Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikolletka

Tuuuc

Bože, ale jen takovej detail prave si sem vlezla:-D:-D ae nic..jo Avril je super ma cute pisnicky.a lidi nehadejte se furt!
  • martinka001

Avrilka

Nechapu proč jí nadaváte.Nemusíte toto tady psát jestly se vám nelíby tak proč jsem lezete.Avril je supr ma uplně skvělí pisničky. *3* *15* *14*.Hudba je taky super *4*.Nemusíte ju uražet jen proto že se vám nelíbí *13* *13*
    • Re: Avrilka

Avril je superrrrrrrrrr
      a proto sem davam zaznam koncertu Avril Lavigne- The Best Damn Tour 2008 DVD celej! tady mate torrent httpwww.mininova.orgtor1810321
      :)
      • Re: Re: Avrilka

oprava http://www.mininova.org/tor/1810321 sem tam zapomel lomajs *14*
        • avrilie

Re: Re: Re: Avrilka

já jsem ten koncík ceŁej stáhŁa z Aresu *1* trvaŁo mi ĐŁouho než jsem to stáhŁa!!Má skvěŁou kwaŁitu!AŁe musím uznat,zhe je to nej koncík,kterej sem stáhŁa oĐ Avril,já stahuju jen pořáĐ oĐ Avril koncerty,viĐea,wšechno možný, už jich mám pŁnou prĐeŁ,stáhněte si Ares a máte to!! *5* *14* *15*
  • Miley nová Avril??

Co říkáte na Miley Cyrus? Nová Avril nebo jen hvězďička co si brzo nabije čumáček? Myslím že spíš to druhý...
    • Re: Miley nová Avril??

jj přesně to 2 než to 1 *1*
    • Re: Miley,nová Avril??Hlavně to ne

No...doufám,že Miley bude alespon o něco lepší,než ta pink-rockerka Avril Lavigne! *15*
    • Re: Miley nová Avril??

ja bych taky rekla *5* *5*
    • angel15

Re: Miley nová Avril??

noooo ja si myslim ze ta miley si spis ziskava fandy svou krasou nez pisnickama *1* takze taky to druhy
      • Re: Re: Miley nová Avril??

Ona se mi teda moc krásná nezdá. Ale pro děti dobrá *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Miley nová Avril??

Jj přesně tak!!!!!! *15*
    • angel15

noooo ja si myslim ze ta miley si spis ziskava fandy svou krasou nez pisnickama *1* takze taky to druhy
    • sharpay1995

No já si taky myslím spíše to druhý!!!
  • Je nejlepšííííííííí!!!!!!!!Je jí písničky jsou ůžasnééééééé!!!ONA JE PROSTĚ NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ!!!
  • Avril vůbec neumí zpívat, ale to, co z toho vznikne je docela dobrý!
  • avril

mrknete se nekdo na strankywww.avrilramona.estranky.cz *3* pls
  • puspuspusinka

...

Holky že to umí vylíčit líp?? Já myslím, že jsem to dostatečně řekla tém textem ... jak já to cítím ... ale nechápu že to tak je i u tebe a jak se to prostě stalo ... chápeš že je mi 15 ... *15* Já v tom mám prostě děsnej zmatek ... *15*
    • kvatro

Re: ...

Zmatek v tom máš právě kvůli tomu že ti je 15.
      Já sem to taky zmínil ve svom textu co si myslim a podle toho to možná pochopíš jak se to u mně stalo. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Sem nehorázně ráda, že se dobře bavíš ... *15* jo zamotal ... máš problém? *15*
  • hezůů

Avril měla nejunky šaty na své svadbě *1* *1* *15* *15* klásnýý
  • Já bych jí tak typla na 17+ ale na skoro 30 ne!! ;)
  • dianna114

Top smajlíci

1. *15*
    2.*3*
    3. *1*
    4. *14*
    5. *8*
    • Re: Top smajlíci

a taky tady rádi používají tyto: *16* a*13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit