-
6 dni
cauki,nazev predkapely mi taky nic nerika,ale snad budou dobry a avril bude urco supr cupr! jen 6dni uz se nemuzu dockat *14* -
Předkapela
No tak už vím předkapelu bude to nějaká skupina která se menuje Imodium.Tenhle název slyším uplně prva no ale třeba to bude dobrý *4* -
Lístek!!!
Ahoj! Nabízím svůj lístek na pražský koncert Avril, je to lístek na stání na plochu (ne k pódiu), původní cena 550, prodejní cena po domluvě:). Pokud máte zájem, ozvěte se prosím co nejdřív na Milagrosm@seznam.cz.
P.S. Doufám, že ho udám co nejdřív;)!!! -
avrill
jedůůů na koncík awril... já ji miluju ze wsech nejviiic... uz se upe tesim *14* *15* *1* -
heeey
achujky, kdopak jedete na Avril a máte lístek u podia se ozvěte :o) 336-431-886 ICQ.... možem pokecat xD tam jedu taky huhu *14* -
Lístek k podiu-prodám
Ahojiik, nemáte někdo zájem o lístek na Avril k podiu (za 690 kč)??? dyžtak se ozvěte na blaninka.s@seznam.cz ...díky:-) -
Předkapela
Hoj,nevíte náhodou někdo kdo bude dělat Avril předkapelu?Četla sem že by to měla bejt skupina buď Boys like Girls anebo Jonas Brothers?tak by mě to celkem zajímalo jak to jo je.Jestli to někdo víte tak to napište.Předem dík *3* *4* -
-
Re: Předkapela
LIDIČKY JÁ VÍM ŽE SI POVÍDÁTE O KONCERTU ALE JÁ BYCH POTŘEBOVALA PORADIT.SHÁNÍM TRIČKA AVRIL LAVIGNE K CD THE BEST DAMN THING.ZNÁM JENOM ANGLICKOU STRÁNKU KDE CENA TRIČKA JE V DOLARECH A JE TO AŽ Z AMERIKY.POTŘEBOVALA BYCH OD NĚKOHO Z VÁS ABY MI NAPSAL-POKUD VÍ ČESKOU ADRESU NA TY TRIČKA.BUDU VÁM MOC VDĚČNÁ A DOUFÁM ŽE SE OZVETE NA MŮJ MAIL.AHOJ VŠICHNI *15* -
-
Re: Re: Předkapela
MŮJ MAIL PRO TY CO VĚDÍ ADRESU NA TY TRIKA:vejvodovajanca@email.cz *14*
-
-
Re: Předkapela
Kapela IMODIUM
-
-
AL
Ahojky lidi.. plosíím moocc ted kdo pude na koncert Avril tak at sem tady napíše adresu kde budou nějaké fotečky z toho.. plosím mocc. já se na ten koncert chtěla jet ale už nejsou lístky.. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: AL
Ahojky jestli chceš lístek na Avril tak já Ti klidně jeden pošlu cena je 590,- a je to v sektoru 117.tka kdyžtak písni na mejl zatim ahoj :)
-
-
AL
tak copak kdopak tady jde ny koncet Avril Lavigne bude u pódia???? -
WoW
ahojky lidišky mohly by ste my prosím naúsat nějaké husté blogy nebo webovky kde je toho hodně o avril?????plosím, plosím, moc plosím *3*