re: XD
No to víš Antifacebukář kterej vypadá na víc než 19. Se tady se zase objevil. *15*
Na tom Facebooku se dozvim o sobě věcí. -
XD
Já věděla, že tu teď budeš xD Vždycky se buď vrátíš v 20:15 nebo vůbec xD -
super ... jen se mi tam nelíbí ty její seky ... jinak sem ti odpověděla na otázku jak si užívám prázdnin :-)