-
vy blbci
Nasrat! Nevtírejte!!!!!avril je dobrá! *5* -
BUDU
ASI VĚTŠINĚ Z VÁS SE LÍBÍ BRITNEY A TOKIO HOTEL A ABY TO NEBYLO ANTIFANDŮM AVRIL LÍTO TAK JÁ ZAČNU PSÁT TAKOVÝ KECY K BRITNEY A K TOKIÁČŮM A UVIDÍME KDO SE SEM POTOM ODVÁŽÍ AVRIL NADÁVAT *15* -
Rozchod
Avril s Derickem se asi vážně rozcházejí !!! Všude se o tom píše *9* *9* *9* *9* *13* *8* -
-
Re: Rozchod
to jako s tím představitelem hlavní postavy toho slavného seriálu? *1* -
není to pravda..Deryck řekl že to není pravda že ten časopis který to nepsal není pravdivej jenom se trochu prej rafli ale Avril prej miluje...Nneí to pravda ovšem když se přihlásite do teamu avril kde budeme psát aj dopis avrilce tyt novinky vědět budete :-) www.veris-avrilteam.blog.cz..Jedna holka posílala avril knihu o jejím teamu a avril ji na to odpověděla poslala ji dopis kde bylo že píše new písničky pro 4 cd a že do prahy zase přijede a podepsala pro všechny členy fotku tak já chcu mít co nejvíce lidí ať se nám mi toten sen splní :-) -
jo já wím aŁe asig je to kec!!!protože ještě přesně přeĐ týĐnem byŁi spoŁu!!!!koukni se na www.avril-source.com a tam ukázaný nejnowější phota(paparazzi) *3* takže přeju jim vše nejlepší ať jim to co nejĐýŁ vyĐrží!!! *15* *14* *1* *14* *4* *3* *1*
-
-
ahojko
Avril je Avril a je peknučká a pekne spieva je super babenka *14* *14* *14* -
-
Re: ahojko
:D HEy nauč se prosím pravopis ty debyle!jako kdyby takhle psala nějaká třináctka aby byla roztomilá tak mi je to jedno,ale jestli seš fakt kořeň,tak je to fakt síla i kdyby ti bylo 8 :D -
-
Re: Re: ahojko
a co tam jako napsal špatně *7*
-
-
-
britney
MĚLA JSEM NALEPENÝ PLAKÁT BRITNEY NA DVEŘÍCH A S BRÁCHOU JSME SE ONI RVALY(JAKO ZE SRANDY)JENŽE TED SE NEMÁM S KÝM RVÁT O AVRIL...PROTOŽE MI UMÍRÁ BRÁCHA...... -
mě i otatním
MŮŽETE MI NADÁVAT,ŘÍKAT MI KRÁVO ALE PROSTĚ SI NEPOMŮŽETE...
TO UMÍ ŘÍCT KAŽDÝ ŽE SE MU AVRIL NELÍBÍ *8* ALE KDO ŘEKNE DŮVOD?NIKDO.PROTOŽE ŽÁDNEJ NEMÁTE A PÍŠETE TO SEM JENOM ABY JSTE BYLI ZAJÍMAVĚJŠÍ..ALE TOHLE Z VÁS DĚLÁ TUPCE *7* TAKŽE SE NAD TÍM ZAMYSLETE A UVAŽUJTE *7* *7* CHE TO OBČAS ZAPOJIT MOZEK A NÉ JENOM MYSLET NA TO ŠPATNÝ...MĚ SE BRITNEY LÍBILA JEŠTĚ PŘED TÍM NEŽ MI ONEMOCNĚL RAKOVINOU KRVE MŮJ BRÁCHA..MILOVALI JSME JI OBA ALE NEJDENOU MI DOŠLO JE ČAS TO ZMĚNIT...A TAKY SE TAK STAKO *9* -
-
Re: mě i otatním
to je mi vážně fakt moc líto...a jak je na tom?nebo je to tak vážný že už... -
-
Re: Re: mě i otatním
JE NA TOM BLBĚ...MOC BLBĚ *9*
-
-
-
Avril Team
Ahojte lidi prosím přihlašte se do fanklubu Avril ale jenom fanoušci jo?nebo s ena to aspoň odívejte tady : www.veris-avrilteam.blog.cz -
bože bože
vy co tady píšete že se Avril změnila v něco horšího tak jste snad uplně blbé..Avril chce dítě a vypadalo by to trochu blbě kdyby měla dítě a jezdila na skejtu prostě je už dospělá nemůže být pořád puberťák...A ten kdo byl na koncertu v praze jako já tak mu musí být absolutně jasné že ji ta změna prospěla se podívejte jak je teď nádherná podle mě jí aj novíá kapela sedí protože to mají všechno lepší než před tím má nádhernou značku abbey dawn prostě já jsi myslím že vstoupá vzhůru je teď na vysoké urovni a naše stará avrilka je v ní pořád..Jestli sledujete její značku tak je to upe styl takových hader jako nosila před tím..A jestli se tady někomu avrilka nelíbí tak sem nelozte!!!Bo tohle je fakt stupidita psát něco o ňákým člověku když o tom víte hovno..Avrilka byla a je nejlepší podle mě to dotáhne ještě dále než ostatní hvězdičky!!!Nikdy se podle mě neponíží tak hluboko aby byla na dně..prostě avril je nej -
-
Re: bože bože
A no já stím naprosto souhlasím!! *3* Avril změna prospěla a hodně. A taky je pravda že to dotáhne dál než ostatní!!! A víte proč?? Já jo: protože zůstane pořád stejná a nikdy se neponíží k tomu co dělají některé nejmenované "hvězdy", Avril je totiž zpěvačka a né nějaká štětka která se na podýju svlýká místo toho aby zpívala....!!! *14* *1* *15* -
-
Re: Re: bože bože
ŽIRAFA ANDY SOUHLASÍ !!! A vždy bude!!
