Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Míšo, měla si pravdu se mnou. Otevírací a zavírací doba prostě. *15* *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Ne tam sem používala svojí dokonalou angličtinu ... povídaly jsme si přes strýčka googla když sem chtěla říct něco složitějšího a oni tomu neorzuměli ... normálně sem si myslela že sem na ájinu debil ale s nima se to nedá srovnat ... já jim to musela malovat na tabulku aby mě vůbec chápali ... dementi se v maďarsku učí německy a pak to takle vypadá ... *15* *15* *15*

Pro mě 2. světová dobrý téma není ... protože nemám ráda války a konflikty a vůbec tyhle témata, mezi moje nejoblíbenější patří starověký řecko, řím a egypt a takovýhle témata ... *4* *3*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Udělej na ní ty svoje oči, *3* a budeš mít překecáno. Na taťku si řikala že to platí. *15*
  • kvatro

Re: Re: :o)

To věřim že ty učebnice jsou strašně zajímavý, vůbec ses od nich nemohla odlepit. *15* Ale 2. světová válka je ještě dobrý téma. *3*
    Já německy uměl na škole trochu, ale teď třeba nevim už nic. Prostě když tu němčinu nepotřebuju, tak ji zapomenu. *1*
    A výměněj pobyt do maďarska, a ty umíš maďarsky? *15* Těm se nedá přece rozumět. *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Njn ... já tu PČÍŠTÍ týden možná taky budu ... pracuje se na překecávání ségry .. *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Čáu. :P

U Kačenky ano, u vás ne. *15*
  • puspuspusinka

Re: :o)

Hele... když oni sou tak děsně zajímavý ... tak sem je musela na chvíli odložit, nebo bych z nich zblbla ... přesně pro mě v neděli se učit 2. světovou ... *15* *15* Ale musím se ještě podívat na tu debilní němčinu ... ale chci cestovat tak musim ... *15* Jinak mě nevyberou do výměnnýho pobytu příští rok ... tenhle rok ke mě jede maďarka *15* já u ní byla minulej ... to je úplně bomba ty výměnný pobyty ... *15* *15* *14* *14*
  • kvatro

Re: Re: Re: ...

Dneska mám volno, takže tu bejt můžu,klidně celej den. *3* A pčíští tejden taky *15*
  • avrilka-aja

Re: Re: Re: Čáu. :P

Oni jsou nějaký prázdniny ? :D
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Nazdáár ... co ty tady tak brzoo ... já myslela, že dodržuješ svojí hranici od 4 a dřív ne ... *15*
  • kvatro

:o)

To už tě ty učebnice omrzely? Se nedivim *15*
  • kvatro

Re: ...

Jo, já sem tady *3*
  • puspuspusinka

...

Je tu někdo živej??? *15* *7*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

ale prdy zkažené! xD
  • vterinka

Re: Re: Čáu. :P

Ahoj, mi prázdniny začly, takže se vrhnu na protokoly! xDDDDD
  • puspuspusinka

Re: Čáu. :P

Nazdaar xD No mě skončily prázdniny takže Plánuju se podívat na kraviny zvaný učebnice xDD
  • avrilka-aja

Čáu. :P

Tak co na dnešek plánujete,vy fanatici do Avril ? :D
  • puspuspusinka

...

Fajn, tak já taky balím, sama se sebou si tu asi povídat nebudu, tak dobrou noc milášci ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Co kdybysme to trochu změnily ... mě nebaví tu celej den čekat až se přišourá můj manžílek a pak vy ostatní *15* *15* *15*
  • avrilka-aja

Re: Re: Re: xD

Perfektní nápad ! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit