-
jak ja ji zavidim ty vlasy a ten usmev ona je upe uzasna miluju ji kdybych ji potkala tak bych as omdlela ona je nejlepsi zpevacka pro me *14* *14* *14* *14* *14* *2*
-
-
přesně tak jak si to napsala .. též si to myslím .. miluju jí též *14* *14*
-
-
Mám nápad , co kdybych sem dovedla kámošku ona je též fanoušek Avril a ona je z mé školy mm ?? *3* *14*
-
Avril *14* *14*
-
-
taky mě to před chvilkou napadlo *1*
-
-
*15* *1* *3*
-
-
-
Tady už měl někdo strach, že dostane BAN *15*
Prej "vy přijdete o návštěvnost" *15* *15* -
-
Ty na tu blbou srandu raz dojedeš .. poštvat si mě proti sobě není jen tak ;-)) ... a ban jako ban ... mi šlo o kámošky a ne o tuhle podělanou diskuzi, víš .. ale na to možná sám přijdeš, že takové blbé srandy se nedělají ;-))) ... nebo se spíše modli, abys na to nepřišel a měl kliku ;-)))
-
-
nemusíš být hned tak naštvaná. *3*
-
-
Pozdě. ;-)
-
-
-
*15* *15*
-
-
Vážená uživatelko "vterinka" pokud i nadále budete porušovat platná pravidla diskuze. Budeme nuceni zablokovat Vaší IP adresu a tím pádem znemožnit přístup na server osobnosti.cz.
Děkujeme za pochopení. -
-
Nevím, kdo tu začal s tím, že mě budou porcovat, jen neví z jaké strany ..... a nenapsala jsem nic sprostého .. vy přijdete o návštěvnost. ;-)
-
-
Pravidla diksuze jsou závazná, tudíž je nutné je dodržovat.
Hlášení o porušení pravidel nám bylo hlášeno pouze na Vás. Doporučujeme Vám proto pročíst si pravidla pro vkládání příspěvků. -
-
Nespravedlnost vládne světu. ;-) Nejsem jediná, kdo se nedrží pravidel diskuze. ;-)
-
-
-
-
ahojky,
http://lavigne-now.blog.cz/1202/fiji-tv-japan-02-02-2012#add-comment
*14* *14* *14* dokonalost ! ps : to je můj blog jinač *3* *14* -
-
Ahoj,
pravda, jako vždy. *3* Máš hezký blog, pěkný design *3* A to se mi jen tak nic nezalíbí. -
-
no .. tak to děkuji *4*
-
-
-
Kostlivec vterinka se právě připojila ke kostlivci z pražskýho orloje. *15* Budou tam tahat za zvonek. *1*
-
-
Abych nezatahala za ten tvůj! :D
-
-
Nech si kecy na koledu. *1*
-
-
Ty sis začal. ;-)
-
-
Ale ty jsi sprostá..Vim přesně jak si to myslela. *15*
-
-
Já se nehádám ;-)
-
-
-
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
Neviděl někdo Ikaruse? *15*
-
-
éé *15* *3*
-
-
Co mělo být na těch fotkách?
-
-
boty od Abbey Dawn *3*
-
-
no to zrovna tak nutně vidět nemusim.
-
-
oki *15*
-
-
-
-
Ahoj,
s politováním Vám musím oznámit že vterinka dnes nedorazí. Unesli jí veverky... *15* -
-
čauky,
hehe *15* *15* -
-
No jako moc legrace to neni, teď se ty veverky domlouvaji. Jestli ji začnou porcovat od hlavy nebo od spoda. *15*
-
-
no to je taky fákt .. chudina ... tak jí ideme zachránit ne ? *15*
-
-
Jo a kde? *15*
-
-
Tys to chtěl vědět, tvůj problém a nic sprostého jsme nanapsala, tys s tím začal. ;-)))
-
Tohle je nevhodný tady používat, to si nech na doma. *3*
-
uprostřed tvého těla :D .. a začla bych u tvého malého kamaráda :D
-
Uprostřed čeho? nech ty náznaky a řekni to přímo. *3* *1*
-
uprostřed ;-))
-
-
Můžeme zkusit, ovšem dorazíme asi pozdě. A veverky už budou po večeři s nacpanýma pupkama. *15*
Ta Kačka byla ale dobrá, jenom trochu tuhý maso.. *15* -
-
a vím, kde bych s tím začla! :P :D
-
Abych nepřijela naporcovat já tebe!! :D
-
fůj ! to je nechutný xD
-
jenom kosti tam po ní zbydou *15*
-
Panebožé ! *8* *15* *15*
-