AVRIL JE NEJ !!!!! *13* *13* *13*
-
-
Re: bože bože
a já jsme její svelká fanynka a pravé fanynky kašlou na to jestli nosí růžovou nebo ne..Jsem její velká fanynka a projdu s ní klidně všechny změny..Protože Avril je ta nejlepší osoba na světě!!Teda aspoň pro mě a tadytoto forum je pro fanoušky avril takže kdo její fanoušek není nemá tady co dělat..Kritizovat umí každej
-
-
KAŽDEJ
TAM DOLE NĚKDO PSAL ŽE SE JÍ LÍBÍ TBDT CD A ŽE DŘÍV BY SI NA SEBE RŮŽOVOU BARVU NEVZALA A TED JI NOSÍ POŘÁD....JEŽIŠI NO A?CO SE O NI STARÁTE...COPAK MI SE TAKY ZAJÍMÁME CO JSTE SI VZALY ZA SPODNÍ PRÁDLO..KAŽDEJ MÁ SVŮJ STYL *13*
MĚ A ŽIRAFCE ANDY SE AVRILKA MOC LÍBÍ A BUDEME(TEDA ALESPON JÁ)BOJOVAT ZA TO ABY TY VAŠE HEMZI(KECY)HNUSNÝ HENZI ZMIZELY Z TOHOHLA FORA.
A MŮŽETE SI ŘÍKAT CO CHCETE ALE NÁM AVRIL NIKDO NEVEZME *8* -
-
Re: KAŽDEJ
Naprosto souhlasím!!!! -
Re: KAŽDEJ
žiráfka Andy souhlasí!!! *1* *13* *3*
-
-
Manželství v troskách?!?
Manželství popové princezny Avril Lavigne (24) je v troskách. Bolestnou ránu mu zřejmě zasadilo světové turné zpěvačky, během kterého se manželé ještě více odcizili.
Propast mezi Avril Lavigne a frontmanem skupiny Sum 41 Deryckem Whibleym (28) je již skutečně hluboká. Populární pár má za sebou přitom jen 2 roky manželského života.
Whibley se v kapele Sum 41 už příliš neangažuje, většinu času tráví na různých večírcích a party. Na jedné z akcí byl dokonce minulý týden viděn ruku v ruce s neznámou slečnou.
Avril Lavigne má na pravém zápěstí vytetované malé srdíčko s písmenem D. Pomůže zpěvačce tento symbol v překonání manželské krize?
Co to? *7* Jestli je to fakt pravda,tak nwm....bože chudák Avrilka!!!! *9* -
-
Re: Manželství v troskách?!?
pravda to není!!!Jak vás to mohlo jenom napadnout??Deryck na to reagoval jako tak ze ten spravodaj co to psal není pravdivej zdroj a že Avril miluje *4* -
-
Re: Re: Manželství v troskách?!?
no asi máš teĐa pravĐu protože jsem je zase viĐěŁa spolu na avril-source a tý fotky jsou z 13.9. takže snad jim to co nejdýŁ vyĐrží!!!!Avril 4ever!! *14* *1* *15* *14* -
Re: Re: Manželství v troskách?!?
hmm dobze,se pak uwidí jestŁi je to prawĐa!! *3* *3*
-
-
Re: Manželství v troskách?!?
No doufám že to není pravda!!! *9* *9* *9* *8* *8* *8*
-