Přejít na výpis diskuzí

Axl Rose

OSOBNOST 31.12.2006 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)))

Happy Damn Birthday ... Axl *5*
  • ladyrose24

Happy Birthday

všetko naj Axl...lúbim ťa :)) *8*
  • dantez

narozky

všechno nej axle a at se ti daří *4*
  • Maximální spokojenost

já ho prostě žéééééééééééééérůů ůůůůůůůůůů!!! *1* *14*
    • Re: Maximální spokojenost

me 2
  • axl

půjdete na něj? *7*
  • Narozeniny

Všechno nejlepší k narozeninám, Axle! :) Samozřejmě jsem si 6.2. vzpomněla...budu tě mít navždy ráda *14*
  • Kurt vs. Axl

jo,přiznávám axl umí zpívat a to zatraceně dobře,ale je to hovado namyšlenej kretén!!!!!!!!ano něco v žvotě dokázal ale to kurt taky a nevim ale podle mýho názora(jako kurtovi fanynky)toho dokázal více.jo,bohužel zemřel :( stejně jako skvělý freddie.ale teď sem na stránkách axla tak se k němu vrátim.jediný co dokázal bylo že se navážel do ostatních a odsuzoval,měl by udělat něco sám se sebou.vím,že mě teď a tady budete odsuzovat,ale je to kur.a můj názor!a tím že mě oslovíte p.čou tim názor nezměím.axl by ze sebou měl něco udělat a rozhodně by nám chyběl méně než kurt!hlas krásnej má zato ochybuju o tom jestli má vůbec nějakej mozek a kdyby jo měli by ho dát do laboratoře na pozorování a ušetřili by,stačila by jim malá zkumavka a to samý si myslim o jeho mužství!:D
    • nauč se čestinu *3*
      • Opravuju...češtinu, aby někdo neměl řeči, že ji taky neumím. K obsahu příspěvku...no comment, myslím, že si každý sám udělá obrázek... *5*
  • fuck off /new/ GNR, Nirvana 4ever
  • všechno nejlepší sice je mi 11 ale zpíváš úžasně
  • Axl si prožil svoje lidi.. nechapu proč ho lidi odsuzuju kvuli tem drogam.. taky mu sama davam eště tak 4 roky esli je nepřestane brat.. ale nikdo kdo ho nezna osobně a nezna ho pořadně jaky je, stejně jako ja to nevím, by o něm neměl řikat, nebo psat hnusne věci... a nejvic de o to jak zpiva, než jak vipada.. prostě miluju jeho pisničky.. no teda spíš cele kapely GNR a je mě jedno esli fetuje nebo ne, nebo jak vipada, on přece jenom ví o čem zpiva..
    • Axl už dobrejch 25 let nefetuje ani nic podobnýho !!
    • Z celé kapely GNR byl jediný, kdo nebyl na drogách závislý *3* Nechápu, kde se tato fáma vzala. Nanejvýš bral v mládí kokain a chlastal a to je tak všechno *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit