Přejít na výpis diskuzí

Axl Rose

OSOBNOST 31.12.2006 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ancesel

HAPPY BIRTHDAY AXL! ♥

Dear Axl:
    I wish you only the best! =)
    Far too much luck,crowd love and that's most important...the most health!
    ..And with the view of it always that much tiptop sings! =*
    You are the best singer in the world (for me) ;)
    I love you! ♥

Your fans - Mary =)*
  • Axl♥

Jéžiši,pčoš sem lezou lidi co Axla nebo GNR nesnášej neznaj? =/ Umíte akorát tk provokovat ale hodně dobrou hudbu asi neznáte?!? V yznáte akorát tak vymejvárny mozků pořád a pořád dokolečka "TUC TUC" =P =O! Jste trapný! Axl je nejlepší zpěvák všech dob a kr¨do pochybuje,tak s tim nic neudělá =D =P je to můj názor a myslim si,že nejsem sama kdo si to myslí =) Axl + Old GNR 4ewer! =*** *3* *14* *15*
    • Re: Axl♥

Napsala jsi to moc hezky..!já taky říkam že Axl je supr..a já ho mám moc ráda i GnR...no je mi to moc líto že nektorí lidi tu psali o Axlovi a GnR špatné veci
  • Môj názor

Bože, ako si tu čítam tie vaše príspevky no děs, hlavne to vyjadrovanie.
    No nič ale ja vám to proste poviem takto.
    Uznávam toho vašeho feťáckého Axla Rosa, nech si je on sfetovaný ako chce je to Pán Spevák, to nezmeníte, a ešte k tomu určite aj dobrý človek. A proste ak sa vám nepáči ani on a ani "Gunzíci", tak choďte niekam neviem kam, ale proste vypadnite a prestaňte ich tu stále kritizovať. Veď neviem ako by sa vám páčilo, keby som ja začala nadávať na vašu obľúbenú hviezdu.
    Finíto - complíto.
    A kto má nejaký osobný rpoblém tak nech mi napíše na e-mail, a nie tady.
    • Re: Môj názor

AXL NENÍ FEŤÁK...to byli Slash, Steven Adler, Duff McKagan, ale Axl nikdy nebyl na drogách závislý. V hlavě to měl vždycky srovnaný a věděl, jak drogy škodí. Víc měl psychický problémy...
  • 2009

Nooo....hezky to tady všichni píšete....myslim si, že ty všechny kecy co byly napsány jsou sice moc hezký, některý ho měly zviditelnit, jiný pohřbít - nakonec mi příjde že to výjde nastejno...ale stejnak si myslim že to co se stalo a jak to opravdu bylo ví jen oni dva...Axl a Slash...v tý době se tak žilo a zas neumim si představit že by hráli doteď...to by nebyli legendou....Prostě Axl je pošuk ale skvělej zpěvák a Slash je nejlepší kytarista...s tim nikdo nic nezmůže ať si řiká co chce....a rozčilovat se nad nějakym Pražákem myslim že fakt nemáme zapotřebí ;) *5*
    • Re: 2009

nic proti ale zda se mi ze ses prazak ty sam...
      jo a Axl vazne nebyl posuk ale byl tak skvelej ze tak i vypadal ale jinak s tebou upo souhlasim *4*
  • nirvanak

OMG

*9*
  • hmm

nechapu, jak muzete o axlovi rikat, ze je fetak, kdyz prave kvuli tomu se rozesel z kapelou, kdyz ostatni clenove fetovali atd... vidim, ze jste opravdu znalci :)
    • hmm

Hej tak možno bol Axl feťák, ale ako hovoríš aj ostatní fetovali tak to už konečne prestnate všechnu špinu hádzať len na neho.
    • Re: hmm

presne moja reč konečne normalny člowek !!!!
  • a čo ja wiim :D:D

bošeee moj prečo je tak dalako jaaj boše keby bol bliššie ja by som ho stych depiek vyliečila :D:D:D waa on ma taky pekny zadok kapem s toho čo som čil napisala :D:D no newadoo pre lasku sa trpii :D:D *3* *3* *3* *3* inač cela som sa ist kupat no ale uš idem bo budem jak wješ do linda ?? :D:D *13* *13* hii a to by sme necelii :D *14* tipujem še nido cil newi o com ale tak newa na to si u mna treba zwyknut
    *15* *3* *5*
  • a čo ja wim :D

waaa ludee newjete ci bude axlinko nede na slowesku abo bar de tu okolo som ochotna spat aj wenku a nic cely den nepapat ak tam budem :D:D plosiim odiste :D *3* *3*
    • lindusa

Re: a čo ja wim :D

aj ja :D:D
      *15*
      • Re: Re: a čo ja wim :D

ano lude my obidve :D inac linda to ako si dowoluješ mojho axla zneuziwat ?? :D:D
        • Re: Re: Re: a čo ja wim :D

axlika iba ja mošem zneuziwat *3* *3* *3*
  • !!!HAPPY BIRHTDAY!!!

Happy birhtday Axl. U have really nice voice.Way to go. I love Guns ´n´ roses. Come on guys, u got it! *14*
  • Happy Birthday!

HODNĚ ŠTĚSTÍ ZDRAVÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM! AŤ MU TO AXLOVI POŘÁD DOBŘE ZPÍVÁ!!! *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit