-
axl
To se to krásně čte, když Axla nazvali nejlepším frontmanem co kdy byl, to já bych ho samosebou taky zvolila. a co říct četla sem si vaše vzkazy a jeden je fakt dobrý o těch pěti stránkách v Pop Rocku - mezi náma mám ho doma *1* *14* no nic já jdu papap a Axl je prostě geniální zpěvák a skladatel !!! -
NEW!!
NejNejNejlepší zpěvák na světě!!! -
Axl Rose
Axl Rose *3* moc hezký chlap *14* -
Best frontman
Pro mě taky jednoznačně nejlepší frontman,zpěvák ,který má styl a ty jeho tanečky.. *3* .Gunsni jsou jedina kapela,od které neznám špatnou,dá se říci že ani průměrnou písničku,všechny jsou skvělé a to si troufnu tvrdit,že znám min. takových 80 procent jejich tvorby.Moje životní láska... *5* -
Rock
V březnu 2008 zřejmě vyjde v Rock a Popu cca pětistránkový článek o Guns´N Roses, tj. i o Axlovi. Kdo si tipne, že bude zase pomluven, ale to by asi, ani jinak nešlo,protože Axl je jedinečnej! *16* -
Je jedinečnej
Axl je prostě dokonalej...nikdo nemá tak úžasbej hlas jako on...škoda že nevydrželi v původní sestavě,ale i tak jsou prostě GOOD *14* -
Nenahraditelný
Alx je buh je super ,jeho hlas je neco nadherného, a pisnicky i texty proste super :-), je muj velky vzor. -
-
Re: Nenahraditelný
Mas pravdu je skvelej ja ho zboznuju *14*
-
-
Diskuze GnR
http://sexyaxl.blog.cz to je diskuze na různý témata o Guns n roses Axlovi atd tak přijdte a napiště co si myslíte *5* -
stejnak
jj přesně tak Axl se musí cejtit mladej a podle toho když vidim ty nový koncerty tak se mladě cejtí....:) *4* Axle prostě tě miluju jasně? *5* *3* -
:*
Je úžasnej,nádherně zpívá a je prostě ohromnej!!! *14* *14* *14*