-
az26 myslela som si ze ma 16 *3* *3* *3*
-
-
Takhle to vypadá když myslí někdo, kdo radši myslet nemá. *1* Potom se dozvídáme takovéto hlody. *15*
-
-
Tobě to Kačko dělá nějak dobře, když můžeš někoho utřít. *15*
-
-
jistě, to mám po tobě :P :D
-
-
Jejda jsem tě nakazil ségra, ještě takovu vážnou chorobou. *15* *15*
-
-
no, to teda vím :D:D:D
-
Aspoň víš, co máš dělat, když tě někdo nasere. *3*
-
A víš že já taky ne. *15*
-
to se dá občas dobře využít brácha ;-) ... třeba dobrá aplikace byla v naši největší krizi a hádce :D tak jsem jetšě v životě do nikoho nejela! :D
-
-
-
-
-
a na to jsi přišla kde? :D ... kdyby měla 16, tak by těžko v r. 2002 vydá první desku. :D By ji bylo 7 roků! :D Fakt na to v těch klipech nevypadá! :D
-
-
krásné svátky vám přeji *14*
-
Všechno krásné do nového roku.*3* *4* *4* *14*
-
fuj
-
-
Drž hubu a starej se o sebe ubožáku ubohej!!!*16* *16* *16*
-
-
Vůbec se ho nevšímej, nereaguj na to.
-
-
*3* *3* *3*
-
-
-
-
Avril Lavigne je nejlepší miluju jí !!! *14* *1*
-
-
já taky ♥
-
-
Ještě někdo? *15* Mimochodem, já taky. *14*
-
-
-
Avril je výborná. Poslouchám ji od začátku její kariéry a líbí se mi pořád stejně, možná čím dál tím víc. Nevadí mi, že už se nechová jako stejťačka, tenkrát byla ještě trochu pubertální a prostě se mění v dospělýho člověka. Na tom není nic špatnýho. Je SUPER, JEN TAK DÁL ....... *5*
-
Avril je naprosto úúúúžasnááá ♥ Ale dřív byla lepší ://
-
-
V tom s tebou nesouhlasim. Driv byla jina, ale je porad stejne dobra. Kazdej se za cas zmeni. Prece se do 30 nebude chovat jako nactileta.
-
-
Avril je božíííí!!!!!!! :-)..Já ji strašně moc žeru!! *14*
Je nejskvělejší...má nejpraštěnější účesy,ale mě se líbí!!A komu se Avril nelíbí tak at' tu nic o ní nepíše logické ne?? -
-
má slova ♥ já jí miluji !
-
-
18:43
ted se půjdu učit..... *15* *15*
19:45
nojo už letim....
19:57
nojo už letim...
Nakonec se tam zasekne až do půl devátý. *1* -
-
Tak kdyby mi každý furt nepsal a já nemusela odepisovat! :D .... Já nemám to srdce odejít, když vím, že tam ti lidi ještě jsou a když s nimi vedu debatu! :D ... To je má blbá vlastnost. :D
-
-
Každej tam píše takový trapárny.
Ale aspoň můžeme vzpomínat na toho pěkného Silevstra, co tu byl před rokem.
Uděláme si Silevstra na diskuzi Avril i letos. :D:D To je nápad. -
-
Si piš, že uděláme! :D Páč loňský Silvestr byl ppci! :D:D:D ... a jinak s tebou souhlasím ;-)
-
-
Jaktože máš za tim svym nickem napsáno (skrytá identita)? Já to tam nemám. *8* *1* Neni to náhodou tim, že ty jseš u tý tajný bezpečnostní služby? *15*
-
-
Netuším :D možná proto, že jsem měla zškrtnuto "jako anonym" ... takže uvidím, co se zobrazí teraz :D:D:D
-
-
-