Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro
    Tak to jo *3* Co si koupíš příště? Maji toho tolik na výběr. *1*
    nemocná? A co pak ti je? V omluvence: "Bolest bříška a hlavičky." *15* *15* Respektive nechtělo se mi na tu čtvrtletku z matiky. *1*
    To je pálka. *1*
  • vterinka
    Tak na to se ani nedá nic říct! :D:D:D .. Ale dyt je to pravda! :D
  • vterinka
    Po tom roce a něco, že? :D
  • kvatro
    Ono by bylo spíš divný, kdyby si to nečekala. *15* *15*
  • kvatro
    Když myslíš že bych přesvděčil i mrtvýho. Tak to půjdu zítra vyzkoušet do příbramský nemocnice na patologii, která má jednu zvláštnost. Nachází se přímo pod závodní kuchyní. Strávníci se často diví, proč jsou v jídelním lístku tak často ledvinky, játra a květák na mozeček. *15* *15*
    Když tam budou běhat osoby v prostěradlech z patologie, nejsou to duchové ale ti, který jsem přesvdčil že žijí. *15* *15*
  • vterinka
    Prosím tě, Míša by přesvědčil i mrtvého o tom, že žije. :D
  • vterinka
    Míšo, tak tos zabil! :D:D:D:D ... Ale čekala jsem to xD
  • kajuska4
    ánoooooooo *14* *14* *14*
  • kajuska4
    ty si byl s aprílem další .. uf si to napsal tak popravdě .. *1*
    mě jedna holka napsala: AVRIL BUDE V IRON FISTU V PRAZE !! ale věděla jsem hned že je to aprilek *2* *15*
  • kajuska4
    ano udělala jsem si radost,ta radost bude vždy,když bude něco na prodej od Abbey Dawn ;) že musíš do práce *15* i já nemocná , jsem musela do škole :D
    a stálo 874 i s poštovným *14*
  • thenilly96
    To tricko je uzasny *14* za kolik bylo?
  • kvatro
    Hmm. A vypadá to triko fakt dobře. Barva dobrý i ten motiv. *3*
    Tak si si udělala radost že? To se občas musí *3*
    Mě taky dneska odpoledne něco došlo....Že je pondělí a že jdu do práce. *15*
  • kvatro
    To co jsem napsal není pravda. *3* *15* To byl jen takový malý aprílový vtípek. *15* Takže nervy Kájuš nechytej. *3*
    A díky za novou informaci. Ten název se mi líbí. *3*
  • kajuska4
    dnes mě došlo triko z nové kolekce
    http://www.imagebam.com/image/b9c240182838762 *14* *14* *14*
  • kajuska4
    ale četla jsem i že se její Cd nové bude jmenovat "purely magical". *14*
    a jestli tohle co si napsal je fakt pravda .. tak chytám nervy ! *16*
  • vterinka
    Cože, to si děláš prdel?! :O ... To je vrchol všeho! :( .. To bude hrůza! :(
  • kvatro
    Na páté studiové desce Avril, se má objevit jedna písnička, kde bude Avril zpívat duet s Lady Gaga. Má se to jmenovat "I was crying". Jedná se prý o komerční záležitost, bez které nebude vydavatelství chtít, nové album Avril vydat.
    Píše se to na AvrilBandaids a je to z důvěryhodného zdroje. "Avril Lavigne records duet with Lady Gaga..."
    To si snad dělaji pr.... *16* *16* Oni Avril donuntili se spolčit s Lady Gaga. *10* To je hrozný dneska, kde to jsme? Prachy vládnou světu.
  • AvrilJean
    Avril je fakt úžasná *14* *14* *14*
  • kajuska4
    jo přesně tak :D a sluší ááá !! *14* *14* *14* *14*
  • thenilly96
    Bože, vždyť Taylor je o hlavu vyšší než Avril *8* to je skandál *15* ale Avril je tam úplně dokonalá *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit