Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Dobrou noc Zlatíčko <3

Tak, já už se musím rozloučit, přeci jenom mám svoje tělo aspoň trochu ráda, a na dvě části ho mít nechci ... *15* Takže se loučím a jdu na kutě ... i když pochybuju že usnu ... jsem se pořádně zakousla do posledního dílu Twilight ... Rozbřesk ... čte se to vážně dokonale ... takže asi budu číst až do půlnoci zase jako včera pod peřinou s mobilem v ruce *15* *15*
    Tak dobrou nooc ... *14* *14* *14* Miluji Tě ... *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

Dobrou noc :D*
    • kvatro

Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

Tak pokud už jdeš, tak tu nemám co dělat. Stejně jako si to psala ty. *9*
      Loučím se tedy s tebou. Ahooj Míšo, dobrou noc. *14* Miluju tě *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

Závisláku *14* *14* *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

Závislák ale na tobě. Ostatně ty si byla taky hotová z toho když sem na chvilku odešel. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

No vždyť ... já sem taky závislák na tobě ... *14* A nevím čím to je ... přirostl si mi k srdci a vůbec nechápu proč ... *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3

to nehrozí :P
            • kvatro

Kačko, to je opravdu strašná legrace. Aby tě z toho neodvezli. *15*
            • puspuspusinka

Hlavně že se dobře bavíš ... *15* *15*
            • vterinka

kdybyste bydleli vedle sebe a začli spolu chodit, tak bych se teprve smála!! :D:D:D
            • puspuspusinka

Tak, jo... dobrou nooc... *14*
            • kvatro

Nevim, to je těžká otázka. To nerozluštil ještě nikdo. To prostě samo. *14* *3*
  • puspuspusinka

...

Push ... prej napsal Evánek sám to vyčetla někde Elis ale jak to je netuším ... *7*
    • kvatro

Re: ...

Evánek to určitě nepsal sám, to Elis z něj udělala zase borce. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

*15* *15* *15*
  • puspuspusinka

What???

Ty neposloucháš Evana??? Vždyť má boží písničky ... *4* *3*
    • kvatro

Re: What???

Boží možná má, ale ne pro mně. Maximálně tak "Pumpkin Pie" to si jako občas poslechnu, když to náhodně najdu na YouTube, jinak ne. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: What???

Mě se děsně líbí It's Like That a Boy meets Girl ... děsně chytlavý ... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: What???

No tak tohle sem možná už taky slyšel, ale kdyby to bylo dobrý tak "šup do playlistu" mám tam toho asi už 270 *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: What???

Já mám v iPodu 1078 písniček ... a řekla bych že velkou část poslouchám ... já rpostě musím mít pořád děsně moc songů ... ale stejně tam mam nejčastěji Avril ... *14* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: What???

já mám v ipodu 3 129 songů! :D:D:D .... a velká část je Kike, páč má hodně songů, pak Avril, Hilary Duff, Within temptation .... Linkini ... Kelly Clarkson, Taylor Swift :D
  • puspuspusinka

...

Já zatím fakt nedokážu říct, která ze všech těch písní z toho new CD je nejkrásnější ... mám oblíbené všechny kromě Darlin, Black Star ... ty sou takový krásný ale já nevím nepatří mezi moje nejposlouchanější a nejčastji si zatím pouštím 4Real ... a Goodbye a Smile ... Goodbye už dcl i umím ... ta je prostě úplně skvělá pro Derycka a Smile zase pro Brodyho to sou rpostě takový boží a potom Push ... to je prostě dokonalý ... *14* Ale stejně nedokážu říct jaká je nejhezčí protože pak si vzomenu ještě na WTH, Everybody Hurts a Wish you were here ... a ty taky zbožnuji ... *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: ...

Kvůli Goodbye Lullaby, který poslouchám skoro pořád. Sem už několik dní neslyšel nic z TBDT, LG ani UMS. To je co. Až mně trochu omrzí GL, zase se k tomu rád vrátim.
      Ale prostě nejde oposlouchat nic. To opravdu ne.
      • vterinka

Vy ste dobří! :D:D:D vy tu posloucháte GL a řešíte, že ste neslyšeli staré CD??!! :D:D:D Já mám dost! :D To já raději ani nemluvím kdy napoledy sem slyšela staré cd! :D:D:D ale GL sem slyšela asi včera nebo předevčírem naposled. :D:D:D ... ale už sme dlouho neslyšela MIra, už se to nedá stíhat! :( :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Ty seš fakt hoodně divnáá ... já jakmile nesyliším aspoň jednou denně Avril tak mám depku a noční můry *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Já když neslyšim Avril tak mám prostě absťáky. Žádný jiný písničky to nespravěj. *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Já když neslyším svou nej písničku tak mám abstáky!! :D:D:D
            • puspuspusinka

Asi tak ... *14* *3*
      • puspuspusinka

No jelikož LG pořád zůstává mým nejoblíbenějším CD tak poslouchám i Sk8er boy a Complicated a I'm with you pořád, ale je fakt že GL mám teď v hlavě pořád a furt ... *15* *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Pokud vim tak si tu, a to už je hodně dávno psala že máš neoblíbenější TBDT. *1*
          UMS je prej dobrý ale že ty písničky jsou některý "divný".

