-
Re: Re: Re: Asi napíšu píseň...
Druhá Avrilka *15* To bych chtěl vidět, ale můžeš začít. *3* *1* -
Re: Re: xD
Míšo, neber mii moje Yeaahh ... *15* *15* *15* *15* No super... Kačko ... tebe sem se samo sebou nemohla dočkat .. *15* *15* *15* -
Re: Re: Asi napíšu píseň...
Napíšu píseň o tobě ... *15* *15* *15* A budu druhá Avrilka ... pokud jde o písničky citový ... *14* -
Re: xD
já tež xD -
Yeahh *3* *1* -
xD
Lidi, jsem tu ... *14* -
Re: download
Věřim že se to bude někomu hodit, ten odkaz. *15*
Ale mně zrovna ne, GL mám už skoro všude, v PC potom taky na CD a v MP3. *1* -
Re: Asi napíšu píseň...
Tak napiš píseň. *15*
To sem zkoušel taky, hudbu k tomu sem vždycky udělal dobrou ale dojel sem na text. Ten prostě nevymyslim ani kdybych chtěl. *15* -
download
zdárek, vím, že už je asi všechny máte ale tady si mužete stahnou songy z nový desky :) --->http://www.freshmusic.bloger .cz/Mp3-Download/Avril-Lavigne-Stop -Standing-There .....samozřejmě než si koupíte CD :)
*3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
Re: Asi napíšu píseň...
z tebe ještě něco bude xD -
Re: Re: Re: Re: Re: Achjoo
teda, co já sem ti udělala :( :D -
tak ti držím pěsti at se ti to povede xD -
...
Hey, když sem tu sama, tak du pryč ... du na comeback ... a vrátím se v 9 ... -
Asi napíšu píseň...
Míša se zejvil a já šťěstím se vznášela
pak mi zdrhnul a já štěstí své ztratila
on mi ho určo šlohnul
a když sem ho chtěla za to praštit uhnul ...
*15* *15* Njn de mi too -
Re: Re: xD
*9* *9* *9* *9* NO DÍKY A UŽ JSEM ZASE SMUTNÁÁÁ ... UŽ VÍM RPOČ SEM BYLA ŠŤASTNÁ TO SI BYL TY ... A TEĎ MÁM ZASE BLBOU NÁLADU ... *9* *9* -
Když tě Kačka nakazila dobrou náladou, tak ti jistě nebude vadit když na hodinku odfrčim. *3* *15* Ve 21:15 jsem zpět. -
Hele, to říkám čoklovi od souseda když mě nasere a štěká mi do okna jak nějakje pavián tak já zařvu na celou vesnici kurwa sklapni taky tě miluju *15* *15* *15* nejlepší je když de někdo okolo ... *15* *15* *15* -
Já tebe taky, jako osinu v ..... *15* -
xD
Hele, Káťo, když tys nakazila good náladou mě, proč já bych nemohla nakazit aspoň trochu tebe *15*
Když já si dneska přídu jako když lítám ... nebo jako když mě někdo na rukou nosí ... jsem prostě ták šíleně šťastnáá ... *14* *14* *14* *14* Já sem snad štěstím rozplynu ... *15* *14* -
taky tě miluju :-*