-
axl
nechci jako nic rikat jo...ale jemu je 49...ne 44.... *5* -
-
Re: axl
Nauč se prosím počítat....
-
-
Axl nikdy neztratí svý věrný fanoušky...maká jak blázen,jezdí po koncertech jen aby nás fanoušky uspokojil...je to zlatíčko. *14*
-
Niky.hik...přesě tak si myslim mamká na sobě a tim bude mít i víc fanoušků sem ráda že držíme při Axlovi a já držet budu!!! *14* *5*
-
Petře : však on ještě ukáže světu že je výbornej zpěnák a pak si ho nikdo nebude odvažovat házet ho do starýho železa natož aby si myslel že je mu 50 let *14*
-
Je jedinečnej
Axl je prostě dokonalej...nikdo nemá tak úžasbej hlas jako on...škoda že nevydrželi v původní sestavě,ale i tak jsou prostě GOOD *14* -
NEW!!
NejNejNejlepší zpěvák na světě!!! -
děkuju ajo!vím,že ode mě není fér,že se tu navážím do axla,ale už jsem to udělala!a iwo,ty jsi opravdu hloupá takhle odsuzovat člověka,kterého neznáš ani z poloviny a já opravdu udělala chybu,že jsem se tu taky do axla navážela,ale kdyby byl mrtvý nikdy,opakuji nikdy bych neřekla,že je dobře,že je mrtvý,už jen kvůli tomu,že je to někdo s tak krásných hlasem a to že kurtovi do hlavy sláva trochu stoupla je sice pravda,ale co myslíš,že axl?tomu snad ne?a co když kurt nikdy žádnou sebevraždu nespáchal?někdy si o tom něco přečti a pak si teprve laskavě udělej názor!a to že je axl nafoukaný tak to je,moje kamarádka hrozně miluje
G´n R sama připouští,že axl takový je takže jestli tvrdíš,že je dobře že umřel kurt nebo kdokoliv jiný můžeš si uvědomit že to není příjemný poslouchat pro nikoho a pro tebe taky ne! -
-
a ešte sorry že sa opakujem ale blbne mi net..ale neva..napíšem to aj 100x.....čus!
-
tak isto ako nejaka čúza môže napísať
"axl by ze sebou měl něco udělat a rozhodně by nám chyběl méně než kurt!" tak ja môžem napísať to čo som napísala
lebo pokým tu budú keci podobné tomu uvedenému hore, tak mi je hlbkoko u p*či či som pre vás hlúpa kr*va alebo čo, za svojím názorom si budem stáť..takže FUCK OFF *5* -
ale mňa nezaujíma či som podľa teba hlúpa alebo čo...toto je všetko o Axlovi a nedokážem pochopiť na keru p*ču tu na neho brýzgate...však keď máte radi Kurta tak si ho choďte ospevovať tam, kde je písané o ňom......nikde si o Kurtovi čítať nič nebudem lebo ten chlap ma zaujíma asi tak ako Justin Bieber...ty si tu začala na Axla tak ja na oplátku na Kurta....príde mi to dosť smiešne..ja si teraz nájdem tu na tejto stránke Kurta a rýchlo tam začnem na neho kydať..však načo? nemáš ho rada? OK! tak to prejdi mlčaním...ako si ty napríklad môžeš dovoliť povedať a to citujem ".axl by ze sebou měl něco udělat a rozhodně by nám chyběl méně než kurt!" to je absolútne to isté ako som ja napísala na Kurta..takže si chod tam na Kurtove stránky ospevovať jeho mužnosť ako si to nazvala u Axla......a Axla nechaj na pokoji....tak sa zamysli nad sebou..ja som podľa teba hlúpa ale to čo tu ty trepeš to si už nevšimneš...tebe by menej chýbal na tomto svete Rose ako Cobain..ok...tak sa chod rozplývať nad Cobainom inde...väčšine týchto ľudí by totižto viac chýbal Axl..keďže si na jeho stránke ;)
-
-
Happy Birthday!
HODNĚ ŠTĚSTÍ ZDRAVÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM! AŤ MU TO AXLOVI POŘÁD DOBŘE ZPÍVÁ!!! *4* *14* -
Fšecko nejlepčí, Axle! :) I Love U!
-
hmm
nechapu, jak muzete o axlovi rikat, ze je fetak, kdyz prave kvuli tomu se rozesel z kapelou, kdyz ostatni clenove fetovali atd... vidim, ze jste opravdu znalci :) -
-
hmm
Hej tak možno bol Axl feťák, ale ako hovoríš aj ostatní fetovali tak to už konečne prestnate všechnu špinu hádzať len na neho. -
Re: hmm
presne moja reč konečne normalny člowek !!!!
-