Ale Complicated, Skater Boi, He Wasn't a My Happy Ending to jsou prostě takový písničky který běží u mně asi nejčastěji a klipy jsou k tomu skvělý
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Nojo já to furt měním ... TBDT byl vážně moje nej ... než sem se ho nabažila do sytosti potom sem se vrátila k LG ... a toho se teď držím hodně dlouho, když mám špatný nebo smutný dny LG mi pomáhá je zdolat ... *14* *14* Miluju to CD a pokud jde o UMS tak to už sem začala taky děsně milowat ... hlavně Slliped Away to je prostě moje srdcovka... *14* *14* *14*
            • kvatro

Ano, podobný pocity mám ještě u Nobody's Home, How does it Feel a Knocking on Heavens Door *3* Ale nebrečim u toho.
            • puspuspusinka

Ano, to jsem i brečela když začala hrát... já tu písničku šíleně prožívám...
            • kvatro

*14* Slipped Away je úplně nejlepší v Budokanu. Avril s klavírem. *14*
  • kvatro

:o)

Míšo, řikali jsme si tady nedavno které písničky z Goodbye Lullaby se nám líbí nejvíc. Většinou se tady objevovalo to samé, ale 4 Real pouze od tebe a mně. Co se ti tam na tom líbí nejvíc? Mně teda úplně to "Hold me down, hold me now, I'm safe I'm sound When you're around". Připomělo mi to "I found myself.." z Alice.
    • vterinka

Re: :o)

já se hlásím, že mi se tež líbí 4 real! :D:D:D ... mi se líbí všechny! :D ....
      • kvatro

Re: Re: :o)

Co že tu ještě operuješ? *15*
    • puspuspusinka

Já nevím ani co se mi na tom úplně nejvíc líbí, ale totálně sem se do tý písničky zamilowala ... a pak taky do Goodbye ... je to divný ... ale prostě nádhera ... *14* *14* *14*
      • kvatro

Goodbye a darlin jsou na mně moc pomalý, takže je občas při poslechu přeskočim. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

No Darlin se mi líbí ale taky to občas přeskočím ... ale na plný pecky si pak dám Everybody Hurts *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Darlin prostě nemá pro mně žádnou lehce zapamatovatelnou melodii. *1*
            Ale na plný koule hraju Push, Smile, Everybody Hurts, I love you a Not Enough. A nemůžu zapomenout na WTH kterej se mi původně moc nelíbil. *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Ale napsal ji s Avril, nebo snad sám? to asi ne.
            • puspuspusinka

Tak když on tu písničku napsal ...
            • kvatro

Jako já Evánka normálně vůbec neposlouchám. Ale tady, když sem ho slyšel. Tak sem si řek že tam zní opravdu skvěle, bez něj by to bylo dobrý ale takhle je to úplě nejlepší. Byla to správná volba ho tam takhle dát.
            • puspuspusinka

*15* Nejvíc je Push ... když tam začne zpívat Evánek tak se mi podlomí kolena ... to je prostě doonalá písnička a I Love You ... bože ta je tak krásná *14* *14*
  • kvatro

Ten kopanec co mi poslala poštou Elis, sem přeposlal do Havru. Hanka tam veme druhou o zeď. *15*
    • puspuspusinka

No to je ještě lepší ... *15* *15* *15*
      • kvatro

Ta citace by jí měla na chvíli zacpat kušnu. To se mi ale zase něco povedlo. *15*
        • puspuspusinka

Dobře jí tak ... nemá mi tě vyhánět ... příště jí za to sama zakroutím krkem ... ale jedno jí musím přiznat ... trochu sme tu naší Avrilku přeci jenom zanedbali *15* *15* *15*
          • kvatro

Neboj, právě sem se k ní vrátil. K Avril. *1*
            • puspuspusinka

Jjj *14*
  • kvatro

Míšo, bez rozloučení bych tě tu samotnou nenechal. *14* Byl sem se jenom vykoupat.
    • puspuspusinka

Hele už sem chtěla jít ... ještě že ses vrátil ... *14* *15*
      • kvatro

Ještě neni přece deset hodin. To pujdu už opravdu. *15*
        • puspuspusinka

Jo taky budu muset už v 22:00 nebo mě taťka přetrhne jako hada a pak mě slepí ... *15*
          • kvatro

Pravda, lepší netrhat *15* *13*
            • puspuspusinka

No potom bys mě měl na dvě části *15*
  • puspuspusinka

=(((

Míšoo ... ještě mi nezdrheej ... *9* Prosíím ...
    • puspuspusinka

Re: =(((

Teda teď sem děsně smutnáá ... *9* *9* *9* Abys věděl, takle mě tu nechat ... *9* *9* *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: =(((

No tys ses fakt odhlásil a šel pryč ... *9* Tak to já du taky ... to už bych tu neměla co dělat ... *9* *9* To si s tebou zítra vyřídím ... jo a Elis ti posílá poštou kopanec abys věděl ... *15* *15* *9* *13*
  • kvatro

Hanko, dneska se tu Avril nechytá. *15*
    • sharpay1995

Což je vzhledem k faktu, že jsme na doskuzi o Avril, trochu nechválihodné...
      • kvatro

No dobře, budeme se tu bavit pouze o Avril. Toho se ale účastnit nebudu. *13* *15* Takže nazdar...
        • sharpay1995

Ano.. tvou nepřítomností jsem doslova zdrcena... *3*
          • kvatro

Hanko, Budu citovat Avrilku z Push:
            "Maybe you should just shut up" to platí i pro tebe. *5*
            • puspuspusinka

JOOOO *14* *15*
          • puspuspusinka

Hele to není vtipný já teda jsem zdrcena...
        • puspuspusinka

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      • puspuspusinka

Divný coo?? *15*
  • sharpay1995

..

Acustic concert- WTH, girlfriend, i'm with you...
    http://soundcheck.walmart.c om/avril-lavigne
    • puspuspusinka

Re: ..

Roztomilý jak tam zazpívá to poslední what v tom refrénu ... *14*
    • puspuspusinka

Re: ..

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Hančooo ... to se sem hodí jak prdel na hrnec že ty si usnula .. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit